2777
2789
سامیه جون من ۱۵ هزار تا دارم به نظرت اشتباهه نگه داریش ؟؟ برم از اولین سفر انتالیا که میخاستیم بریم ...

آره عزیزم 

یا بفروش یا تبدیل به دلارش کن 

مگر اینکه تا یک ماهه دیگه صد در صد بخوای بری ترکیه 

من‌ از پارسال هزار و خورده ای داشتم پارسال ۱۹۰۰ بود امسال ۱۷۰۰ فروختم 

فکر کن پول بمونه تازه ضرر هم کنی 

عزیزم‌منظورت ازینکه سود ابشده خیلی کمتره چیبود ؟

هر طلایی که میخرین طلا فروش یه سود و اجرتی میکشه روش، که طلای ابشده و دست دوم فقط سود داره. مثلا سود طلای دست دوم 7 درصد هست ولی اب شده نهایت 1 الا 2 درصد

....💖!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر طلایی که میخرین طلا فروش یه سود و اجرتی میکشه روش، که طلای ابشده و دست دوم فقط سود داره. مثلا سود ...

درسته عزیزم متوجه شدم ؛ 

حالا طلای ۳ درصد پیدا کنیم چی بهتره نسبت ب ابشده ؟؟ 

بعضی مردها اینطورین منم هر روز باید جوری غدا درست کنم که انگار مهمون داریم و میوه هم روزی ۳ کیلو میگ ...

عمیقا درکتون میکنم انشالله که خدا از جایی که فکرشو نمیکنی انقدر بهت بده که در یک آن صاحب همه چیز شی 

درسته عزیزم متوجه شدم ؛ حالا طلای ۳ درصد پیدا کنیم چی بهتره نسبت ب ابشده ؟؟

برای استفاده اره خیلی خوبه، ولی خب ابشده کلا بخاطر سود کمش ارزون تر میوفته😅 بعد دست دوم جرم هم داره... 

....💖!
آره عزیزم یا بفروش یا تبدیل به دلارش کن مگر اینکه تا یک ماهه دیگه صد در صد بخوای بری ترکیه من‌ از پا ...

مرسی دوستم 

من فکر کنم ۲۰۰۰ بود خریدم خرداد ۴۰۱  🙈🙈

نه حداقل واسه ۲ سال آینده برنامه ای نداریم براش 

میرم هفته آینده تبدیلش میکنم به دلار 

عزيزم اگر امكانش هست شغل و درامدتون رو بگين؟

همسرم گاراژ داره 

راستش هیچ وقت درآمد خالص و حساب نکردیم 

ورودی که خیلی بالاست ولی هر ماه کلی هم هزینه شاگرد و لوازم یدکی و یدک کش و ....کم میشه 

ولی خوب مثبت هفتاد هست 

سلام دوستان از فودرو اصلا غافل نشینفودرو قابلیت جدید اسنپ هست، وارد اسنپ فود بشین توی گزینه‌ها زده ف ...

ممنون عزیزم

هزینه عضویت فودرو چقدر بود؟

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
ممنون عزیزمهزینه عضویت فودرو چقدر بود؟

هزینه‌ای نداره عزیزم

هروقت هر رستوران یا کافه‌ای رفتین اونجا بر مبنای تخفیف هزینه رو از داخل اسنپ پرداخت می‌کنین

از ده تا ٨٠ درصد تخفیف داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستای مجازی خودم.

بچه ها یه اصل خیلی مهمی که من تو این تاپیک وتاپیک های قبلی از شما یاد گرفتم.

افزایش ورودی ( درآمد)وکنترل وبرنامه ریزی خروجی 

قطعا با افزایش درآمد میزان پس اندازمون هم بالاتر میره وکیفیت زندگیمون بیشتر.

وافزایش درامد هم باید به محیطی که درش هستیم توجه کنیم که چه چیزی نیاز هست.

در این راستا ودر سن ۳۳سالگی تصمیم گرفتم دنبال درآمدی هر چند ناچیز باشم.

جایی که من زندگی میکنم ،کوچکترین کارهای اینترنتی رو میدن کافی‌نت انجام بده .

از ثبت نام وام فرزند اوری و ازدواج و ثبت نام ماشین و ....

وحتی وامهای رسالت ومهر که اینجا دیدم خیلی راحت تو خونه انجام میدید .وحتی افتتاح حساب بانکهایی مثل رسالت روهم میرن کافی نت انجام بده.

حالا که من این چیزارو بلدم 

خیلی دوس دارم،ازش کسب درآمد کنم و کسب وکار راه بندازم.

ویه کافی‌نت باز کنم.

نظر تک تک تون برام ارزشمنده اگر خودتون یا دور بریاتون اینکارو انجام داده و سود داشته یا هر نکته ی دیگه ای ممنون میشم برام بگید .

سلام دوستای مجازی خودم.بچه ها یه اصل خیلی مهمی که من تو این تاپیک وتاپیک های قبلی از شما یاد گرفتم.ا ...

عزیزم ماپیشمون یه کافی نت هست که سرش همیشه شلوغه وفقط این ثبت وامهاواینهانیست بلکه فیلم میریزه سرفلش موقع مدارس که صف وایستیم براش براچاپ جزوه های بچه هاوکاربرگهاشون من بیشتربراچاپ کردن میرم پیشش انشالله هرکاری راه بندازین بگیره براتون ❤

سلام دوستای مجازی خودم.بچه ها یه اصل خیلی مهمی که من تو این تاپیک وتاپیک های قبلی از شما یاد گرفتم.ا ...

یکی و میشناسم دختر ۱۴ ساله هنوز تو خونه این کارا رو انجام میده. از اول هم به دوست آشنا و دروهمسایه سپرد. مشتری داره. خوبه. اکر تو خونه اذیت نمیشی. چون به نظرم آسایش ازت گرفته میشه. ممکنه هر کسی هرساعتی خواست بیاد سفارش بده

بله عزیزم من یه مدت سوسیس و کالباس تو‌خونه درست می کردم سفارش می گرفتم ، بعد هم که آنلاین شاپ راه ان ...

خیلی هم عالی موفق باشید.

من نمی توانم بیرون کار کنم این کار رو پیشنهاد میدید؟

نیاز به مجوز هست؟؟بهداشت گیر نمیده؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
2810