2777
2789
ممنون گلم❤خب اول اینکه دو دنگ واقعا نسبت به سرمایه ای که قراره بزارین وسط چیز زیادی دستتون و نمیگیره ...

ازهمه دوستانی که راهنمایی کردن اینجا تشکر میکنم تا تاپیک الکی جلو نره

آریانا جون همسرم الان ۳۵ سالش هست ده سال دیگه ۴۵ میشه

میگه بعدش ده سال یا نهایت پونزده سال دیگه هم با ماشین کار کنم و دیگه بازنشست کنم خودمو. 

پایه یک داره اما زیاد ننشسته 

نه قصدش شریک موندن نیست میخواد خودش هم وارد اینکار شه چون کار خودش هم سبکه میخواد تو تایمای بیکاریش اینکارو از کسی یاد بگیره

الهی شکر که تونستین قسط و چک هاتون رو پاس کنید

من در جریان زندگی سخت راننده های ماشین سنگین هستم🥺 چون یکی از نزدیکان خودم در گذشته شغلش همین بود و یکی از دلایل دودل بودن خودمم همینه چون منم تقریبا استرسی هستم

بخاطر همسرم که اینکارو دوست داره و شوروشوق زیادی داره سریع نه نگفتم ولی امروز صحبت میکنم و ان شاالله منصرفش میکنم 

مو فرفری  ، زاده شیراز ... عاشق ۲ دخترام          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش مثلا ب فکره ولی اشتباهات فاحشی میکنه خیلی جوگیره و تا حالا چند بار سرمایه هنگفت از دست داده من ...

خداروشکررر که شاغلی عزیزم،  

خودت از این به بعد واسه خودت پس انداز کن کم کم یه ماشین بخر بعدم تبدیل کن به زمین و خونه... 

ان شاءالله که بهترینها واست پیش بیاد 🙏

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
@ارمغان67 سلام گلم اميدوارم درست تك كرده باشم ميخوام سرخ كن بدون روغن فيليپس بخرم كدوم مدلش رو شما ...

عزیزم من از سال ۹۱ که این سرخ کن ها تازه اومده بود برای جهیزیم خریدم  برای من تاچ نیست ولی اینهمه سال دارم ازش استفاده میکنم به همه پیشنهاد میدم بخرن 

توی مصرف روغن خیلی صرفه جویی میشه دوما کثیف کاری گاز نداره 

من مرغ میپزم داخلش میزارم سرخ بشه اصلا ۱قاشق روغن نمیریزم چون خود مرغ روغن داره 

قارچ هویج سوسیس همه چی باهاش درست کردم 

کاپ کیک درست کردم ولی به خوبی میزاریم داخل فر نمیشه 

برای من موقع مهمونیا یه عصای دست کامله 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
ازهمه دوستانی که راهنمایی کردن اینجا تشکر میکنم تا تاپیک الکی جلو نرهآریانا جون همسرم الان ۳۵ سالش ه ...

الهی که تنشون سلامت باشه همیشه 🙏

رانندگی خیلی سخته اونم اگه شهرای دیگه بری،  همسر من تو ۳۴ سالگی پا درد و کمر درد و...  همه چیو تجربه کرده، 

اگه خب واقعا عشق این کاره شما نمیتونی منصرفش کنی، 

ولی اگه بتونید خودتون از ماشین ده چرخ مثلا شروع کنید که شش دنگ باشه و کم کم اونو تبدیل به احسن کنید عالیه... 

وگرنه مال شریکی بنظر من بدرد نمیخوره... ـ

ماهم که شریک بودیم اونا ۴ دنگ بودن ما ۲ دنگ تازه با سهم رانندگی شوهرم، بعد شوهرم شب و روز کار میکرد آخر ماه که وقت حساب کتاب میشد پولو دو دستی باید تقدیم به اونا میکردیم هیچی نمیموند واسه خودمون... 

این شد که تصمیم گرفتیم جدا شیم حتی اگه یه ماشین بدتر بخریم... 

بعد یه چیزی شما که قراره نفری ۲_۳ میلیارد بزارین وسط چه کاریه که ماشین صفر کارخونه ای بخرید؟ که الکی چندسالم قسط بدین خب یه ماشین کارکرده تر تمیز بخرین با این پول سه دنگ سه دنگ. شریک شید... 

خلاصه بازم خوب همه چیو بسنجید ان شاءالله که بهترین تصمیم و بگیرید🙏❤

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
در مورد حلال فاند توضیح میدید چجوریه

سلام حلال فاند پروژهای سرمایه گذاری معرفی می‌کنه هر پروژه سودش ۴۰سالیانه است هر سه ماه یکبار واریزی دارن ،مال من یه دو روز تاخیر داشت اما واریز کردن پولتون هم یکسال بلوک میشه،توی گوگل بزنید حلال فاند سایتش براتون میاد

دوستان اینجا تاپیک پس اندازه منم لیست جاهایی که خرید اقتصادی و ارزون داره رو معرفی کردم با احترام دیگه به پیامهای این چنینی جوابی نمیدم. چون همونطور که گفتم شما باید وقت بگذارین و تاپیک رو بخونین نه تعداد صفحات رو هی ببرین بالا بدون توجه به دیگران و فقط خودمون رو ببینیم. هر کسی مشتاقه باید وقت بگذاره صفحات رو بخونه...

خب دوستان در ادامه صرفه جویی و نظرات درباره سرخکن باید بگم برای من هم سرخکن عصای دستمه توش لازانیا هم پختم عالی شده حتی کوبیده و موادشو عین شامی میذارم توش عین کوبیده های بیون میشه (قصابی گوشت کوبیده ای اماده میکنه برامون) هر چیزی که فست فودی باشه توش درست میکنم ما قبلا زیاد میرفتیم رستوران از وقتی اینو دارم رستوران رفتمون دو ماه یکبار هم نشده.البته اکبرجوجه رو بیرون معمولا میریم ولی بقیه غذاها رو داخل همین درست میکنم واقعا نجات دهنده هست.

دوستان اینجا تاپیک پس اندازه منم لیست جاهایی که خرید اقتصادی و ارزون داره رو معرفی کردم با احترام دی ...

سلام عزیزم منم سرخ کن بدون روغن فیلیپس دارم ولی نمیدونم برای کتلت وکوبیده چه جوری ازش استفاده کنم میشه تایپک دورهمی یا آشپزی طرز کار رو بگید ومن رو تک کنید ممنونم مدل‌ سرخ کنم ۹۲۰۰هستش 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
دوستان اینجا تاپیک پس اندازه منم لیست جاهایی که خرید اقتصادی و ارزون داره رو معرفی کردم با احترام دی ...

چه برندی و چند بیاری داری گلم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

عذرمیخوام چند لیتری داری

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
فیلیپس 7 نفره عزیزم مدل 9650.الان حدودا 14 تومنه دیج ی کالا

ممنونم عزیزم.

سلام به خانم های آلفای گروه 😎😻

بچه ها من ۵۰ تومن دارم که تا ۸ ماه لازمش ندارم 

به نظرتون سکه بخرم بهتره 💎

یا طلای دست دوم ؟💎

بین سکه ها به نظرتون کدوم مناسب تره برا سرمایه گذاری ربع بخرم یا کامل💰

2810