2777
2789
عزیزم شما که از المان جنس میارین هم از این گروههای تل گرامی میخرین؟ اخه من تو گروه المان هم هستم دید ...

من هم از همین گروه تل گرامی ها میخرم واقعا برای منم بصرفه تر هست هم اصل هستن هم تو اف میخرن و خب سوده ولی حقیقتش هیچ وقت به این فکر نکردم که برم و جنس بخرم بفروشم برای مصرف شخصی خردیم همیشه.

یادمه اولین بار با این گروه های تل گرامی توسط یه بلاگری هست به اسم بهاره رضایی با اون  اشنا شدم. بعدا رفتم دیدم وای چه دنیایی هست و من بی خبر بودم. یادمه از روزا ریمل لانکوم دیده بودم  هفت هشت سال قبل 600 حدودا این قیمتا،  موقع هنوز روژاا وسایل اصل رو میاورد....گفتم دیگه تموم شد با این قیمت دلار مگه میشه وسایل خوب اصل خرید

یکبار استوری های بهاره رضایی رو میدیم که یه گروه امریکا رو تو تل گرام معرفی کرده بود اشنا شدن همون و خرید همون

دیگه الان یه خودکارم اینجا نمیخرم

من از گروه تیتیش بریتیش هم خرید میکنم و اونم عالیه

کلا خرید اقتصادی خیلی میچسبه به ادم

دوستان راستش من از وقتی کاربری اصلیم ترکید دل و دماغ گزارش دادن ندارم ولی میخونمتون. 

خیلی هدف دارم تو دفترم نوشتم

یکیش اینه شاغل بشم امسال و دارم تلاش میکنم براش

یکی خرید 80 گرم طلاس... یکی ارتقا ماشینمونه که خیلی مهمه برام

برای همتون ارزو میکنم به ارزوهاتون به اهدافتون برسین خوشگلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله کلا خریدن لیر اشتباهه محضه حتی اگه بخوای دو روز بعد هم بری ترکیه باید دلار بخری ببری تو همون ترک ...

سامیه جون من ۱۵ هزار تا دارم به نظرت اشتباهه نگه داریش ؟؟ برم  از اولین سفر انتالیا که میخاستیم بریم خریدیم که کلا خرج نشد 

با خودم گفتم اگه استانبول رفتیم باشه دستم برا خرید 

با این صحبت شما رفتم تو فکر که برم با دلار تعویض کنم یا نه ؟؟

به طلا نمیخام تبدیل کنم چون میره برا پس انداز ولی ارز و میدونم قطعا برا سفره 😍. 

سلام عزیزان ویپاد مطمعنید اون ده روز رو برداشته ؟ و اینکه بدون اینکه کارت فیزیکی بدستم‌برسه میتونم ت ...

سلام عزیزم من امشب وام ۴ تومنی پشتیبانی همسرمو پرداخت کردم و ۵ تومنی رو براش فعال کردم دیگه اون تایم ۱۰ روزه رو برداشته بودن 

سلام دوستان گل شبتون بخیر

یه سوال دارم از کسانی که از طلای آب شده سر درمیارن 

آیا با مبلغ کم هم میشه بخریم و بذاریم پیش طلافروش بمونه؟ ؟؟

مثلا در حد پنج میلیون یا ده میلیون ؟؟؟؟

عزیزم من به اعضای تاپیک غبطه میخورم قدر خودتون و مدیریت تون و یک دلی تون رو تو زندگی بدونیدمن نه از ...

عزیزممم چقدر ناراحت شدم🥺🥺

حالا خودشون به فکر آینده و پس انداز هستن؟؟؟ 

ماهم راستش اوایل همسرم اعتماد نمیکرد پولشو بده بهم فقط یه مبلغی میریخت تو کارتم میگفت ماهیانه ات همه چی با خودش بود،  

ولی من دروغ چرا کلا عاشق مدیریت کردنم و اقتصاد 😁

خودمم اونموقع خیاطی میکردم بعد من از مجردی وام خونگی میزاشتم خودم به همسرمم اوایل نامزدی پیشنهاد دادم بیا وام بنویسیم،  خلاصه پول و گرفتیم ۱۸ گرم طلا خریدم و یه لب تاب، 

شوهرم یکم بدهی هم داشت اونموقع شرکت کار میکرد کم میاورد من از مجردی پول تو کارتم بود اونو دادم بهش،  

خیاطی میکردم ولی باهاش واسه خونه خرید میکردم و خرج خودمو میدادم پس اندازم میکردم شوهرم که دید اهل ولخرجی نیستم و برعکس کلی ایده واسه پیشرفت زندگیمون میدم بعد یکسال تموم درآمدش و میداد دستم و فقط خرج خودش و برمیداشت... 

دیگه الان خودش پیش همه میگه اگه تونستم به اینجا برسم و خداروشکررر ماشین بخرم و...  همش بخاطر مدیریت خانوممه🥰

ولی دیدم خیلی مردا پول دست زنشون نمیدن نمیدونم چرا انگار میترسن پول دست زن بیفته یا نمیدونم واقعااا چرا🥺

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام عزیزان یه نکته ای در ادامه ی حرفای معصومه جون درباره ی خونه تکونی بدم

ما رفته بودیم خونه یکی از اقوام که حسابی ام سرشون تو حساب کتابه و باترفند و قناعت الان یه رفاه نسبی و خونه ی خوب و شیک و ماشین دارن،موقع پاک کردن قاشق چنگالا لباس پسرشو اورد گفت بااین پاک کنید تمیزه تازه شستم،من واقعا یجوری شدم و بدم اومدم..

من خودم از پتو ژله ای ها یا همون پتو مسافرتی های متری که تو پارچه فروشیا هست میخرم و  یک متر تقریبا ۶ تا دستمال بزرگ میده بهم بلکه ام بیشتر الان دقیق یادم نیس،دورشونو سردوز میزنم یا اگر سردوز ندارید با چرخ یا حتی با دست هم میتونید با سلیقه بدوزید.

این دستمالا محشره.آب ظرفارو خیلی خوب میکشه و خشک میکنه،خیلی بادوام و نرم و همه ی سطوح عالی تمیز میکنه.برای خشک کردن سینک و همینطور پاک کردن دهن و دماغ بچه ام عالیه،چون نرمه باعث رنجش پوست بچه نمیشه..

اخرین باری که خریدم فک کنم یدونش برام از سی تومن هم کمتر افتاد الان نمیدونم چنده دقیقا.

از این دستمالا دو سه تا میزارم کنار برای مهمونی،بقیشم هرکدوم مخصوص کاری هستش

تیشرتی چیزی ام باشه میزارم برای وقتای خونه تکونی که دستمال بیشتر احتیاج میشه استفاده میکنم،

یه سری دستمال اشپزخونه دیگه ام هست که حوله ای کم پرز و عروسکی هستن اونام برا خشک کردن ظروف مناسبه.

در راستای خونه تکونی که درگیرشم امروزم تونستم ۴ ،۵ ساعت تمیز کاری کنم و کم مونده کمد های اتاق خودمونو تموم کنم،بعد هربار تمیزی آدم جون دوباره میگیره...

خارج کردن چیزای اضافی از مدار خونه زندگیتون فراموش نشه..

یه سوالم داشتم کسی تو خونش گاوصندوق داره،یه کار معمولی و کوجیک میخوام برای مدارکامون،کسی تجربه ای داره راجع به قیمت و جنسشون و ...

چون واقعا خونم جای امنی نداره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام مبارکه منم عمل بینی یکی از هدفهامه اما یه ترسی تو وجودم هست مانع میشه چند بار نصف پولشو جور کر ...

سلام ممنون

اینجا جواب میدم شاید سوال بقیه هم باشه ولی اگه بازم سوالی داشتی دورهمی تگ کن جواب بدم گلم که اینجا از موضوع تاپیک خارجه🌹

اصلاااااااا وابدااااا درد نداره من اصلا درد نداشتم ،،فقط هفته اول دوره نقاهت که اتل رو بینی هست یکم کلافگی و خستگی داره،

کبودی هم خیلی کم داشتم.ورم هم اصلا نداشتم،اتاق عمل هم ترس آنچنانی نداره البته من تجربه سزارین و اتاق عمل داشتم تو همین بیمارستانی که عمل بینی کردم😊

دیگه بگم که من خودمم کسی بودم که وقتی فکر عمل میومد من استرس وحشتناکی میگرفتم یعنی بگم کل بدنم به لرزه میفتاد😑حتی دکتر بیهوشی رفتم گفتم استرسم زیاده به عمل فکر میکنم قرص ضد استرس داد که حتی شب قبل و عمل و صبحشم اصلا نخوردم چون استرسی نداشتم😊بیهوشی ام اصلا ترس نداشت منم خیلی از بیهوشی میترسیدم به سه شماره نرسیده بیهوش شدم😅

اینا تجربیات من بود،البته من ادمیم که سعی میکنم اگه از کاریم میترسم برم جلو انجامش بدم،چون ترس قابل مقابله اس ولی0اگه انجام ندم  حسرت انجام ندادن اون کار منو دیوونه میکنه🙃

من خیلی از نظر روحی با بقیه متفاوتم😅

سلام دوستان گل شبتون بخیریه سوال دارم از کسانی که از طلای آب شده سر درمیارن آیا با مبلغ کم هم میشه ب ...

طلای اب شده زیر سی گرم نمیشه معمولا

اگر میخواید بزارید پیش طلافروش اون میشه،چون شما طلای فیزیکی تحویل نمیگیرید که،ولی خرد خرد میتونید زیاد کنید تا بتونید ابشده بخرید

البته باطلا فروش صحبت کنید که ابشده کار میکنن یا نه یا چند ورصد میفروشن ابشده رو...

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام عزیزم من امشب وام ۴ تومنی پشتیبانی همسرمو پرداخت کردم و ۵ تومنی رو براش فعال کردم دیگه اون تایم ...

وااای چ‌عالی 

گلشیفنه جان ینی میتونسی  پنج تومنی هم‌همین امشب بریزیو شیش رو فعال کنی ، درسته دیگه ؟

2810