2777
2789
سلام،عزیزم میشه در مورد حلال فاند بیشتر توضیح بدینو چقدر مطمئنه؟

سلام عزیزم حلال فاند یکی از شرکتهای تامین مالی جمعی هست که برای انجام یک پروژه از بین افراد سرمایه جمع میکنه و سود پرداخت میکنه .

سودش از سپرده های بانکی بیشتر هست در حال حاضر سود پروژه های اخیر ۴۱ یا ۴۲ درصد سالیانه بوده و پرداختش ۳ ماه یکبار هست .

از لحاظ اطمینان گواهینامه فرابورس و ضمانتنامه تعهد پرداخت سود و اصل پول رو داره و اگر اون شرکت که پروژه رو راه اندازی کرده نتونه سود یا اصل پول رو پرداخت کنه ضمانت نامه به اجرا گذاشته میشه و سود یا اصل پول پرداخت میشه .

اینها اطلاعات من هست و خودم هم سرمایه گذاری کردم ولی دیگه بقیه موارد و ریسک مالی اش رو خودتون هم حتما تحقیق کنید . 

واقعا یه ده تن یا چهار تن کوچیک بخری داخل شهری کار کنی نخاله و بار و میوه و ..بین شهر ببری بهتر از ک ...

اره گلم ولی خب همسر من عشق ماشین سنگینه اونم ۱۸ چرخ 😁

خودش عشق میکنه میشینه پشت فرمون الان آرزوشه بتونه FH  بخره 😍

ولی خب اینکه میگن ماشین سنگین درامد داره و بقیه سختیاشو نمیبینن خدایی زور داره... 

اینکه زن و بچش همیشه تنهان و باید خودشون از پس خودشون بربیان... 

ماه پیش شبونه همسرم تو بیابون ماشینش خراب شد حالا خرجش به کنار اون دردسراش و وقتی که گرفته میشه و نگرانیا هم یه طرف... 

یا مثلا ماه هرسه ماه لاستیک میخریم و چک میدیم هر ماه ده میلیون یعنی هرماه چک لاستیک ثابته، چون راه دور میره بالخره لاستیک لازمه... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من پول نقدهایی که دارم رو یا تبدیل به ارز میکنم یا سریع پارسیانارز خیلی به دردم میخوره مسافرت ...

ارز چطور میخری یه مدت میخاستم بخرم هر جا تماس گرفتم گفتن نداریم انگار ب مشتری خرد رو نشون نمیدن

ارز چطور میخری یه مدت میخاستم بخرم هر جا تماس گرفتم گفتن نداریم انگار ب مشتری خرد رو نشون نمیدن

عزیزم میرم صرافی

ببینین صرافی هم اصولا ارز درشت داره برا همان نمی‌ده مثلا ۵٠ دلار و ١٠٠ دلار

شما باید جایی رو پیدا کنین ده دلاری هم داشته باشه

تلفنی جواب نمیدن برو مرکزش

و اینکه من از مردم هم ارز زیاد میگیرم مثلا فامیلی چیزی که از خارج بیاد میخواد پول چنج کنه من ازش میگیرم ریال میدم

اینجوری خرید خوبیش اینکه به چشم نمیاد به آدم فشار نمیاد

موقع مسافرت خیلی جلو میوفتی

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اره گلم ولی خب همسر من عشق ماشین سنگینه اونم ۱۸ چرخ 😁خودش عشق میکنه میشینه پشت فرمون الان آرزوشه بت ...

کاملا حال همسرتون درک میکنم 

شوهر منم همینه .هنوز از صدای گاز دادن ماشین عشق میکنه اینستاش پر عکس وکلیپ اف هاش پونصد و وولو و...امثالهم هست 

مام چند سالی تریلی داشتیم متاسفانه کمردرد اجازه ی ادامه نداد 

محبوری فروختیم یه ماشین کوچیکتر گرفتیم با یه واحد کوچیک 

واقعا همسر منم میومد خونه دخترم کوچیک بود با بغض جلو در حموم منتظر وامیستاد تا باباشو یه دیقه بیشتر ببینه 

شبای زمستون جاده های لغزنده من خواب نداشتم یکسره پیام و خبر 

اگر انتن میرفت یا گوشی خاموش میشد من نصفه جون میشدم 

واقعا خدا سلامتی بده به قولی پولی که شب خرج میکنیم روز از دهن شیر بیرون کشیدن 

خدا قوت به همسرتون 

الهی هم همسر شما هم همسر من به ارزوی دیرینه شون که خرید اف هاش هست برسن 😍توکل برخدا

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

خب منم یکم حرف بزنم😁

من چندماهه که نتونستم بیام اینجا البته گفتم که به چه دلیل، 

تو این چندماه پس اندازی نداشتیم چون باید هرماه چک ماشین و قسطای بانک و پاس میکردیم که خب خود ماشین پس اندازه دیگه... 

حالا خداروشکررر این ماه چک ماشین تموم شد ✅

وام مضاربه ای که گرفته بودیم تسویه کردیم✅

به مادرشوهرم ۳۵ تومن نقدی بدهکار بودیم و ۶۵ تومن هم پول طلاهاش و دادیم یعنی صدتومن چک داشت ما واسش پاس کردیم ✅

وام خونگی هم که بانیش خودمم تموم شد ✅

البته از ماه بعد مبلغ بالاتر مینویسم ۲٠ ماهه ماهی سه تومن که میشه ۶٠ میلیون و من ۴ تا نوشتم ماهی ۱۲ تومن و در آخر ۲۴٠ میلیون 

( سه تا قسط بانکی هم داریم مبلغ کلش میشه ۱۶ تومن که اونم ان شاءالله خرداد یا تیر ۱۴٠۴ تموم میشه) 

ما چون واسه این واما کلی ضامن بردیم فعلا مشکل ضامن داریم قرار شد این وام خونگیارو بخوابونیم حساب هر ماه خواستیم پس انداز کنیم هم بزاریم تو همون حساب که یه مبلغ بالایی وام هم از بانک بگیریم البته اگه بتونیم چندتا وام بگیریم که ان شاءالله یه خونه نقلی بخریم 😍

همسرمم این ماه جایی کار میکنه که پولشو چندماه دیگه یه جا میده و فعلا حقوقی نداریم فقط خداروشکررر یسری قسطارو تونستیم بدیم تا ماه بعد خدا بزرگه 😍

دو سه ماه دیگه یسری خرید دارم که باید پول بزارم کنار واسشون مث روتختی خودمون و پسرم، کتری قوری، لباس زمستونی واسه سه تامون، یسری لباس و حوله و وسایل  بهداشتی واسه تو راهیم🥰

مبل هامو باید بدم روکشش و عوض کنن، فرشارو بدم قالیشویی... خلاصه کلی خرج داریم فعلا 😁

بهمن ماه هم موعد خونمونه یه پولی هم باید بزاریم کنار واسه پیش خونه... 

ولی ان شاءالله بتونم کنار همه اینا پس اندازم میکنم اگه بتونم میخوام طلا بخرم... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
ممنون عزیزم تهران جایی سراغ دارین ارز خرد بفروشه؟

عزیزم من دو سه روز پیش رفتم اپال طبقه‌ی طلافروشی یه مغازه سکه و صرافی داره

از اونجا ۵٠٠ تومن لیر خریدم

کاملا حال همسرتون درک میکنم شوهر منم همینه .هنوز از صدای گاز دادن ماشین عشق میکنه اینستاش پر عکس وکل ...

ان شاءالله که سلامت باشن همسرتون که از همه چیز مهمتره 😍

دقیقا وصف حال همسرم و زندگی ماست🥹😍

الهی امین ان شاءالله که همینطور بشه😍🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءالله که سلامت باشن همسرتون که از همه چیز مهمتره 😍دقیقا وصف حال همسرم و زندگی ماست🥹😍الهی امی ...

ممنون گلم 

سایه همسر شما برسرخانواده مستدام 

تنش سلامت دلشون شاد خستگی دور 

پوست اندازی میکنه ادم زیر قسط ماشین خدایی 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اره گلم ولی خب همسر من عشق ماشین سنگینه اونم ۱۸ چرخ 😁خودش عشق میکنه میشینه پشت فرمون الان آرزوشه بت ...

سلام آریانا جان خیلی وقته پست های طولانی و مفیدتون کم شده بی نصیب نذارمون خواهر 

تو تاپیک سه سال پیش کلی چیزا ازت یاد گرفتم و اسکرین می‌گرفتم 

بخصوص پذیرایی های حرفه ای تون

ماشالله

خب منم یکم حرف بزنم😁من چندماهه که نتونستم بیام اینجا البته گفتم که به چه دلیل، تو این چندماه پس اند ...

عزیزم چه برنامه‌ی خوبی

حتما میای میگی همه تیک خورده😍😍

درمورد عوض کردن روکش مبل

من کارمه

ببینین پارچه الان خیلی گرون شده مبلتون حتما و حتما خیلی جنس خوب باشه وگرنه ارزش نداره چون تقریبا پول یه مبل رو باید بدین برا روکش

اگه دیدین ارزش نداره یه ده تومن بذارین روش میتونین مبل جدید بخرین

الان اکثر جاها هم مبل قسطی یا چکی هم دارند

بچه ها لطفا اونایی که برا ۶ ماه دوم سال هدف گذاری کردن اینجا بگید تا ما هم ایده بگیریم خدا خیرتون بد ...

من هدف 50 گرم طلاس تو نیمه دوم بخرم

خونه دارم هستم درآمدی ندارم فقط 3تومن سود بانکی میگیرم که قرعه‌کشی شرکت کردم باهاش، و منتظرم دربیان

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
ممنون گلم سایه همسر شما برسرخانواده مستدام تنش سلامت دلشون شاد خستگی دور پوست اندازی میکنه ادم زیر ق ...

قربونت برم گلم مرسی ازت😍🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام آریانا جان خیلی وقته پست های طولانی و مفیدتون کم شده بی نصیب نذارمون خواهر تو تاپیک سه سال پیش ...

سلام عزیزم😍

قربونت برم گلم خیلی به من لطف داری شما😘🙏

ان شاءالله بتونم از این به بعد هستم البته اگه چیزی واسه گفتن داشته باشم😁🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810