2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای مهربون.

چند روز پیش معصومه جون گفتن اگه چیزی یاد گرفتید برامون بنویسید❤️❤️

من دیروز رفتم زعفران بخرم یدونه از یه مغازه معتبر خریدم آوردم. بعد امروز رفتم یکم ریختم تو لیوان اب ریختم دیدم نخ اومد روی آب با یه عالمه رنگ ته لیوان.

اگه من قبلا بود مینداختم دور ، میخواستم منتظر شم همسرم بیاد باهاش ببرم پس بدم، اما یاد معصومه جون افتادم که برای پول مون ارزش قائل شیم ، لباسامو پوشیدم بردم پس دادم پولمو گرفتم اومدم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
ولی من اصلا ازخریدهای اینترنتی راضی نبودم راستش وکلا تعطیل کردم بهمین خاطر ادرس پرسیدم.ممنون که نوشت ...

عشقم بغیر از زارا و برشکا همه توی ایران شعبه دارند

من برای خرید بیشتر میرم پاساژ اپال

یسر بزنین الان فصل حراج هم هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم بستگی به جنس پوست داره اما اول اول ضد آفتاب باید تو روتین باشهشویندهآبرسانروتین خود من صب ...

عزیزم ضدافتاب این مارک از کجا تهیه میکنید؟؟ داروخونه و چ قیمت .

دیجی کالا با تفاوت قیمت زیاد داره به نظرتون اصل و فیک داره

سلام . سار چشمه جان من دقیقا باید از شهریور بیمه اجباری پرداخت کنم تا ۲۰ سال بشه لطف میکنید چجوری ب ...

عزیزم اگه ممکنه تشریف بیارید خصوص بهتون با جزئیات بگم .

من درخواست دوستی رو میزنم شما قبول رو بزنید 

انلاین ازکجاخریدی عزیزمشهرماواقعا امکان خریدطلاکم اجرت نیستمیپرسی اجرت پایین دارید یه جوری نگاه میکن ...

از مهر گلد ولی بدون اجرت نبود اما سمت خودمون جواهری نورا جمعه ها تو‌پیجش کار اجرت پایین می‌ذاره میتونی خرید کنی اما من حضوری رفتم

دقیقا عزیزم من ۴ سال پیش ادکلن لانکوم گرفتم یه پاف میزنم همه ازم میپرسن و اینکه همین ادکلن خیلی رو ا ...

عزیزم میشه در مورد لوازم آرایش راهنمایی کنید حتما خیلی تحقیق کردید برای خرید.

برندهای که خریدین رو میشه بگین اونایی که راضی بودین و از کجا تهیه کردید؟

ممنون میشم.

من خیلی وقته لوازم آرایش نخریدم.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام دوستان نادیده و عزیز من💗🌸امروز یه ایده پولسازی میخوام بهتون بدم انقدر این ایده گسترده هست که ...

عزیزم میشه بیشترتوضیح بدین مثلا ازکجاهامیگوبخریم واجیل فروشیای کجا میخرنش؟ 

لطفالایک نکنین. 
عزیزم میشه در مورد لوازم آرایش راهنمایی کنید حتما خیلی تحقیق کردید برای خرید.برندهای که خریدین رو می ...

عزیزم سایه  naked

ابرسان کلینیک

پنکک مک

پودر فیکس لورا مرسی

ریمل 

پرایمر بنفیت

براش و پد ریل تکنیک

اسپری فیکس مک

خط چشم اینگلوت

رژ گونه وکانسیلر فوراور ۵۲

کانتور چرب و رژپالتی فوراور۵۲

ریمل  BEtter than sex  که اینو هر جایی نمیتونید پیدا کنید من از پاساژ قائم تجریش گرفتم قیمتش ۲۲۰۰ بود قبل عید

کرم پودر برا استفاده روزانه فیت می ولی برا مهمونی نارس خیلی خوبه ولی به پوست من خیلی سنگین بود دیگه برا مهمونی لورال درب شیشه ای استفاده میکنم خیلی خوبه

ارشیدا هانوو شما که کف بازار دستت هست لباس مجلسی شهریار از کجا بخریم همین امام زاده حسن لباساش همه ب ...

من نمیدونم چرا وی پی انم ادا در میاره نمیتونم عکس از پیج بگیرم

بگو اول برن امامزاده حسن کوچه ی خردپی که به جعفر جنی معروفه پاساژ کوثر طبقه زیر همکفلباس مجلسی سحر

اگه نپسندید برین رو به روی پلاسکو پاساژ کمپانی،تولیدیه لباس مجلسیای شانزلیزه ان

قیمت یک پنجمه هفت تیرو شانزلیزه س

سلام عزیزانم از حساب ملتم میخوام به پاسارگاد سی میلیون واریز کنم شبا نمیشه میگه شبا غیر فعاله درصورتی که بهم شبا روداده ویپاد

شکا مبلغ بالای ده میلیون روچطور به حساب ویپادتون میریزید؟

2810