2777
2789
۱۵دقهنزدیکای امامزاده حسن یا آذری میشه یجورایی

ارشیدا هانوو شما که کف بازار دستت هست لباس مجلسی شهریار از کجا بخریم 

همین امام زاده حسن لباساش همه بالای چهار ملیون 

اگر لطف کنی ادرس پاساژ داشته باشی لباس مجلسی زنانه و دخترانه برا سه نفر بشه با هفت تومن بست ممنونت میشم 

براخودم نمیخام ادرسام بلد نیستم فقط بگین من منتقل میکنم به خانم برادرم برا خرید الان کلافه اس 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بنظر من مهمهچه بخواهیم یه نخواهیم مردم چشمشون به عقلشونهاگه کسی کارش جوری هست که در ارتباط با مردمه ...

شما بخای طبق خاسته مردم زندگی کنی زندگیت نابود میشه مثلا طرف مستاجره گوشی ۶۵ تومنی بگیره

من اگه میخاستم اینطور فکر کنم الان یک خونه هم نداشتم ولی بااین طرز فکرم همیشه شیک میپوشتم

دوتا خونه وویلا وماشین خوب خریدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دیدگاه باعث شده خییلی ازخریداضافه جلوگیری کنمیکی بخرخوب بخر دقیقا همینههمسرادمم میفهمه زنم گرون ...

عشقم حالا من برخلاف شما خرید اینترنتی زیاد میکنم اصلا یسری چیزها رو فقط از آنلاین شاپ میشه خرید

حتما امتحان کنین

و جنس خارجی خیلی بهتر از ایرانی هست متاسفانه حتی چرم

ایران چرم قوی زیاد داره مثلا چرم مشهد اما به نسبت قیمتش میشه چرم ایتالیا بگیری مثلا پیر کاردین👌🏻

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
بیشتربنویس برامون خیلی دوست دارم این سبک رو🥰اگرتهران یاکرجی آدرس مانتو فروشی یالباس توخونه ای ،کفش ...

من تهرانم عزیزم 

کیف و کفش و چرم اصولا پیرگاردین یا دیوید جونز میگیرم دیوید جونز ارزون‌تره و مناسب استفاده روزمره

شلوار جین و اسپرت رو از اچ‌اند‌ام یا جین وست میگیرم

لباس‌های کژوال و هنری رودس ایرانی هست

کت زارا و برشکا

مانتو خیلی کم می‌پوشم از گیسا میگیرم

لباس شب و مهمونی هم یا زارا میگیرم یا شین

لوازم آرایش خیلی مصرف ندارم اما محصولات شیگلم الان ترند هستند کیفیت خوبی دارن

عطر کوکو چنس و میس دیور

مانتو و شلوار مجلسی میسون

باز یادم بیاد می‌نویسم

سلام عزیزمبنظر من یه سری چیزا مثل کرم ضدآفتاب و عطر و این مدل چیزا درسته هرچی گرونتر بخری کیفیتش بهت ...

مثلا بوت و جین و پالتو هرسال مد جدید میاد؟ یا کفش پاشنه بلند مشکی

شومیز سفید

کت تک کرم

تیشرت

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانما لطف می کنین منو راهنمایز کنینعروسی خواهر شوهرم همه ارایشگاه وی ای می رن من موندم چکار کن ...

مثل همه برو عزیزم فامیل درجه یک محسوب میشی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
امروز دوستم عطرمو برداشت ۵ پیس به خودش زد داشتم سکته میکردم همش میگفت به به چه بویی😂 نزن اقا دست نز ...

آره منم جدیدا حساس شدم وقتی قیمت کوکو رو دیدم😂

سلام عزیزمبنظر من یه سری چیزا مثل کرم ضدآفتاب و عطر و این مدل چیزا درسته هرچی گرونتر بخری کیفیتش بهت ...

کار خوبی کردی کمدت رو سبک کردی عزیزم 

به سبک لباس پوشیدن هم ربط داره من استایلم مونوکروم و اولدمانی هست

اینا خیلی با مد جلو نمیرن

با مثلا یچیزی مثل کت چرم همیشه شیک و رو بورس هست

ولی من خودم لباس شب و مهمونی خیلی میگیرم این اخلاقم رو باید ترک کنم😅

عزیزم من کت دارم مال ۴ سال پیشه هنوز قشنگه کاملا نو موندههرجا هم میرم همه میگن از کجا خریدیواقعا تاث ...

دقیقا عزیزم من ۴ سال پیش ادکلن لانکوم گرفتم یه پاف میزنم همه ازم میپرسن و اینکه همین ادکلن خیلی رو اعتماد بنسم تاثیر میذاره وقتی میرم تو جمع

یا مثلا یک ماه قبل عید ۲۵ میلیون دادم لوازم ارایش خوب دیگه نه پوستم خراب میشه نه اینکه ارایشم بعد یه ساعت پاک میشه چون جنس خوب گرفتم

واقعا بی دلیل نیس بعضی چیزا گرونن

بچه ها به نظرم هر خانمی یه عینک مارک،یه ساعت مارک و یه ادکلن مارک  خوب باید داشته باشه،اگه هم پول نداشتید برنامه ریزی کنید که هر چند ماه یه بار یکی ازشون بخرید،به جا اینکه هر سری کلی پول ادکلن ارزون بدید مثلا

عشقم حالا من برخلاف شما خرید اینترنتی زیاد میکنم اصلا یسری چیزها رو فقط از آنلاین شاپ میشه خریدحتما ...

ولی من اصلا ازخریدهای اینترنتی راضی نبودم راستش وکلا تعطیل کردم بهمین خاطر ادرس پرسیدم.ممنون که نوشتی

بیشترشون برندبودن امابگو ازکجاها خریدکردی ادرس بده بیزحمت اگرهم نوشتی دورهمی منم تگ کن

ممنونم🥰😍

الهی ربی ومن لی غیرک💖
شما بخای طبق خاسته مردم زندگی کنی زندگیت نابود میشه مثلا طرف مستاجره گوشی ۶۵ تومنی بگیرهمن اگه میخاس ...

به خوشی استفاده کنی عزیزم 

این دوستمون هم گفتن خونه و ماشین دارن الان واقعا حقشونه از کالای با کیفیت لذت ببرند

پس‌انداز خوبه به شرطی که کیفیت زندگی رو پایین نداره

2810