2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم این سبک زندگی کار هر کسی نیست بنظرم شما برای یک هفته یه ماشین سفری اجاره کنین ببینین اصلا میتو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت یک بچه دارم اونم دو سال دیگه به سن مدرسه میرسه. فکر کنم همین راه که میگی از همه بهتره اول یک امتحان کنم ببینم اصلا میتونیم برای یک هفته دووم بیاریم  

از شدت عذاب وجدان نتونستم برای گوشی پورد علاقم خوشحالی کنم ولی جلوش کلی ذوق کردم ولی تو درونم غوغاس

سلام عزیزم

منم امسال به واحد خریدم و ماهیانه اقساط سنگین میدم و خیلی توی فشار رفتم

یعنی میخوام بگم ادم بیخیال و ولخرجی نیستم

ولی

بخاطر علاقه و دلم یه گوشی پنجاه تومنی خریدم

خیلیم لذتشو میبرم 

پس انداز زیادی میشه خساست

مراقب باش اسیر این خصلت نشی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
اینارو میگم پلاک آنلاین خریدم فاکتور داشت۳۹۰سوت این گوشواره حضوری خریدم ۳۵۰سوت فاکتور و ... نداشت تا ...

خریدای زیر یک گرم رو بمنم فاکتور نمیدن

خطری نداره 

میتونی ببری جایی نشون بدی یا وزنش کنن خیالت راحت شه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام بچه‌ها فروش در طلاسی به چه شکله من فروش زدم شبا هم زده پول کم شده ولی نیومده تو حسابم چقدر زمان ...

روز بعد فروش پول میاد به حسابت 

فقط روزای کاری پول واریز میکنن 

من پنج شنبه فروش زدم شنبه پول اومد به حسابم

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عزیزم من کت دارم مال ۴ سال پیشه هنوز قشنگه کاملا نو موندههرجا هم میرم همه میگن از کجا خریدیواقعا تاث ...

امروز دوستم عطرمو برداشت ۵ پیس به خودش زد داشتم سکته میکردم همش میگفت به به چه بویی😂 نزن اقا دست نزن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزدلم برای خودت ارزش قائل باش چرا فکر میکنی ارزش داشتن یه گوشی ۶۵ تومنی رو نداری؟ مردا هرچی بیشتر ...

اخه بحث ارزش نیست گوشی ۶۵ تومنی بکار یه ادم معمولی نمیاد واسه کسی که شغل انلاین بلاگری تدریس جلسه تولید محتوا اینا داره خوبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم من کت دارم مال ۴ سال پیشه هنوز قشنگه کاملا نو موندههرجا هم میرم همه میگن از کجا خریدیواقعا تاث ...

سلام عزیزم

بنظر من یه سری چیزا مثل کرم ضدآفتاب و عطر و این مدل چیزا درسته هرچی گرونتر بخری کیفیتش بهتره . اما من خودم در مورد لباس و کیف و کفش زیاد دنبال جنس های گرون و آنچنان با کیفیت نیستم چرا؟ چون هرسال داره یه مد جدید میاد و لباسهای سال قبل بطبع از مد افتاده میشن و پوشیده نمیشن. من خودم همین هفته پیش کمد تکونی داشتم نزدیک به چهار تا پاکت پر کیف و کفش و لباس دادم به نیازمند. همشون هم نو و تمیز حتی یه زدگی کوچیک هم نداشتن. اما چون تقریبا دوسال بود که ازشون استفاده نمیکردم دادم رفت که بقیه استفاده کنن ازشون. به این نتیجه رسیدم که همیشه یکی دو دست لباس مناسب هرفصل بخرم همون سال استفاده کنم سال بعد لباس جدید

اخه بحث ارزش نیست گوشی ۶۵ تومنی بکار یه ادم معمولی نمیاد واسه کسی که شغل انلاین بلاگری تدریس جلسه تو ...

اره درسته

ولی خودش گفت که اطرافیان گفتن (پرستیژ و درامد داره ) بخاطر همین لیاقتشو داره و البته ۶ سال یه گوشی داشته

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سلام دوستان من شدیدا به دلگرمیتون احتیاج دارم تورو خدا ساده رد نشین حالم خوب نیسمن و همسرم امسال به ...

عزیزم نگران نباش حتما پول داشته که خریده تو فکر میکنی تو فشاره اون جیبش پره😁

2810