2777
2789
۶۵ تومنو من میدادم طلا گوشی مهم نیست نمیدونم شاید من خیلی اقتصادیم ولی گوشی دستم ۴ تومنه چیزی ک واسم ...

بنظر من مهمه

چه بخواهیم یه نخواهیم مردم چشمشون به عقلشونه

اگه کسی کارش جوری هست که در ارتباط با مردمه باید سطح آراستگی بالا باشه واقعا توی قراردادها تاثیر داره

لباس خوب

گوشی خوب

کیف و کفش خوب

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

7off1عددشو لاتین بنویس عزیزم

سلام آرشیدا جان ممنون از راهنمایی های خوبت 

میشه اگه لطف کنی همه پیج یا سایت های مناسب برای خرید پوشاک طلا خواروبار و .. مطمئنی ازشون اینجا معرفی کنی ؟؟ 

و همه دوستای که این کامنت و میخونن معرفی کنند ممنون

اره من همینطور ولی بدون اطلاع من خریده سوپرایز کرده مثلا

عزیزم چرا الکی عذاب وجدان داری از قیمت حدس بزنم آیفون ١٣ کادو گرفتی اصلا قابل مقایسه با گوشی سه چهار تومنی نیست مثل این میمونه شما کیف دیور رو بیای با کیف ایرانی مقایسه کنی

استفاده کن لذتش رو ببر

دارندگی و برازندگی❤️

عزیزم این تاپیک دورهمی هم داره ؟اگه داره بگین من هم چه جوری اضافه بشم ممنونم

تاپیک رویا جون رو بزن نوشته دورهمی 

وارد همون تاپیک شوووو

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

سلام دوستان نادیده و عزیز من💗🌸

امروز یه ایده پولسازی میخوام بهتون بدم انقدر این ایده گسترده هست که چندین ایده از توش درمیاد😄

🚩ایده خشک کردن میوه🚩

اشتباه نکنید منظور من اون میوه خشک کردن که خیلی زیاد شده نیست.

اول سرمایه مورد نیاز این ایده:

یک دستگاه خشک کن

مواد اولیه

بعضیاتون این دستگاه رو خونگی دارید برای شروع همون خوبه

اما اصل مطلب

ببینید کلا تو اینستا چیزای گوگولی خیلی راحت تر فروش میره و وقتی خشک باشه راحت میتونید پست کنید نگه داری کنید

حالا چیزی که هست میوه خشک خیلی زیاد شده و رقیب های قدرتمند هستند(تو هرکاری هست) اما اگر کنار این میوه خشک یک چیز نوآورانه بزارید مثل "بستنی خشک" فروش خیلی خوبی داره و قیمتی که پاتون درمیاد خیلی پایین تره و فروشش راحته. 

حالا چیزی که میخوام بهتون بگم که شاید کمتر شنیده باشید "میگو خشک" هست

میوه خشک و بستنی خشک سود میلیاردی نداره

اما میگو خشک درآمد میلیاردی داره.

اگر شهرهای جنوبی هستید حتما اطرافتون دیدین کسایی که این کارو میکنن میگو رو میگیرن میجوشونن و تو سایه خشک میکنن

دستگاهش هم هست که با دستگاه در وزن بالا میشه این کارو انجام داد.

تو تهران آجیل فروشی ها برای این میگو خشک سر و دست میشکنن(مدتی خودم باهاشون در ارتباط بودم) حالا میگو خشک چندین مدل داره 

با سیب زمینی هست

خالص هست

نیمه خشک هست

به صورت آجیلی جایگزین خوبی برای بچه ها به جای چیپس و پفک هست. و باهاش غذا هم درست میکنن خب خیلیا دوس دارن خیلیا دوس ندارن. اما ک*شورهای عربی به شدت خواهانش هستند برای همین این میگو خشک صادر میشه. و درآمد میلیاردی دقیقا از همین جاست. من افراد زیادی رو میشناسم که کار کردن یا دارن کار میکنن. کارخونه زدن. یا خانوم هایی رو میشناسم که تو آشپزخونه خودشون در ابعاد کم درست میکنن کیلویی ۳۰۰ تا ۵۰۰ میفروشن

هر پنج کیلو میگو تازه یک کیلو میگو خشک میده

میگو تازه ریز نه اون گرونا

میگویی که برای این کار استفاده میشه کیلو ۳۰ت هم نیست.

فرد نزدیک من این شغلش هست ماشالا الان دو تا خونه عالی خریده و ماشین شاسی. 

خلاصه که خشک کردن یکی از روش های تجارت مواد غذایی هست در هر ابعادی چه تو آشپزخونه یه خانوم کدبانو و هنرمند چه تو کارخونه یه خانوم تاجر.

اینم از اون شغل هایی هست که به ظاهرش نمیاد انقدر درآمد و خریدار داشته باشه.

امیدوارم چراغی تو ذهن شما روشن شه💗🌸

پر برکت و پر روزی باشید💪

سلام خانما خوبین من چند وقت پیش گوشواره نوزادی خریدم ۳۵۰سوت طلافروشی بهم فاکتور و هیچی ندادگفت زیر ی گرم فاکتور نمیدن 

گفتم چند وقت پیش طلا زیر ی گرم خریدم فاکتور داده؟؟؟ نظرتون چیه خانمااااا؟ 

البته قبلاً هم ی طلا ریز خریدم فاکتور داد ۳۹۰سوت بود تو این طلا فروشی وزن کردم گفت ۳۸۰سوت

حداقل اون کاغذ خرید داشت 

اما این نه 😖😖

من همیشه خواننده خاموش این تاپیک بودم ولی امروز گفتم از زندگیم بگم و راهنمایی بخوام. حدود ۱۰ سال کار ...

عزیزم این سبک زندگی کار هر کسی نیست 

بنظرم شما برای یک هفته یه ماشین سفری اجاره کنین ببینین اصلا میتونین؟

بچه هاتون میتونن؟

بحث کار هست شما کارمند بودین الان باید دورکاری انجام بدین ببینین با روحیه شما میخونه؟

حتما باید کمک‌های اولیه بلد باشین حتما باید مکانیکی بلد باشین

یه دوره موقت اجاره کنین امتحان کنین❤️

2810