2777
2789
فدایی داری فراوون عزیزم ❤️ بیشترش برای دل خودتون

سلام معصومه جونم ی سوال بپرسم

قبلش درباره امشب بگم ک خیلی دلم شکست 

ی نفر گفت ظاهر آدم آراستگی مهم ن اینکه ماشین و خونه بخره اول ظاهر خوب 

چون من مانتو سه سال پیشم رو پوشیده بودم البته نو نو ولی خب مجالس اینو می‌پوشم 

خیلی ناراحت شدم چون فهمیدم منو میگه.

میشه بگی خودت چجوری ب ظاهرت میرسی ؟؟؟؟

من اهل آرایش نیستم چادری ام بنظرت چیکار کنم

ی چیزایی بگو که استفاده کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه جونم ی سوال بپرسمقبلش درباره امشب بگم ک خیلی دلم شکست ی نفر گفت ظاهر آدم آراستگی مهم ن ا ...

ما خونه نداریم حقوق همسرم هم معمولی خیلی قناعت میکنیم با ی بچه اونم تهران با حقوق معمولی 

سعی میکنم که با لطف خدا دستم جلو کسی دراز نباشه 

خیلی ناراحتم معصومه جون لطفا کلی نکات خوب برای چگونگی آراستگی و مدیریت پولمون تو این مسیله بگو

هلن جان اتفاقا من هم دنبال جواب این سوال هستم ولی فکر نمیکنم برای ما اینطوری باشه .تامین اجتماعی فکر ...

بله کاملا دزست میفرمایید خیلیی کمبود نیرو داره.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
ما خونه نداریم حقوق همسرم هم معمولی خیلی قناعت میکنیم با ی بچه اونم تهران با حقوق معمولی سعی میکنم ک ...

سلام عزیزم درسته از من نپرسیدی

ولی دلم نیومد چیزی نگم 

اول اینکه ب حرفاشون اصلا اهمیت نده ول کن باووو،،، برای لباست میتونی از حراجی آخر فصل بخری که قیمت مناسب تره مثلاً اوایل شهریور مانتو بخر بذار عید بپوش، یا لباس زمستانی تو بذار آخر بهمن، اوایل اسفند بخر، خود من اوایل اسفند رفتم بوت و کیف چرم خریدم باهم‌شد 3میلیون از خیابون فردوسی کلا ورم فروشی انددر صورتی که اگر موقع حراج نمی‌رفتم باید برای جفتش 6.5،،7 میدادم 

×××بعد اینکه چندتا ذکر هست هم برای افزایش رزق و روزی هم برای خانه دار شدن 

من بهتون میگم دوست داشتی انجام بده 

البته برای خونه دار شدن من گفتم خداروشکر خونه دار هم شدیم 👇👇👇👇

_👈برای خانه دار شدن: آیه ۲۹ سوره مومنون ۷۰بار بعد نماز صبح تا ۴۰روز(من دو سال و نیم پیش چون بچه شیر میدادم نماز صبحم یکی درمیون میشد یا پریود شدنی نمیشد نماز خوند هر وقت یادم میومد ب هر تعدادی که شد  این ذکر و میگفتم ) البته که دقیق انجام بدی خیلی عالیه،،

_👈برای ادای قرض و افزایش روزی::: اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک (اینم می‌خوندم قرضامون و زود پس دادیم و واقعا ذکر معجزه گری )

_👈دو شنبه و چهارشنبه بعد نماز عصر ۴۰مرتبه سوره تکاثر 

اینم من معجزه شو میبینم هر وقت میخونم 

__👈ی ذکری هم دوستان گفتن اینجا تا ۶۰روز روزی۴۰۰مرتبه (استغفرالله الذی لا اله الا هوالحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات والارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه ) البته این زیاده من فقط ی هفته تونستم بخونم 

برای افزایش ثروت و علم 

اگر هم میخوای املای دقیقشو از اینترنت سرچ‌کن 

موفق باشی و پر برکت و پر روزی 

غصه حرف مردم هم نخور اون ی تیر پرت کرد تو چرا خودتو انداختی جلو گذاشتی بهت بخوره؟؟؟

در دروازه رو میشه بست در دهن مردم و هرگز 

امیدوارم زمان بازنشستگی ما قانون جدید بیاد زودتر بازنشسته بشیم .مادر من سال ۸۷ با قانون ۵ سالی که زم ...

چه عالی خدا بهشون سلامتی بده.انشاالله برای ماهم باشه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
قربونت برم من ❤️ ارشیدای عزیزم ❤️ یکی یه دونه ی خواهربیشترش سهم دل خودتون

سلام معصومه جون و همه دوستان  شبتون  بخیر همگی 

عزیزم مبارکت باشه انشاالله بخوای استفادش کنی 

عزیزم یسوال دارم با اجازه رویا جون و شما دوستان راهنمایی کنید اینکه 

من از دوسه سال پیش تو پیج ها یا همین نینیسایت در مورد علم فنگشویی زیاد میدیدم و می‌شنیدم دیگه کار به جایی رسید که همه تابلو ها و مجسمه ها گلدون های خونمون رو فروختم 

بعد اومدم خونه جدیدم فقط چندتافرش و مبل و پرده خریدم یا یه ساعت رو دیوار 

چون از نظر فنگشویی اون شی بد بود آسیب زا بود 

پارسال تصمیم گرفتم بیخیال این موضوع میشم روحم داشت آسیب می‌خورد ولی نتونستم همش بخودم تلقین میکنم 

مثلا من خودم عاشق این نیم ست ورساچه ام یا طلاهای طرح قلب و طرح پروانه ام وووو کلی چیزای دیگه 

ولی انقد ازشون تو فنگشویی بد  گقتن دیگه نخریدم 

نظر شما دوستان در مورد این علم فنگشویی چیه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوست غزیز میشه ادرس پیج خانمی رو بدینممنون میشم

من از سایتش خرید میکنم گلم همین سرچ کنید خانومی میاد معروفه

من مثلا کرم ضدافتاب خارجی میخوام خیلی گرون میشه

آف میگذاره میخرم

با اسنپ پی هم اولین بار بودخریدداشتم که اونم ۱۵۰بهم تخفیف داد

اگر محصولش خوب بود مشتری میشم

سلام معصومه جون و همه دوستان شبتون بخیر همگی عزیزم مبارکت باشه انشاالله بخوای استفادش کنی عزیزم یس ...

سلام دوست خوبم ،من قبلأ یه چند روز درباره فنگ شویی مطالعه کردم و وقتی دیدم که حتی جای قرار گرفتن لوازم منزل و چیدمان خانه و حتی مکان سرویس بهداشتی که قبلأ تو خونه هست رو با قاطعیت نظر میده و میگه اگه اینجوری نباشه انرژی منفی داره و فلانه ، فهمیدم اصلأ جالب نیست و علم نیست کلأ ، علم نباید دست و پا گیر باشه ، انگار یه شخصی اومده و داره راجع به تمامی مسائل زندگیت نظر میده ، حالا اگه بجای فنگ شویی مادرشوهر بگه جای گلدون رو عوض کن و یا این وسیله خوب نیست و من ازش حس بد میگیرم ، همه ناراحت میشند و فکر میکنند داره از حسودیش میگه ، به نظر من فنگ شویی یعنی تمام آنچه که حالت باهاش خوبه و با دیدنش بهت حس آرامش میده ، زندگی کوتاهتر از اونیه که خودت رو در قید و بند این چیزا بکنی ، زندگی دنده عقب ندارد ، با توکل به خدا و عمل کردن به دستورات خدا رو به جلو حرکت کنید و هر جا دوست داشتید کمپ بزنید چه داخل چادر ، چه خونه کاهگلی ، چه آپارتمان ، چه کاخ و ویلا ، باید آدم حال دلش خوب باشه ، قدیما این صحبتا نبود ولی عشق و آرامش بود ، الان با وجود تمام این قر و فرا بازم مردم خوشحال نیستند ، خوشحالی از درون انسان نشأت میگیره نه از درون لوازم منزل ، منی که عاشق سبک کلاسیک و لوازم یادگاری از گذشتگان و عزیزانم هستم حاضر نیستم حتی یکی از این وسایل رو بخاطر صد تا علم من درآوردی عوض کنم یا جابجا کنم ، همشون رو با عشق گردگیری میکنم و برای عزیزانی که یادگاری هاشون هست ولی خودشون نیستند فاتحه میفرستم ، و واقعأ خونم پر از انرژی مثبته چون خودم حالم خوبه و این انرژی رو به خونه منتقل میکنم ، دوستان این نظر شخصیه منه و نظر تمامی دوستان محترمه ، این اختلاف سلیقه است که دنیا رو زیبا میکنه، فنگ شویی میگه گل خشک نباید تو خونه باشه ولی من عاشق این گلام ، از تو باغ میچینم و میذارم تو گلدون و هر روز برام تازگی داره ، تا یکسال هم نگهداری میکنم و سال بعد یه مدل جدید جایگزین میکنم و واقعأ صد برابر فنگ شویی برام انرژی مثبت دارند. 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
بله درسته .طرح جدید رو که میگن ۶۲ سال سن هست گفتن حالا حالا ها اجرایی نمیشه .و اینکه ایشون الان ۳۸سا ...

سلام ببخشید این قانون که با ۲۰سال سابقه تو ۴۲سالگی بازنشسته بشیم باید حتما ۴۲ سال باشیم؟مثلا کسی ۴۶ سال باشه و ۲۰ سال سابقه داشته باشه میتونه بازنشسته شه و حقوق ۳۰ روز بگیره؟شوهرم شغلش آزاده ولی بیمه تاکسیرانی رد کرده و با ۲سال سربازیش انشالله تو ۴۶ سالگی ۲۰سال سابقه داره 

2810