2777
2789
سلام خانما میشه منو راهنمایی کنید یجورایی ب کمکتون نیاز دارم من ۴ماهه اومدم خونه خودم چن روز دگه تول ...

شوهری که اجازه بیرون رفتن تنهایی رو نمیده رو براش تولد میگیری؟مگه اسیر آورده؟

سلام خانما میشه منو راهنمایی کنید یجورایی ب کمکتون نیاز دارم من ۴ماهه اومدم خونه خودم چن روز دگه تول ...

عزیزم تولدشون پیشاپیش مبارک

تهران هستین؟

میتونین کیک و شمع و چنتا بادکنک از قنادی اسنپ سفارش بدین یا از گوگل شماره ی قنادیه نزدیک خونتونو پیدا کن بگو برات کیک و فشفشه بیاره 

با کیک خونگی هم شخصا واسه تولد موافق نیستم چون خیییلی شکموام و فقط کیک خامه ای دوس دارم 😁شام مورد علاقشونم بپز 

میز یا سفره تونو بچین و با شمع تزیین کن و کنار هم جشن بگیرین

خواستم بگم دوستاشو دعوت کنی خودش ندونه،بعد بیاد ببینه سورپرایز شه گفتم شاید ناراحت بشه بدون حضورش دوستاش میان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد کیف کردم از هوش اقتصادیتخواهر بزرگ منم سال ۸۵ رفت دانشگاه فرهنگیان از روز اولش هر چی چاله چوله ت ...

و كاش طرف مقابل مثل شما حرف گوش كن باشه 

والا من هر موقع به عزيزم گفتم پس انداز گفتم وام گفتم ويپاد گفتم طلا گفتم پارسيان منو خورد گذاشت فقط ناله زد نميشه چطوري؟ خرجها زيادن !بعد من خدا شاهده يه عالمه طلا خريدم جرات ندارم بندازم همش يه تيكه رو ميكنم..... هر موقع دونه دونه با ذكر يا زهرا ميندازم اونم با كلي ناله 😂🤭كه وام گرفتم قرض گرفتم سخت ميگذره كه چشم نخورم ....هر چند خودم مخالف ناله و انرژي منفي هستم ....بخدا من از خدامه دستو گردنشون طلا باشه حتي از من درشتر و سنگينتر تا منم بندازم لذت ببرم.....اينم بگما من خيلي اهل ريسكم اونا نيستن همش ميگه اول بچه ها.....من ميگم اول خودت بعد بچه ها اول دل خودتو شاد كن نيازتو براورده كن تا انرژي برا خانواده و زندگي داشته باشي ....

بعدش ما واقعا حقوق بگير ماهانه نيستيم اصلا باور نميكنن با برنامه ريزي خريدم ديگه به خودم گفتم واقعا هيچي نگو چراغ خاموش حركت كن دختر

هر كسي طرز فكرش فرق ميكنه شايد واقعا نميرسه تا بخره نميدونم والا....ان شاءالله همه سلامت باشن بعد جيب همه پر از پول باشه صندوقچتون پراز طلا باشه الهي امين.....💰💸

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم من همیشه پستهای شما رو میخونم و خوشم میاد از روحیه ی خوب و پر انرژی تونتقریبا همسن هستیم. ...

ممنون عزیزم از تعریفتون 

مدارس غیر انتفاعی کلا به معلم های تازه کار خوب حقوق نمیدن 

ولی اگه کار معلم خوب باشه و مدارس مختلف دنبالش باشن حقوقش رو میبرن بالا که نگهش داشتن 

من از سال ۸۶ وارد حوزه تدریس شدم‌ و وارد مدرسه شدم من هم سال اول حقوقم خیلی کم بود آنقدر که اصلا نمی رفتم بانک بگیرم چون اون زمان تو حساب میریختن سال های بعد مدارس بیشتری بهم زنگ زدن و خودم هم خیلی به تدریس علاقه مند بودم و هستم خیلی مطالعه کردم کتاب های درسی رو چندین بار میخوندم اون زمان دسترسی به فضای مجازی که آنقدر راحت نبود می رفتم کتاب های کمک آموزشی می گرفتم دونه دونه سوالات رو حل می کردم تو ذهنم تصور می کردم خوب بهترین حالت توضیح دادن این سوال چیه هر روز میشستم کلی تست میزدم که بتونم روش های بهتر توضیح دادن رو دربیارم میخوام بگم خیلی زحمت کشیدم چند برابر خود بچه ها درس خوندم بعد هم خیلی تدریس خصوصی داشتم تو تدریس خصوصی چون با دانش آموز به صورت اختصاصی کار می کنی بیشتر گره های یادگیری رو درمیاوردم با اینکه یه مطلب رو چه جوری توضیح بدم بهتر 

دیگه الان خداروشکر درآمدم از مدرسه خیلی بد نیست 

یعنی اینکه میگن غیر انتفاعی کم میدن من نه درآمدم از مدرسه به جز مازاد کنکور که یه کم متغیر ۲۲یا ۲۳ میلیون 

الان مبلغم‌ دقیق نیست چون برنامه ام هنوز فیکس نشده که ساعت خالی تو هفته دارم یا نه 

دیگه خصوصی هم از جلسه ای هشتصد شروع میشه تا یک و پونصد 

کلاس های خصوصیم همه معرفی همکار یا معرفی شاگرد هست

مدرسه هم خصوصی چون‌ درصد کم می کنه ششصد اینا میده 

ببین بهترین کار برای شما مثل شروع کار من اینه که کتاب بخونید خودتون تست بزنید الان فیلم های آموزشی هست ببینید و شاگرد خصوصی بگیرید حالا با رقم بالا نه 

مثلا اگه تهران هستید جلسه ای چهارصد اینطورا پیدا میشه 

سلام هرچی داری ببر تحویل بده اون صندوقها برای نگهداری جداست فکر کنم برای ۲۰۰گرم سالانه ۴میلیون میگیر ...

گفتم حداقل وامی هم بگیرم

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
جدی میگی خیلی خوشحالم کردین آخر سپتامبر کی میشه دقیقا خدا از زبونت بشم که عزیزم چن وقته میخوام یه ...

الان ۱۵ سپتامبریم.

والا منم شنیدم مطمئن نیستم

برا ۵سال دیگه هروقت بخرین سوده،زیاد تعلل نکنید،حالا ۱۵،۲۰ روزم صبر کنید ریزش کرد یا نکرد بخرید

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
و كاش طرف مقابل مثل شما حرف گوش كن باشه والا من هر موقع به عزيزم گفتم پس انداز گفتم وام گفتم ويپاد گ ...

چقد قشنگ حرف میزنی دختر😆😆

مطمئنم با برنامه خرید میکنی چون تو تاپیکهای اقتصادی از چند سال قبل  همراه بودی کاربریت رو زیاد دیدم و پستهات رو همیشه میخونم....پولدارترین ادمها  هم باید یه برنامه و هدفی برای درامدشون داشته باشن چون محدودِ و یه روزی تموم میشن ....یه مورد دیگه اینکه حتی اگه اونا هم اهل طلا خریدن باشن سعی کن همشو رو نکنی  ...یه چیز مخفی هم باید ادم تو چَنته داشته باشه....زندگی که زیر و روش معلومه یه روزی یه جایی تِر میزنه یا تِر میزنن بهش...این تجربه من و بار بارها از رو بازی کردن ضربه خوردم ...حتی تو خریدهای جزئی مثل سفارشات دی جی کالا و غیرهُم...یعنی روزی نیست که بگن تو همش تو سایتای طلا و دی جی و...پلاسی .همش چتر انداختی و ازین حرفا...نمیگم چشم میزنن با اینکه اعتقاد بهش دارم ولی انرژی منفیشون دامنمو گرفته ... چند ماهی هست دیگه از مدار پس انداز خارج شدم بخاطر یه سری اتفاقات که جاش اینجا نیست بگم....خیر خواهشونم هر چی ارزون و با تخفیف میبینم دلسوزی میکنم میگم بذار اونا هم فیض ببرن ولی ازون طرف باحرفاشون،افکارشون و انرژی منفیشون به شدت منو به سمت عقب هول میدن...اماااا من پوست کلفت تر ازین حرفام

یه قدم پیشرفت کردم تو مخفی کاری و حس خوبی دارم

اولین بار با تاپیک پس انداز جوجه بعد تاپیک ساغر اشنا شدم متاسفانه ارادم خیلی ضعیفه هربار مقدار کمی پس انداز میکنم بعد یادم میره شروع میکنم ولخرجی 

تو این چند سال فقط تونستم ۲۲گرم طلا بگیرم درحالی میتونستم ۱۰۰گرم بگیرم

یک ماهی هست به خودم قول دادم خرج اضافه نکنم یا خرید میرم کارت اصلی مو نمیبرم با این روش تونستم مقدار کمی پس انداز کنم انشاالله هدفم تا اسفند ماه هست تا ببینم چیکار میکنم 😊

2810