ممنون عزیزم از تعریفتون
مدارس غیر انتفاعی کلا به معلم های تازه کار خوب حقوق نمیدن
ولی اگه کار معلم خوب باشه و مدارس مختلف دنبالش باشن حقوقش رو میبرن بالا که نگهش داشتن
من از سال ۸۶ وارد حوزه تدریس شدم و وارد مدرسه شدم من هم سال اول حقوقم خیلی کم بود آنقدر که اصلا نمی رفتم بانک بگیرم چون اون زمان تو حساب میریختن سال های بعد مدارس بیشتری بهم زنگ زدن و خودم هم خیلی به تدریس علاقه مند بودم و هستم خیلی مطالعه کردم کتاب های درسی رو چندین بار میخوندم اون زمان دسترسی به فضای مجازی که آنقدر راحت نبود می رفتم کتاب های کمک آموزشی می گرفتم دونه دونه سوالات رو حل می کردم تو ذهنم تصور می کردم خوب بهترین حالت توضیح دادن این سوال چیه هر روز میشستم کلی تست میزدم که بتونم روش های بهتر توضیح دادن رو دربیارم میخوام بگم خیلی زحمت کشیدم چند برابر خود بچه ها درس خوندم بعد هم خیلی تدریس خصوصی داشتم تو تدریس خصوصی چون با دانش آموز به صورت اختصاصی کار می کنی بیشتر گره های یادگیری رو درمیاوردم با اینکه یه مطلب رو چه جوری توضیح بدم بهتر
دیگه الان خداروشکر درآمدم از مدرسه خیلی بد نیست
یعنی اینکه میگن غیر انتفاعی کم میدن من نه درآمدم از مدرسه به جز مازاد کنکور که یه کم متغیر ۲۲یا ۲۳ میلیون
الان مبلغم دقیق نیست چون برنامه ام هنوز فیکس نشده که ساعت خالی تو هفته دارم یا نه
دیگه خصوصی هم از جلسه ای هشتصد شروع میشه تا یک و پونصد
کلاس های خصوصیم همه معرفی همکار یا معرفی شاگرد هست
مدرسه هم خصوصی چون درصد کم می کنه ششصد اینا میده
ببین بهترین کار برای شما مثل شروع کار من اینه که کتاب بخونید خودتون تست بزنید الان فیلم های آموزشی هست ببینید و شاگرد خصوصی بگیرید حالا با رقم بالا نه
مثلا اگه تهران هستید جلسه ای چهارصد اینطورا پیدا میشه