2777
2789

سلام دوستان عزیز و نادیده من😍🌸💗

تو فکر بودم چطور برای این تاپیک مفید باشم و یه جوری محبت هاتون رو جبران کنم.🙏

خب دیدم جای راهکار "افزایش درآمد" اینجا خالیه با یه خانومی هم تو دورهمی به این نتیجه رسیدیم که ما میایم میگیم پس انداز اینطور اونطور ولی خب باید پولی باشه که مدیریت بشه درسته؟

من شرکت تبلیغاتی دارم و آدمای صاحب کسب و کارهای مختلف میان پیشم و چم و خم کارشون رو بهم میگن تا بهشون مشاوره بدم.

از روی این خیلی مشاغلو یاد گرفتم که میتونم بهتون ایده بدم. 

فقط چند تا خواهش:

🌸اول که بهونه نیارید که مثلا نمیشه و اینا خب من چند نفرو عینی دیدم که میشه که میخوام بگم اگر به نظرتون نمیشه خب رد بشید ازش شاید برای یک نفر شد همون برای من کافیه

🌸دوم دروغ ندارم بهتون بگم دیگه عیب جویی و این سبک من نیست و اون فلان نکنید تا قشنگ کلی ایده پولساز بهتون بگم

🌸و در نهایت اگر هر سئوالی داشتین بپرسین هرکدوم بلد بودم جواب میدم

🚩خب اولین ایده پولساز که میتونید با کمترین سرمایه و تو خونه انجامش بدید

کار رزین هست✅

⬅️حتما باهاش آشنایی دارید رزین آرتیست شدن واقعا اگر زرنگ باشید حتی نیاز به مربی هم نداره ولی اگر هیچی ازش نمیدونید و اهل سرچ کردن هم نیستید یک دوره کوچیک اینترنتی براش کافیه

سرمایه مورد نیاز شما برای شروع حرفه ای ۳میلیون تومن هست(به تاریخ امروز) با کمتر هم میشه شروع کرد با بیشتر هم که قطعا میشه من نرمال حرفه ایش رو گفتم.

حالا چه چیزهایی میشه با رزین درست کرد:

ظرف و ظروف

دکوری

ساعت

لوازم تحریر

موگیر

میز و صندلی(شاید باورش سخت باشه ولی انقدر قشنگن)

بوک مارک

و...

حتی رزین بچه ها توی خودروسازی هم کاربرد داره

اصلا به ظاهر این شغل نمیاد

حالا درآمد:

خب بگذریم از چوب کاری اولیه، بالا بردن صفحه خودتون و... میانگین در آمد این‌کار درماه بین ۱۵تا ۴۰ت هست

۱۵ برای افراد تازه کار

۴۰ت برای افراد حرفه ای که آموزش هم میدن

حالا از کجا مشتری پیدا کنیم؟

اینستا

گالری های هنری(یک سری گالری و آکادمی هست شما کارو به اونا میدی اونا برات میفروشن درصد میگیرن)

دیوار

سایت شخصی

بازاریابی حضوری(اینطور که گفتن اکثر مغازه ها استقبال کردن گفتن یکی دوتا کار بیار بزار کسی مدل های بیشتر خواست اینستاتو معرفی میکنیم و انتخاب کردن درصد مغازه رو بده)

کار زدن برای کافه ها و مغازه ها(این خیلی براشون خوب بود)

خب یادگیریش رو گفتم✅

سرمایه رو گفتم✅

جذب مشتری هم گفتم✅

چیزی یادم نمیاد

سئوالی داشتید بپرسید

این کار رو همه افراد بدون هیچ پیشنیازی میتونن انجام بدن.✅

اونایی که یکم تو کارای هنری بودن خب خلاقیت هم چاشنی کار میکنن عالی میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز و نادیده من😍🌸💗تو فکر بودم چطور برای این تاپیک مفید باشم و یه جوری محبت هاتون رو ...

منم یکی از همکارام تو بیمارستان رزین رو شروع کرد پرستاری رو گذاشت کنار😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وزن طلا یک گرم و ۵۱۰ صوتقیمت ۶۳۰۰ که گفت ۱۰ درصد حساب کردهبعد که حساب کردن برام ۱۲.۵ درصد گرفتهطلا ه ...

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من اکلت میزنم چندساله خیلی بوشودوست دارم بااینکه مدام دلمومیزنه هرعطری امااین نهچندنفری هم ازم پرسید ...

من خودم عطر بعدیمو میخوام لانکوم‌لویه بل بگیرم

لالیک لامور هم میگن تو همین سبک اکلته من خودم تند و تیز تر دوست دارم 

سلام دوستان عزیز و نادیده من😍🌸💗تو فکر بودم چطور برای این تاپیک مفید باشم و یه جوری محبت هاتون رو ...

این همون رزینه یا فرق میکنه ؟؟؟ خوبه همین ثبت نام کنم ؟

ـموارد آموزشی دوره جدید #رزین👇
🍃معرفی کامل متریال و رنگ‌ها به صورت تئوری و عملی
🍃معرفی کامل ابزار و یراق‌آلاتِ مخصوصِ رزین
🍃آموزش کاربرد رنگ‌های مختلف و ترکیب آن‌ها در رزین
🍃ساخت ساعت،تابلو.سینی،زیرلیوانی،
🍃کاربرد اکلیل در رزین
🍃کاربرد ورق طلا در رزین
🍃کار با تکسچر و برجسته سازی سطوح
🍃نحوه کار با قالب سیلیکونی مخصوص رزین
🍃شیوه ساخت قالب دست‌سازِ ارزان برای ظروف و کار با آن
🍃شیوه ساخت ظروف دفرمه رزینی
🍃شیوه نصب خرج‌کار
🍃تکنیک میکروبی-مرجانی
🍃تکنیک کهکشان
🍃تکنیک سنگ و مرمر
🍃تکتیک قلوه سنگ
🍃تکنیک چشم پرتویی
🍃تکنیک تَرَک و رگه‌ای
🍃تکنیک گل
🍃تکنیک دوطرفه
🍃تکنیک آبستره
🍃تکنیک ژئود-میکس‌مدیا و ...

فقط خدا 
این همون رزینه یا فرق میکنه ؟؟؟ خوبه همین ثبت نام کنم ؟ـموارد آموزشی دوره جدید #رزین👇🍃معرفی کامل م ...

خود خودشه عزیزم سر فصل هاشون هم کامله فقط قیمت هم چک کنید زیاد بالا نباشه زیر ۱ت به نظرم خوبه شرکت کنید

سلام خانم گلا لطفا  راهنماییم کنین

الان که فصل مدارسه برای بچه هامون کتاباشون رو از مدرسه تحویل گرفتم 

هر دو روی هم ۱۵ تا کتاب دارن 

حالا به نظرتون برای هر کتاب جلد آماده بگیرم و سیمی کنم و یا خودم تو خونه چسب بگیرم و سیمی کنم 

پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  
اره منم یکی از دوستام گفت رو عطر مخصوصا تخفیف گذاشتهمن خودم هروقت دیور جادور و بامبشل ویکتوریا سیکرت ...

سلام یاسی جون خوبی؟❤️

من میخوام ابرسان مرطوب کننده بگیرم

بین کلینیک و سراوی موندم

برای پوست خشک

بعد نمیدونم اصلشو از کجا پیدا کنم

نظری داری؟❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
سلام عزیزم من تازه با ویپاد آشنا شدم و حساب باز کردم یک سوال دارم اینکه وامی که میگیریم رو چند ماهه ...

سلام...گلم.

اون وام پیش درآمده که به مدت ۱هفته الی ۱ماه بایدتسویه بشه...

وام پشتوانه مهلت تسویه از۴ماه تا۶ماه هستش...

وام باسکه های وی کلاب هم پرداختش ۱۸ماه هستش.. 

من کلاس دوم که بودم دست بند خط کشی ها مد شده بود منم میرفتم میخریدم 500 و به بقیه میفروختم 2-3 هزار ...

وای عزیزم خاطرات منم زنده شد

تایم راهنمایی که بودم کانون عضو شدم و مجله بهم میدادن ۲۵ تومن میاوردم مدرسه میفروختم ۵۰ تومن

البته ناظم میدید نمیزاشتا بسختی پول درمیاوردم🌝

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
2810