2777
2789
سلام همسرم ویپاد نصب کرد وام یه تومنی رو فعال کرد و گرفت اگر بخواد الان تسویه کنه کدوم قسمت ا باید ب ...

بعد از ۱۰ روز که از پایان اعتبار استفاده وام بگذره تازه برات گزینه تسویه فعال میشه حتما الان موعد تسویه نرسیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫 اومدم یکی از کارهایی که برای کمتر رستوران رفتن انجام میدم رو ...

عزیزم منم قبلا اینکارو میکردم اما خیلی وقت بود دیگه اینکارو نمیکردم و هزینه رستوران هم زیاد میشد ممنون که گفتین باید از این به بعد منم هفته ای یک بار دو بار اینطوری کنم غذا اونموقع هم خیلی میچسبه به خود آدم من ظرف های مهمونمم درمیارم برای خودمون استفاده میکنم

عزیزم نگران نباشید امتیاز وام حداقل برای ۶ ماه اعتبار داره شما در حد ۲ الی ۳ میلیون بگذارید داخل حسا ...

مامان سبحان عزیزدلم به یه وام فوری احتیاج دارم چکم رو کم تر یه ماه دیگه باید پاس کنم.

میخواستم از اینجا وام رسالت بخرم بابت هر ۱۰۰میلیون بازپرداخت ۱۲ماهه ۲۳میلیون میخوان آزمون

یکم هزینش بالاس 

کانالی چیزی سراغ نداری عزیزم 

یکبار دیدم در مورد کانال اعتماد تو ایتا صحبت کردید .

بنظرتون ازشون امتیاز وام بخرم 

ممنون میشم عزیز دلم جوابمو بدی

سلام عزیزم .هنوز که چیزی اعلام نکردن ولی اونطوری که من براساس وام قبلی حساب کردم فکر میکنم ۳۰۰ میلیو ...

مامان سبحان جون  برای ویپاد وقتی ۵۰ میلیون تسهیلات  ۴۵ هزار سکه میخواد احتمالا ۲۰۰ میلیون ۱۸۰ هزار تا بخواد درست نیست به نظرتون؟

یه سوال دیگه هم دارم راجع به طرح مهربانی بانک ملی ، اگر سپرده مون مثلا یک ماه و ده روز توی بانک باشه به اون ده روز هم امتیاز تعلق میگیره یا فقط امتیاز بندیش بصورت یک ماه و دو ماه و سه ماه و ..... هست؟

سلام بچه ها شبتون به خیر 

این هم حاصل دو سال پس انداز آهسته و پیوسته من از نوع پس انداز مخفی  روش پس انداز من اینه که 

من خورد خورد طلا شکسته می‌خرم  حتی در حد پونصد هزار تومن هم خریدم و بعد از چند وقت که به گرم بالاتر رسید با طلای دست دوم طاق میزنم

انگشتر رو پارسال با ۵ درصد خریدم 

و النگو رو ماه پیش با ۴ درصد    

این نکته هم بگم که من کسی بودم که قبلا پول شارژ هم گاهی کم می‌آوردم و ز خانواده م میگرفتم 

ولی در کنار شما عزیزان راه های مدیریت صحیح پول رو یاد گرفتم

مرسی که هستین  بیشتر و قشنگ ترش نصیب شما 

مامان سبحان عزیزدلم به یه وام فوری احتیاج دارم چکم رو کم تر یه ماه دیگه باید پاس کنم.میخواستم از این ...

عزیزم من خودم از کانال اعتماد خرید کردم و مشکلی نداشته .

اونجا بازپرداخت ۱۰ ماهه رو آخرین قیمتی که من دارم ۱۹ میلیون میگفت . 

مامان سبحان جون برای ویپاد وقتی ۵۰ میلیون تسهیلات ۴۵ هزار سکه میخواد احتمالا ۲۰۰ میلیون ۱۸۰ هزار ت ...

عزیزم ویپاد سکه بیشتری میخواد چون ۱۸ ماهه هست بازپرداختش .

و اینکه طرح مهربانی برای اون ۱۰ روز هم امتیاز میده روزانه امتیاز اضافه میشه .

2810