2777
2789
ارشيدا جان طلاهارو كجا نگه داري ميكني؟صندوق امانات بانك شهر ما پر شدهاز طرفي هم خودم دوس ندارم بانك ...

برادرم صندوق امانات بانک داره دادم گذاشته تو صندوقش

فقط یه مقدار زینتیا رو استفاده میکنم که دائم دستمه

ما صندوق اماناتمون تو بانک وسط بازار بزرگه،تو پیچ پیچای بازار که دزد جرات نمیکنه تو اون همه شلوغی دستبرد بزنه😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شماها دیگه دوستای خوب منین و من عاشقتونم واقعااا ای ‌کاش زودتر با این تاپیک اشنا شده بودم ولی ...

به قولی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه هست، شما هم سنی نداری و تازه رفتی تو دوران جوانی و کاملا هم سن خوبی برای پس انداز هست

....💖!
به قولی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه هست، شما هم سنی نداری و تازه رفتی تو دوران جوانی و کاملا هم ...

درستههعع 😁❤❤❤

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
دوستان کودوم سایت مجازی برای خرید طلا مطمئنه؟

برای خرید طلا اینکه پیششون بزاری یا طلاق زینتی؟ 

برای طلای اب شده که بعدا هم بشه پولشو گرفت طلاین و میلی گلد ولی خب برای طلای زینتی من طلا فروشی سطح شهر رو ترجیح میدم

....💖!
ماری این جمله من ازدواجی نبودم، رو ولش کن تو الان وسط ازدواجی 😁 فایل خداحافظی رو ببند، بکوب زندگی ر ...

چه خوبه شمارو اینجا داریم جیران جان ،کاملا واقع بینانه نظرتو میگی و راهنمایی میکنی. واقعیت میکوبی تو صورت آدم 🤣🤣🤣اولش شاید دردمون بیاد ولی کاملا دقیق و حساب شدس. 😍😍😍😍

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم که پستم دیدین اسم کاربریتونو یادم نبود اشتباهی یه مامان سبحان دیگه رو تگ ...

سلام عزیزم ، وام هایی که با سود کم هستن مدت ماندگاری پولشون هم خیلی بیشتر هست به نظر من اگر شما بتونید وام با سود بیشتر بدید خوب خیلی راحت همین یک میلیارد و سیصد رو بگذارید داخل طرحی که بانک سپه داره یا بانک صادرات حدود ۲ ماه بمونه میتونید ۶۵۰ میلیون با بازپرداخت حدود ۳ سال وام بگیرید که البته به خاطر سقف وام احتمالا باید ۲ نفر وام بگیرن .

و اینکه طرح اعتبار ملی هم سودش کمتر هست از اون ۲ طرح ۱۴ درصد هست که باز پولتون ۳ ماه اونجا هم بمونه ۴۵۰ میلیون با بازپرداخت ۳ ساله میتونید وام بگیرید .

و داخل بانک رسالت یا مهربانی بانک ملی هم اگر پولتون ۳ ماه بمونه میتونید بعد از ۳ ماه حدود ۴۰۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام بگیرید که قسطش همون حدود ۱۶ میلیون میشه . 

سلام خانما کسی میدونه شرایط وام 200 میلیونی ویپاد چطوریه؟ و هرماه چقدر قسطشه؟@مامان_سبحان7

سلام عزیزم .

هنوز که چیزی اعلام نکردن ولی اونطوری که من براساس وام قبلی حساب کردم فکر میکنم ۳۰۰ میلیون ۳ ماه باید بمونه تا ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بده و قسطش هم فکر میکنم حدود ۱۳ میلیون بشه .

دوستان گلم میشه دعای خیرتون بدرقه حاجتم کنید❣

خیلی التماس دعا دارم

ممنون از همتون❤

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

رویاجون عذر تقصیر🙏

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستای خوب و با محبت و کاردانشب و روزتون بخیر انشاالله چرخ روزگار به کامتون بچرخه خوب دوستان من ...

سلام، سوالات راجع به بیمه رو میتونید زنگ بزنید ۱۴۲۰ مشاوره رایگان هستش، اونها میتونن تخصصی راهنماییتون کنن

سلام عزیزم ، وام هایی که با سود کم هستن مدت ماندگاری پولشون هم خیلی بیشتر هست به نظر من اگر شما بتون ...

بانک سپه وبانک صادرات میدونید اسم وامهاش چیه وچند درصده؟ ومبلغ قسطش چقدره؟

ومنظورتون چیه که دو نفر بایدوام بگیره؟ یعنی 650میلیونو به یک نفر نمیدن؟ 

میدونید میترسم خونه خیلی گرون بشه وپولم بی ارزش بشه وگرنه پول شش ماهه میخوابوندم ولی به نظرم عقلانی نیست همون نهایتا دو سه ماهه بخوابونم که بتونم موجودیمو افزایش بدم زودتر خونه بخرم به نظرم بهتره

بازم اگه چیزی میدونستین ممنون میشم راهنمایی کنید

بهترینها نصیب قلب مهربونتون❤

سلام به همگی  امیدوارم حالتون خوب باشه   منکه امروز رفتم بازار دیدم طلا خیلی قیمتش زیاد شده نسبت به دیروز واقعا واقعا نا امید شدم  از خرید همون یه ذره سکه پارسیان که میخریم  الان ناامید شدم  بخدا  قبول کنیم هر چی طلا بره بالا قدرت  خریدمون  هم کم میشه  لااقل واسه منی که شوهرم بازنشست شده  البته اینو بگم  خونه و ماشین داریم  خوب برای آینده بچه هامون  میخواستم پس ا نذار کنم  هرچند خریدم یه مقدار طلا ولی خوب بازم کمه 

2810