2777
2789
مرسی یوقتایی بخودم‌میگم دیره و تو ولخرجی کردی این سالاتو ولی خب الانم‌گزونیه‌چاره چیه باید بیدار میش ...

نه هیچ وقت دیر نیس هنوز جونی کم کم ۱۵ سال دیگه میتونی کار کنی وپس اندازه داشته باشی اگه پشتکار داشته باشی تو این سالا راحت میتونی پشتوانه قوی برای خودت بسازی

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 

سلام ب همه 

اومدم پیامای سال قبلمو چک کردم ک رو اون رپلای بزنم و بگم چقدر ب اهدافم نزدیک شدم ک خب پیداش نکردم😁 

اما اهدافم رو میدونم و قبلا ی جا نوشته بودم رفتم چک کردم ❤️

هدفم خرید 30 گرم طلا 🌷

رسیدن ب پوست وخودم 🌷

بهتر شدن روابط با همسرو بچه هام و سرهرچیزی عصبی نشدن 🌷

خب من سال قبل هرچی دستم میاومد رو میدادم طلا طوری ک لباس خونگی هاکلا بد شده بودن و چون بدم میاومد کهنه بپوشم همشو ریخته بودم دور و دو سه دست لباس برام مونده بود 😢

امسال اومدم خرید طلا رو کمتر کردم بجاش باکسامو بیشتر پر کردم 🤩

لیزر و روتین پوستی و خرید چن دست لباس روحیه امو بهتر کرد و روابطم با خونوادم خیلی بهتر شده 🤩

تفریحات گرون تا متوسط و کم خرج هم انجام دادم🤩 

از طلا هم فک میکردم خیلی کم خریدم اما نشستم فاکتورها رو جمع زدم حدود 14 گرمم خریدم😘 

معصومه جان و همه دوستای گلم از تمام جوانب زندگی صحبت میکنید و پست میزارید ازتون ممنونم🌷 چون باعث میشه درکنار پس انداز ب همه جنبه های زندگیمون با دید بهتری نگا کنیم 

چن بار هم رفتیم پای زمینای مختلف اما هنوز قسمت نشده ک بخریم 

تا ببینیم خدا برامون چی در نظر گرفته😍😘 

این بود گزارش شش ماهه من بطور خیلی هیلی خلاصه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول سال هدفم ۱۰۰ گرم گذاشتم خداروشکر ۷۰ گرم تا الان خریدمانشالله بتونم تا اخرسال برسونم ۱۵۰ گرم🩷بیش ...

عزیزم من چقد دنبالت می‌گشتم 

در خواستمو قبول می‌کنی 

ممنونم 

چند دفعه هم به بچه ها گفتم کدوم کاربر بود

با اجازه دوست عزیزمون من یه مورد رو یادآوری کنم البته برای همه دوستانی که قصد انتخاب این رشته رو دار ...

عزیزم کاملا باهات مخالفم. چون همونطور که تو آموزشگاه ها یه سری از بچه ها به زور والدین میان دانشگاه هم همین هست. مهم اینه شخص چقدر علاقه داشته باشه. شما تو دانشگاه باید واحدهای تخصصی پاس کنید چه در مترجمی چه در آموزش زبان. مثلا انواع روش های تدریس، انواع روش های آزمون سازی اینها واحدهای مشترک بین این دو رشته هست هیچ وقت یه زبان آموز تو آموزشگاه یاد نمیگیره چطور باید سوال طرح کنه یا حتی تصحیح کنه. یا نمیدونه هر کتاب با چه روشی باید تدریس بشه. لهجه هم بستگی به خود زبان آموز داره. بعدم یه زبان آموز روشها و متد های ترجمه ی درست رو نمیدونه که بخواد آموزش بده. و با مسائل سایکو لینگوییستیک هم آشنا نیست که زبان شناسی از منظر روانشناسانه رو بخواد آموزش بده. من خودم چون ارشد مترجمی هستم و 12 سال سابقه ی تدریس دارم گفتم که دیگران به اشتباه نیفتم. راستی قانون جدید هم اینه که مدیر آموزشگاه حتما باید زیرشاخه های زبان رو خونده باشه. ❤️❤️❤️

یدونه صندل تابستونه چندماه پیش خریده بودم ولی نشون همسرم نداده بودم و نشده بود بپوشمش

دیروز به همسرم گفتم ک پیجا تخفیف خوبی زدن یه تومن بریز برام بخرم صندل 👀🫡

یه تومن ریخت برام منم ریختم میلی...

یه چنتا وسیله اضافه ام دارم آگهی کردم دیوار اگر فروش برن تبدیل میکنم میلی فروش ام نرن در نهایت میبخشم به کسی ک نیازشون داره🙂❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام بچه ها من هم همراهتون هستم کاربری قبلیم از بین رفت و مدتی همراهتون بودم هدفم این هست که امسال م ...

یا خدا چقدر زیاد دانشجو دکتری هستن؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
آخی عزیزم😍 براش یه چیزی تهیه کن تو فامیل بفروشه اینجوری روش هم باز میشه😍

خیلی دوس داره خیلی ها ولی نمیدونم چی تهیه کنم که ببره بفروشه...چندوقت پیش یکی از اقوام یه کالایی داشت پسرم برد کلاسش وکلی براش فروخت اگه پسرم نبود نمیتونست بفروشه اونهمه رو 😍بنظرتون چی تهیه کنم که راحت بفروشه وبچه ها هم استقبال کنن؟ همسرم میگه تلاشمو میکنم مغازه میزنم که پسرم یادبگیره کنارم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
راستی بگم ک تو چالش تمیزی پنج شنبه شرکت کردم 👌اونجایی ک گفتی بوی تمیزی بعد از شستن پتوها قشنگگگگ ا ...

@masumehjoon    

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام خانما کسی میدونه شرایط وام 200 میلیونی ویپاد چطوریه؟ و هرماه چقدر قسطشه؟@مامان_سبحان7

عزیزم فعلا شرایطش نامشخصه...ولی میدونم که چک الکترونیک میخواد..ولی تعدادسکه ها نامشخصه...بازپرداخت هم ۱۸ماهه ست..

خیلی دوس داره خیلی ها ولی نمیدونم چی تهیه کنم که ببره بفروشه...چندوقت پیش یکی از اقوام یه کالایی داش ...

برچسب کارتونی بخر که قیمتش مناسبه بچه ها هم دوس دارن یا دفتر یادداشت فانتزی و ارزون یا سرمدادی عروسکی واسه مدرسش خوبه

سلام ب همه اومدم پیامای سال قبلمو چک کردم ک رو اون رپلای بزنم و بگم چقدر ب اهدافم نزدیک شدم ک خب پید ...

مایه مباهااتیییی❤❤❤

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عزیزم می تونی برگه ای که سفید باشه رو با روغن چرب کنی و به جا کاغذ روغنی استفاده کنی

ممنون عزیزم نمیدونستم میشه اینطوری هم استفاده کرد بعضی وقت ها می بینی کاغذروغنی تموم میشه میمونم چیکار کنم 

برچسب کارتونی بخر که قیمتش مناسبه بچه ها هم دوس دارن یا دفتر یادداشت فانتزی و ارزون یا سرمدادی عروسک ...

سلام عزیزم زندگی وسرگذشت معصومه جون کدوم تایپک هستش 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
برچسب کارتونی بخر که قیمتش مناسبه بچه ها هم دوس دارن یا دفتر یادداشت فانتزی و ارزون یا سرمدادی عروسک ...

ارشیدا جان میشه یه کادو برای پدربزرگ و مادر بزرگ ۱میلیون تومنی برای هر کدوم البته ۱ تومن 

نظر بدی؟!

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
2810