2777
2789
چه جالب واقعا کار همون کاغذ روغنی رو انجام میده؟

نمیدونم پرسیدم ببین اگه میشه استفاده کنیم چون حالت روغنی داره ننداختم بیرونم گفتم بپرسم اگه دوستان میدونن و قابل استفاده هست استفاده کنیم 

عزیزم صندوق طلا منظورتون کجاست ؟ بورسه ؟ نحوه انتقال به اونجارو‌میگین ؟ ❤️

پیش ی طلافروش عزیزم پول میریزم ب قیمت روز برام فاکتور میکنه فلان قدر طلا داری 

بعد زیاد شد میرم ی تیکه برمیدارن و اجرتش رو میدم فقط. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیابان قزوین بعد از دوراهی قپان به سمت آذریکنار پمپ گاز فروشگاه فامیلیقبلا تالار ستاره ی شب بود،عروس ...

فروشگاه رو نگفتم 

اونجا رو بلدم دیروز رفتم

خانه کارگر رو میگم که گفتید فامیلاتون رفتن 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
پس انداز خیلی عالیه واقعا و بدرد بخوره منم برای دانشگاهم دارم جمع میکنم که دیگه موقع دانشگاه حداقل ب ...

با خوندن پستت یاد کارهای خودم افتادم 

من سال ۸۱ دانشگاه قبول شدم هفده سالم هم بود چون یک سال جهشی خونده بودم 

اون زمان هم قبول شدن تو دانشگاه خیلی سخت بود تعداد داوطلب های هر سه رشته خیلی زیاد بود نه مثل الان که فقط تجربی ها زیادن 

من هم سراسری تهران قبول شدم بابام جایزه برام سیمکارت ثبت نام کرد 

اون زمان سیم کارت فقط همراه اول بود و خیلی هم گرون بود دقیق یادمه ثبت نامش ۴۴۰ هزار تومن بود 

شانس من هم دومین ماه به اسمم دراومد و همون بهمن ۸۱ سیمکارت رو بهمون دادن و یه گوشی هم گرفتم و انداختم 

گوشی داشتن اون موقع خیلی چیز خفنی بود تو کل دانشگاهمون شاید بیست نفر گوشی داشتن حتی استادهامون هم هیچ کدوم موبایل نداشتن 

من هم که کیف می کردم 

سال ۸۲ بود فکر کنم دوباره ثبت نام سبمکارت رو گذاشتن با همون قیمت ۴۴۰ تومن من هم گفتم خطم رو بفروشم سیمکارت ثبت نام کنم 

به بابام گفتم مگه راضی می‌شد می گفت یعنی چی 

آخرش گفتم مگه برام کادو نخریدی حالا دیگه چیکار داری بهش خلاصه فروختمش یک میلیون و پنجاه دو تا سیم کارت ثبت نام کردم و بدون گوشی شدم خیلی اولش برام سخت بود ولی گفتم میارزه 

با باقی پولش هم پیش قسط کامپیوتر دادم و بابام گفت من خودم قسط. هاش رو میدم و دیگه کامپیوتر دار هم شدم 

آذر ۸۳ سیم کارت اولم دراومد که خودم برداشتم و همین خطی هست که. هنوز هم دارم 

اسفند ماه هم سیمکارت دوم دراومد و من هم فروختم و چون صفر بود و کارکرده نبود یک میلیون و صد تومن ازم خریدن 

طلا اونموقع گرمی ده و خورده ای بود 

صد گرم طلای خام خریدم دادم به برادرم باهاش کار کنه چون اون زمان تازه داشت کارش رو توسعه میداد و خیلی استقبال می کرد فکر کنم ماهی دوازده تومن هم بهم سود میداد من هم خیلی قرتی بودم و اهل لباس خریدن و تیپ زدن و آرایش کردن همه اون سود پول رو هر ماه لباس و کفش و لوازم آرایش میخریدم 😂😂😂😂

بعذ هم اون صد گرم رو اصلا جلوی بابام رو نکردم 

با اینکه خیلی دست و دلباز بود ولی یهو کم میاورد می گفت طلات رو بفروش 

برای جهیزیه هم باز صداش رو درنیاوردم 

بعدا برای عوض کردن ماشینم فروختم گذاشتم رو پول ماشین 

فروشگاه رو نگفتم اونجا رو بلدم دیروز رفتمخانه کارگر رو میگم که گفتید فامیلاتون رفتن

اهااا ببخشید😅

برو انقلاب خیابان ابوریحان اونجا خانه ی کارگره ثبت نام کن کارت بگیر بعد هم میتونی از خودشون راجب زمان برگذاری کلاس ها بپرسی هم تو سایت ببینی

میدونم توی یافت اباد هم یه مرکز دارن برای اموزش

سلام عزیزم نمیدونم کسی جوابتون داده یا نه من از تاپیک عقب هستم …حدود ۱ سال تقریبا تو پروسه خرید و فر ...

سلام مرسی ازت گلم، لطف کردی.‌ اتفاقا پولم فقط به خونه نقلی در محله بومی میرسه. اگه اینو نخرم برای شروع شاید دیگه هیچوقت نتونم خونه بخرم. همسرم مثل شما میگه اونجور خونه ها بدرد نمیخورن. مشتری اول و اخرش خودتی

اهااا ببخشید😅برو انقلاب خیابان ابوریحان اونجا خانه ی کارگره ثبت نام کن کارت بگیر بعد هم میتونی از خ ...

غیر حضوری هم میشه ثبت نام کرد الان دیدم تو سایتش نوشته

؟؟؟؟؟ بعد یه سوال دیگه من شوهرم بیمه داره ما هم تحت تکلفش هستیم خودش هم باید باشه یا خودم برم اوکی هستش؟؟؟؟

ببین گالری نبی زاده تو رشت هست که معتبره ارسال هم داره میتونی از اونجا سفارش بدی تو گوگل سرج کن پیج ...

باشه خواهری پس کاری داشتم باهات مشورت میکنم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عزیزم فقط باید رنج و مسئولیت هرچیزی رو قبول کنی یک قدم به آزادی نزدیک تر میشی.اولش بلد نیستی اما هیچ ...

مرسی خواهری چشم چقدر خوبه که با این تاپیک و شماها اشنا شدممم واقعا خیلی خوشبختم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عزیزدلم ممنون میشم راهنماییم کنید شما که سمت جیحون هستین آیا اون سمت ها مهد قرآنی یا مهد سرای محله ب ...

بله همه فرهنگسراها دارن البته بستگی داره کجای جیحون باشید 

غیر حضوری هم میشه ثبت نام کرد الان دیدم تو سایتش نوشته؟؟؟؟؟ بعد یه سوال دیگه من شوهرم بیمه داره ما ه ...

بله غیر حضوری هم میتونی اما حضوری بری بهتره بروشور تک تک کلاساش هستو میتونی سوال و جواب کنی ندسال پیش بلیط استخر نیم بها میدادن برنج ایرانی میدادن با نصف قیمت مغازه

خدمات پزشکی با تخفیف داره و...

عزیزم برای کلاساش باید خودت جدا کارت بگیری

فکر نکنم نیاز به همسرت باشه اما مطمئن هم نیستم اگه تونستی زنگ بزن بپرس

حالا اون‌ کامپیوتر هم جالب بود 

یه چیزی براش اضافه گرفتم که سی دی کپی می کرد 

سی دی هم تازه اومده بود 

من هم فیلم هایی که بچه ها تو دانشگاه میخواستن رو می رفتم سی دیش رو اجاره می کردم بعد کپی می کردم و می فروختم 😂😂😂البته فیلم های خارجی یا کارتون بود‌ 

سودش خیلی خوب بود 

حتی فیلم فارغ التحصیلی رو هم با وب کم برادرم گرفتم و آوردم ریختم رو کامپیوتر البته یادمه کار سختی بود باید میدادم بیرون کپچر کنند یا همچین چیزی بعد به همه بچه هایی که میخواستن فروختم 😂

نه شنل اینتنس گرمه یه بوی شرقی و شیرین داره البته شیرینیش کمهاکلت هم ملایمه بوی گل و اینامن خودم هر ...

مرسی عزیزم میتونم عکسایی که تو سایت دیدم‌از عطرا براتون بفزستم ببینی هموناست یا نه ؟؟ تو درخواست برات بفزستم 

واقعیتش تا حداکثر نیمه مهر یه پولی به دستم میرسه در حدود یک میلیارد وسیصد ویه خونه 55 متری دارم که ر ...

عزیزم شما بگید چه قدر میخوان وام بگیرید تا بتونید اون متراژ مورد نظرتون رو بخرید ؟

و اینکه چرا وام مسکن نمیگیرید ؟

2810