ببینین واقعا نمیدونم بد توضیح دادم؟
بد برداشت شده؟از وسط پیاما خوندین؟
معصومه جون یه پیام ارسالی گذاشتن کاربر مادر گفتن اینا تخیله و همچین چیزی وجود نداره وقتی باکس بندی کردن چرا هزینه ی درمان که سر به فلک میزنه رو کنار نذاشتن و...
منم در ادامه ی توضیحاتم گفتم تخیل نیس و همچین موردی هست با مثال توضیح دادم و گفتم حتی اگر کسی بیمه نداره یا هزینه ی درمان نداره میتونه با اورژانس تماس بگیره و رایگان بره بیمارستان و درمان شه
یکی از دوستان گفتن چند وقت پیش حالم بد بود نفسم در نمیومد همسرم به اورژانس زنگ زدو هر چی اصرار کرد نیومد گفت ماشین نداریم
منم گفتم میدونم اورژانس تو شهرستانها متاسفانه ضعیفه و از دوستامم این مورد رو شنیدم که کلا بحث درمان و اورژانس و بیمارستان تو خیلی از شهرا ضعیفه و بنده خداها مجبورن واسه درمان عزیزانشون بیان تهران
اما تهران هر مرکز کلی موتور امداد داره که اگه تماس بگیری و بگی مثلا سرم درد میکنه حالم بده موتور میفرستن و اگه نیاز به امبولانس باشه خود امداد درخواست امبولانسو میده
به اون خانومم که حالش بد بود و شهرستان بود گفتم وقتی حالت انقدر بد بوده که نفست در نمیومده و همسرت ترسیده بوده حداقل به اورژانس میگفتش همسرم بیهوش شده یکم پیاز داغ زیاد میکردی که بیاد نجاتت بده
گفتم اما اینجا اینطور نیس که بگن خودت برو بیمارستان
حتما موتور اورژانس میفرستن امبولانس چون کمه نمیفرستن
حتی گفتم من خودم بارها مریض شدم سرما خوردم حالم بد بوده تماس گرفتم اورژانس اومده اکسیژن خونمو فشارمو گرفته و کمکم کرده
چون با اون حالو تب و لرز با بچه ی کوچیک که نمیتونم برم درمانگاه
بعد دوستان کلا همه ی این حرفارو قاطی کردنو طبق برداشتشون دائم به من توهین کردن و انگ حق الناس زدن
منم حلالشون نمیکنم و واقعا ناراحت شدم
ذهنمو بهم ریختن از وسط بحث خوندنو متوجه منظورم نشدن
پارسال پسرم حالش بد بود ۶بار بردم دکتر هی میگفتن انفولانزاس دوره ش ۷ روزه
بچه ۵روز تب ۴۲ درجه داشت با سرفه های شدیدو استفراغ بهترین دکترا تشخیص ندادن در نهایت زنگ زدم اورژانس اومدو گفت احتمالا ذات الریه س باید عکس و ازمایش بدین گفت بخواین امبولانس درخواست بدم میبرم نزدیکترین بیمارستان که ضیائیان هست و نیمه دولتیه ولی با امبولانس بره هزینه هاش رایگانه
گفتم نه خودم میبرم بیمارستان خصوصی که ۲۱۰ میلیون هزینش شد کل ریه هاش عفونت شدید داشتو اب اورده بود
بچم اگه میرفت ضیائیان بخاطر نداشتن دکترو معطلی و ... دور از جونش نمیموند
خواستم بگم خیلی از موارد اورژانس بخاطر تجربه ش بهتر از دکترا متوجه بیماری میشن
حالا نه من هرروز سرما میخورم و حالم در حدی بد میشه که بخوام زنگ بزنم اورژانس بیاد
و نه اینکه تا به حال درخواست امبولانس دادم
حالا اینهمه جبهه گیریو نمیفهمم دلیلش چیه؟؟
اگرم فکر میکنین که من اشتباه میکنم و میخواین غلط کردن و از دهنم بشنوین
باشه میگم غلط کردم فقط تمومش کنین این بحثو