2777
2789
خب میخوان بره که همه استفاده کنن اینهمه چرت و پرت تو پربازدیدهاست مگه چی میشه

من دارم تاپیک رو میخونم خب نمیفهمم بره تو پربازدید چیه چرا اینهمه ترس باید داشته باشیم...ممنونم از دوستانی که محبت کردند نوشتند دارم میخونم همه رو یادداشت میکنم نکات مفیدشو

ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون مدیریت مال ...

این تقسیم بندی فقط تو تخیل خوبه 

صد درصد در زندگی معمولیش ماهی چندغاز پس انداز کنه هنر کرده 

بعضیا فکر میکنن بقیه عقل و شعور ندارن والا همه تلاش میکنن و سعی شون رو میکنن و تو رو خدا کمتر شعر ببافید 

ماهی یه تومن واسه دخترای برگ روزی یه چیپس میشه حالا لباس میخرن و گوشی عوض میکنن ... 

هی میگم نیام تو این تاپیک ... بابا راههای عملی و مشاغل خانگی و اینارو بگید وگرنه منم میشینم میگم دوتومن این کارت . سه تومن اون کارت. ۵۰۰ اون کارت....

یه سرما میخوری و ۴تا مهمون میا  برفنا رفتی ...

اونایی که عاشق گول خوردن هستن ریپ نزنن لطفا نصیحت قبول نمیکنم چون تو این زمانه دارم زندکی میکنم.. ماچ به کله تون 😘😘😘

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزای دلم ،خواهرای مجازی خوبم ..خانما من برون گرام کلا در مورد کارام و فکرام باید با کسی صحبت ...

عزیزم چطور طلا دست طلا فروش داری که ماهانه پول بهت میده؟

کوچک تر آنی که برنجانی✌️😊
صددرصد ایرانیهمابه التفاوت پولشو دولت میده،یارانه ایهمثه این میمونه که من مریض باشم بخوام با امبولان ...

منم ماه گذشته گوشت گوساله خریدم کیلویی ۶۵۰هزار تومان دیگه امشب رفتم افق کوروش گوشت گوساله یک کیلویی گرفتم ۴۴۵هزار تومان دیگه نمیدونم خوب یا نه تا فردا ازش درست کنم ببینم چطوره 

سلام خوبین شب بخیرعزیزان خانمهای گل 😍کسی هست خودش وبیمه زنان خانه دارکرده باشه؟

یکی توتایپک گفت من خیلی توفکرش رفتم که چقدراینده نامعلوم وچقدرخوب میشدمنی که خانه دارم یه بیمه وحقوقی داشته باشم بعداز50سالگی..

البته من تحت تکلف بیمه همسرم هستم 

بیمه امون نامین اجتماعی وتکمیلی هستش خداروشکر

مبلغش حدودی چقدرهست هرماه؟

ومن 28سالمه ازالان شروع کنم یابزارم بعد30سالگی؟

مامان سبحان جان.معصومه جان وبقیه دوستان لطفن نظراتتون بگین برام خیلی مفیده 

منم ماه گذشته گوشت گوساله خریدم کیلویی ۶۵۰هزار تومان دیگه امشب رفتم افق کوروش گوشت گوساله یک کیلویی ...

چرا انقدر گرون؟

تنظیم بازارش ۲۹۹ تومنه

اگه فروشگاه فامیلی نزدیکتونه ظهرا لاشه ی گوساله میارن و تیکه میکنن جلوی خودتون

کشتار روز هم هست کیلو ۲۹۹

من دارم تاپیک رو میخونم خب نمیفهمم بره تو پربازدید چیه چرا اینهمه ترس باید داشته باشیم...ممنونم از د ...

مفیدها رو یادداشت کنید ولی توهمات رو باور نکنید بعضیا الکی تز میدن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ♥️ نبودی عزیز دل چه خبر کارو بار خوب پیش می‌ره ؟راضی هستی ؟ببین عزیزم ...

سلام معصومه جون خوبین من میخوام تو خونه قالی ببافم میخواستم ببینم بازار فروش داره ممنون که راهنماییم میکنین

مفیدها رو یادداشت کنید ولی توهمات رو باور نکنید بعضیا الکی تز میدن

خب اشکالش چیه. گیریم اصلا ایشون الکی بگن ما که مسئول گفته های دیگران نیستیم مسئول باور کردنشونم نیستیم

در ضمن این خانم معصومه رو من میشناسم نظراتشو میخونم اصلا چنین ادمی نیستند و خیلی خیرخواه هستن و به همه کمک میکنند. واقعا ممنونیم ازشون

پست بعد از این پیام خودتونو بخونین متوجه میشین عزیزم

خوندم اصلا مهم نیست! چاره اش قفل کردن تاپیک نیست اینجور نظرات رو یا باید ایگنور کرد یا خود به خود خودشون چند تا پیام بگذارند متفرق میشن و میرن.ولی اینجوری هی باید تاپیک باز و بسته بشه بخاطر یک عده و اونها به اهداف خودشون برسن

پست بعد از این پیام خودتونو بخونین متوجه میشین عزیزم

هر دو پست رو من گذاشتم گلم . 

گفتم بره تو بازدید همه استفاده کنن یعنی موافقم . فقط ادم منطقی هستم و شرایط رو در نظر میگیرم. بعضی راهنمایی ها خوبن ولی بعضیا کاربردی نیستن .

فکر کنم خودتونم متوجه میشید موقع خوندنشون  

خب اشکالش چیه. گیریم اصلا ایشون الکی بگن ما که مسئول گفته های دیگران نیستیم مسئول باور کردنشونم نیست ...

خدا طول عمرت بده 

منم خودم اخر پیامم گفتم ریپ نزنن .

راهکارهای مفید رو حتما دنبال کنید عالی هستن مخصوصا نظرات چندتا کاربر کاربلد واقعا به درد میخورن  ولی فانتزی ها رو جدی نگیرید چون خودتون افسرده میشید 

موفق باشید 

سلام دوستان شبتون زیبا...

الهی شکر که یاس عزیزم اوکی هستی، من خیلی اعضای این تاپیک و تاپیک مینیمالیست رو دوست دارم انگاری خواهرم هستید واقعا قلبا دوستتون دارم و آرزوی سلامتی و آرامش دارم برا همه تون ❤️❤️❤️

من اومدم گزارش مختصری بدم ، 

کابینت کارمون خیییییییلی معطلمون کرد و همون باعث شد کارامون خیلی عقب بیفته، قرارداد خونه مون دوشنبه تمومه ولی هنوز رنگ خونه مون کامل نیست، همسرم گیر داده لمینت هم بکنیم ، من موافق نبودم، چون سرامیک رو بیشتر دوست دارم ولی حس میکنم همسرم جدیدا نسبت به مسائل مالی حساس شده، براهمین صلاح ندونستم زیاد مقاومت نشون بدم و بگم نه و لمینت نکن و... چون ممکنه فکر کنه از خساست میگم ممنون میشم اگر کسی تجربه ای در مورد لمینت داره نظرش رو بگه 

چون اثاث کشی در پیش دارم( ایشالا ایشالا دیگه به مهر نکشه، چون خودمم معلم هستم پسرم مدرسه میره واقعا اثاث کشیو چیدن وسایل برام خیلی سخت میشه) ورودی های یخچال بسیار محدود بودن و سعی کردم مصرف بشن چیزای فریزر هم که تو اثاث کشی خراب نشن و دورریز نداشته باشم 

به لطف این تاپیک چند بار خرید طلا داشتم تابستونی، ایشالا هفته آینده حقوقم رو بدن بتونم مجدد خرید کنم 

و در آخر از همه اعضای این تاپیک که عاشقانه و خالصانه به بقیه کمک میکنید بسیااااااار ممنونم 🌹🌹🌹😘😘😘😘

2810