ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون
مدیریت مالی من در سال ۱۴۰۳
من ۳۷سالمه و ۳تا بچه دارم .درآمد ماهانه من ۲۸تومنه ،و به این شکل مدیریت میکنم .
اینم بگم که مخارج خونه با خودم هست و خود سرپرست هستم .❤️
من ساعت پنج و سی دقیقه صبح از خونه میرم بیرون و ۴عصر میام خونه .
برای آرایشگاه اصلا هزینه نمیکنم و خودکفا هستم در دوران مجردی کلاس های آرایشی و پیرایشی رفته بودم و کارهای خودم و بچه هام رو خودم انجام میدم 💋
دختر بزرگم سال دهم هست و مدرسه غیر انتفاعی میره ماهی ۷تومن قسط مدرسه دخترم رو میدم .❤️
دوتا کارت به نام دختر کوچکم و پسر کوچکم داریم که کارتشون رو دوسالی هست گم کردم و حوصله رفتن توصف بانک و گرفتنشون رو ندارم و چون دسترسی ندارم ماهی پونصد به کارت دخترم و ماهی دویست به کارت پسرم میزنم و الان واقعا نمیدونم چقدر تو حسابشون هست .❤️
ماهی ۲تومن پول کلاس زبان دوتا دخترام میشه❤️
ماهانه یه تومن به کارت دختر بزرگم میزنم
و ماهی یه تومن به کارت دختر کوچکم که البته ۱۴سالشه ،
برای خرج های ماهانه شون .معمولا اکثر لباس و نیازهاشون رو با همون یه تومن های خرجشون برآورده میکنن❤️
هرماه ۴۰۰تومن یه کارت پارسیان میخرم و میزارم خونه بمونه تولدهای مختلف هدیه میدم درطی سال ویا مناسبت های یهویی میشه پارسیان همیشه دارم ❤️
هرماه ۳تومن طلا بدون اجرت میخرم معمولا طلا شکسته میخرم که قابل استفاده نباشه و جلو دید نباشه که مصون بمونه از دزدان نامحترم❤️
هرماه یه تومن تو کارت مخصوص مخارج ماشین میریزم برای خرجای احتمالی ماشین ❤️ماشینم هم ۳سال پیش با پس اندازهام خریدم .
دوتا کارت جدا هم دارم که هرماه ۵۰۰تومن برای مسافرت
و ۵۰۰تومن برای لباس میزارم تو این دوکارت ❤️
هرماه ۳تومن هم برای خونه خرید میکنم البته اینم بگم با ۳تومن همه چی نمیخرم معمولا یه ماه برنج وگوشت دولتی و روغن میخرم ،ماهه بعد مرغ و ماهی و حبوبات و ...❤️
از حقوقم ماهانه ۹۰۰تومن میمونه برای نون و پنیر و ...
ماهی یک و دویست هم یارانه میگیرم که معمولا با اون قبض ها و مواد شوینده میگیرم .
اینم بگم بچه های من کاملا بچه های قانعی هستن نه اینکه فکر کنید به خودشون نمیرسن اتفاقا خیلی هم خوشتیپ میگردن ولی به موقع خرید میکنن و خیلی هم حواسشون به مالشون هست .
ناگفته نماند که هر دو دخترم گوشی هاشون رو پارسال با پول تو جیبی ماهانه شون خودشون خریدن .
اینم روش مدیریت زندگی من گفتم شاید به درد کسی بخوره .
البته اگر میپرسید شغلت چیه من راننده سرویس مدارس هستم و اسنپ بانوان.
خونه هم اجاره نمیدم پول پیش من رهن کامل هست .
و سالانه قرعه کشی میزارم و در میاد میزارم رو پول پیش خونه ام هرسال .❤️
شبا هم که خونه بچه هام خوابن و کاری ندارم جزوه درسی اماده میکنم برای مدارس و جزوه دست نویس با عکس و تشریح مخصوص رشته تجربی و ریاضی فیزیک به مدارس میفروشم که ماهانه ۵تومن ازش درمیارم که اونو کلا جزو حقوقم حساب نمیکنم و کامل میزارم تو حسابم و هرسال خرداد ماه که مدارس تموم میشه هرچقدر از این راه کار کرده باشم رو برای خرجای احتمالی و لباس های فصل و مسافرت های یهویی ،هزینه های احتمالی مثل دارو و دکتر و ....استفاده میکنم ❤️
دختر بزرگم درسش خیلی خوبه و رشته تجربی میخونه اونم برای دوستاش کلاس آنلاین میزاره و بهشون درس میده و ساعتی صد تومن میگیره معمولا روزی دوساعت کار میکنه و ماهانه هرچی در میاره کامل دلار میخره و یا اگر یه ماه پول بیشتری نیاز داشته باشه از همون پول استفاده میکنه 💋
اینم بگم که خیلی تو زندگیم مهمه من به هیچ کس پول قرض نمیدم و برای هیچ کس هیچ کاری نمیکنم تمام فکر و ذکرم خودم و ۳تا بچه هام هست
چون تو دوران سختی هیچکس به دادم نرسید و خودم کنار خودم بودم .
حتی خانواده ام هم کمکم نکردن و الان هم من به هیچ کدومشون کمک نمیکنم .
اگر یه کیلو گوجه برای خونه پدرم بخرم حتما پولش رو میگیرم .شاید بگید سنگدل ولی من رو روزای سخت سنگدل کرد.💋
مرسی از شما دوستان ♥️
خوشحالم کنارتونم😍