2777
2789
ان شا الله که حال پدرتون هر چه زودتر خوب بشه عزیزم .واقعا درست میگید بیمه بازنشستگی خیلی مهم هست و ح ...

سلام مامان سبحان من دو تا سوال دارم 

به نظرتون کسی که ۱۵ سال بیمه گلیم بافی داره سال دیگه حدود چقد حقوق میگیره؟

و اینکه عزیزم من ۱۵روز دیگه ۵۰ تومنی ویپاد برام فعال میشه به نظرتون بردارم اینو یا صبر کنم اذر ماه که شد ۲۰۰ تومن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من یه مدت به مرز افسردگی رسیده بودم انقد که تا دیروقت می‌خوابیدم کارام روی هم انباشته شده بود بچه هام و زندگیم همه از حال من تحت تأثیر بودن... منتها یه روز از خودم پرسیدم که کی میاد منو از این وضع نجات بده کی میاد زندگی منو بسازه پیشرفت بده ...‌کی میاد به بچه هامو خونه زندگیم سرو سامون بده به خودم گفتم یه یا علی بگو و پاشو ... دوستان همه چیز از درون خود ادمه پیشرفت کردن ثروتمند شدن موفق شدن همه و همه از درون خود آدم باید شروع بشه...

اولین قدم با دخترم رفتم عضو کتابخونه نزدیک خونه شدم ۲۷ هزار تومن دادم عضویت ۱ ساله و دریایی از کتاب... حتی دیدن اون همه کتاب حالمو خوب میکرد... با کتاب اثر مرکب شروع کردم...

واقعا تاثیر گذار بود ... برای خودم هدف گذاشتم و روی کاغذ آوردم...انقد انگیزه ام بالا رفت که ساعت ۵ و نیم صبح که شوهرم بیدار میشه می‌ره سر کار منم بیدار میشم شروع روزم با خوندن کتاب و هدف‌گذاریه... بعد برنامه روزانه امو مینویسمو هر کدوم رو که انجام میدم تیک میزنم...

جدیدا همزمان با کار خونه ( شستن ظرف و آشپزی ) یه صفحه زبان میخونم و به جای آهنگ گوش دادن پادکست گوش میدم...‌پس انداز مخفی رو شروع کردم و چققققققققققدر اعتماد به نفس عالیی به آدم میده از حقوقم ماهیانه ۱ تومن میمونه و تو این مدت که قصد کردم طلای مخفی بگیرم چقد پول وارد زندگیم شده یه معوقه برامون ریختن ( کادر درمانم و خیلی مطالبات داریم)  که میرم اندازه پولم طلای شکسته میخرم این کار رو یه ماهه شروع کردم و الان تقریبا ۱ و نیم گرم طلا خریدم...

ورزش و کم خوردن رو تو زندگیم آوردم و اونم خیلی باعث اعتماد به نفس میشه...

و تو کار حرفه ایم هم ارتقا پیدا کردم و خیلی از بابتش خوشحالم ... 

و تو فکر یه منبع درآمد واسه خودم بودم که الحمدلله آموزش برای این کار رو شروع کردم...

دوستان عزیزم وقتی میشه انقد از زمانمون استفاده کنیم چرا به بطالت بگذرونیمش... من این روحیه رو مدیون کتابهایی هستم که خوندم و بودن تو این تاپیک...

کتابهایی که تا الان خوندم..

اثر مرکب

نالیدن ممنون

ترس را بکش بیش از آنکه ترس تو را بکشد

بنویس تا اتفاق بیفتد

پدر پولدار پدر بی پول

رختخوابت را مرتب کن...

عزیزم هزینه ای که در کیش میکنید تقریبا برابر با هزینه مسافرت ترکیه هستبه نظر من برید خارج کشورکلا یک ...

سلام  زهرا جون عزیزم من الان دارم درس میخونم برا آزمون استخدامی کیا مرور کنم که یادم نره؟

عزیزم گفتی عاشق حیواناته پس باید یکاری کرد از همین پول دربیارهیبار تو تاکسی نشسته بودم یه اقای سن و ...

مرسی عزیزم 

حیواناتی رو که دوست داره میره انتخاب میکنه

الان تو سرش افتاده بره شادآباد سوله کرایه کنه اردک بریزه

دخترم عاشقتم

سلام عزیزان من از دیروز ساعت ۶ وام ویپاد رو خرید زدم برای دی جی پی دوباره خواستم بزنم به کارت ویپادم هنوز نیومده اما دی جی پی صفر شده به کارتمم نیومده خیلی نگرانم یه موقع پولم از دستم نره لازمشم دارم 

بچه ها شما چرخکرده از کجا میگیرید؟ما فقط گوسفندی میخوریم،گوساله بهمون نمیسازهحالا سری قبل شوهرم رفته ...

عزیزم گوسفندی که واقعا بی برکته برا چرخی 

درسته خوش طعمه گرم هست اما نصفش چربی دنبه استخون ودنده و ...درمیاد 

لای گوشت گوساله یکم گوشت شتر بزنین اگر دلتون میگیره 

سردی گوشت رو میگیره طعمشم بد نیس یکم شیرینتر هست 

گوسفندی لذیذه گرمه اما خب با این قیمت گرون چرخی نمیصرفه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزان من از دیروز ساعت ۶ وام ویپاد رو خرید زدم برای دی جی پی دوباره خواستم بزنم به کارت ویپادم ...

وام ویپاد مستقیم قابل برداشته چرا اینکاروکردی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام عزیزم رفتید دکتر امروز؟نگرانتونیم

سلام عزیزم اره رفتم

جواب ازمایشم بد بود دکتر ازمایشگاه الکی بهم گفته بود که از استرس بیدار نمونم 

امروز دوباره نمونه برداری کرد شب جوابش میاد

به شوهرمم چندبار زنگ زدم میتونی زودتر بیای خونه فعلا گفت که کارش زیاده

تاپیک جدا زدم بحث اینجا منحرف نشه ❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم اره رفتمجواب ازمایشم بد بود دکتر ازمایشگاه الکی بهم گفته بود که از استرس بیدار نمونم امرو ...

خیره انشاالله عزیزدلم بلا دور باشه از وجود نازنینتون .

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
وام ویپاد مستقیم قابل برداشته چرا اینکاروکردی

متوجه نشدم بعد اینکه انتقال دادم فهمیدم پول تو کارتم بوده به هوای اینکه همیشه اینکارو میکردم فک کردم مثل قبل هستش الان چیکار کنم اگه پول نیاد حسابم 

2810