2777
2789
سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

به نیت سلامتیت صلوات فرستادم،ان شاالله همه چیزخوبه

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خواهش می کنم عزیزم ❤️چشم خب اون دسته عزیزانی که خواستن بودن براشون بنویسمچی ها گذاشتم به فریزر🌸ده ک ...

به دل خوش تن سلامت مصرف کنید

فقط کدوهاروچطورخورد کردی؟چطورفریزکردی؟

خام؟

درمیاری سرخشون میکنی؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست میگی عزیرم متاسفانه اصلا ورزش نمیکنم یکماه بخاطر ارز اربعین خیلی فشردع کار کردیم و همش نشسته از ...

پیلاتس 

یوگا 

بدنسازی 

شنا ( آب درمانی برای کمر عالیه) 

فیله کمر باید کم کم تقویت بشه 

خدایی نکرده آدم برای کمر پاش به دکتر باز بشه باید کلی هزینه کنه که شهریه باشگاه در مقابل خرج دارو/ فیزیوتراپی و غیره هیچی نیست 

نگه داری از بدن خودش بالاترین پس انداز هست 

سلام خانوما خوبین شبتون بخیرمن صبح جواب چندتا ازمایش بردم دکتر و متاسفانه بهم گفت مشکوک به سرطانم و ...

خدانکنه دوست مجازی خوبم  اره حقیقت زندگی همینه درک درست از زندگی یعنی لذت بردن از حال 

به دل خوش تن سلامت مصرف کنیدفقط کدوهاروچطورخورد کردی؟چطورفریزکردی؟خام؟درمیاری سرخشون میکنی؟

قربانت عزیزم ❤️ 

کدوهای ریز میگیرم بعد شستن و خشک شدن همون درسته درسته سرخ میکنم هر طرفش رو 

موقع خورشت مرغ یا گوشت .که می‌خوام مزه دارش کنم تا بخواد جا بیوفته ..میذارم کنارش دو سه تا غل بخوره اینا هم پخته شده 

ببخشیدگلم میشه بیشترتوضیح بدین...متوجه نشدم...مرسی گلم

عزیزم نوشته بود وام برآیند رو به ۲۰۰ میلیون ارتقا خواهد داد ، دیگه توضیحات تکمیلی نداشت.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

خانومای گل یک راهنمایی ،دیجی کالا بمن وام ۵۰ ملیونی با سفته میده بدون چک بنظرتون میصرفه بگیرم؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
معصومه خانوم ماشاالله این همه وسایل رو چطوری تو فریزر جا دادین حتما فریزرتون خیلی بزرگه چون این همه ...

عزیزم دوتا فریزر دارم ...که دوتاشون هم خیلی جا دار و بزرگ 

یه دونه پارس خزر قدیمی هست و جا دار 

یه دونه هم مارک ایرانی بازم جادار 

نه عزیزم از الان کباب نمیکنم ...اونایی که باید سیخ بکنیم ...اونارو مزه دار کردم زعفران و پیاز زدم و ...

معصومه خانوم ماشاالله خدا برکت بده خواهر مگه برا چند ماه فریز میکنی گلم؟هفده کیلو هویج؟ماهی دوکیلو هم بخوری هشت ماه میبره 

خوب باز هویچ تازه میاد بازار ...

خدایی برای من خیلی سنگینه حجم مواد فریزریتون 😄😄😄

شاید کل وسایلای فریزر من سرجمع ده کیلو هم نشن البته من جسارت نمیکنم قیاس نمیکنم فقط توضیح دادم که سوتفاهم نشه واقعا جالب بود اینهمه وسایل 

بادمحون پیاز پنج کیلو ....

نوش جونتون باشه الهی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810