2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنونم از تگ 😍 وای چقد خوشحال شدم من داضتم با چالش ۱۴۰۰ شما پیش میرفتم هرروز دارم نزدیک ...

بله عزیزم، خوش اومدی 

خیلی منتظرت بودیم 

جدید ترین چالشی که گذاشتیم این بود اولین تازه واردی که اومد گفت چالش چیه، هممونو بستنی مهمون کنه. 

تا آخر ماه هم وقت داری 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
جانا سخن از زبان ما می گویی... یعنی خیلی دوس داشتم این پستت رو اسکرین بگیرم بفرستم برای همسرم. ماشا ...

میدونم 

برام مثل روز روشنه 

یه جاهایی حتی میخواستم بنویسم مثل شوهر ماری 

💔💔💔 

هیچی مادر 

منتظر نمون عوض شه 

گرگ شو 

فرصت های زندگی بر نمیگرده 

خیلی هم بیخیال نباش که سرش به سنگ بخوره 

چون تنهایی سرش نمیخوره 

دور از جون با هم سرتون میخوره 

با دعوا، با غرغر با هر چی که میشه اعمال نفوذ کرد، کارو جلو ببر 

ماری زیاد کوتاه نیا 

بده شو اما بد زندگی نکن 

تو خیلی توانمندی 

میتونی 

باید دست تنها جلو ببری، بهت اعتماد کنه بیاد تو تیم تو 

تو شکل سنتی منتظری اون ناخدا بشه 

نمیشه 

خیلی زندگی‌ها اینطوریه 

من خودم یه جا از قصد فضا رو باز گذاشتم تا یه اشتباه بکنه 

یعنی خودم فضا دادم به اشتباهش 

لازم بود برای زندگی ما 

اما ده سال عقلمون انداخت 

رو سکه دوازده تومن، من ضرر میلیاردی دادم. 

هنوز نتونستم به حالت اول برگردم 

تو کف داستان رو نساختی 

نمیخام بترسونمت 

اما کف رو بساز 

من زندگی غنچه استوارنیا  رو چند سال قبل گوش میکردم، میگفت با شوهرم رفتیم کیش مغازه سیگار فروشی زدم. همه کارها با خودش بود. 

ببین باور کن خودت باید آستین بالا بزنی، نمیتونی عوضش کنی 

به قول مشاورم، عوض هم بشه بعد از چند سال میگی کاش به جای اون همه انرژی روی همسر رو خودم سرمایه گذاری کرده بودم

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
میدونم برام مثل روز روشنه یه جاهایی حتی میخواستم بنویسم مثل شوهر ماری 💔💔💔 هیچی مادر منتظر نمون عو ...

تا ابد حقققققق👏👏👏👏👏👏👏👏

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

سلام عزیزم خونه سوم اگر امکان داره میشه بگید کدوم شهر هستش

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام، منم بیشتر میخونم تا از تجربه بقیه استفاده کنم ولی چون خیلی شلوغه نمیتونم نکات اصلی رو پیدا کنم ...

سلام عزیزم

برنامه تارا رو از بازار دانلود کن بعد ثبت نام کن داخل اپلیکیشن که همش اینترنتی هست .بهت اعتبار خرید از فروشگاه های مختلف میده هم حضوری وهم غیر حضوری حتی دی جی کالا

براساس اعتباری که بهت میده میتونی خرید کنی از ۵۰۰ هزار تا ۵میلیون هست سقفش .بعداز خرید مثلا ۵شهریور خرید میکنی وطی ۲قسط پرداخت میکنی ۵مهر و۵ آبان تسویه کردی دوباره اعتبار بهت میده .خیلی راحته کارکردن باهاش واکثر فروشگاه ها مثل کوروش -جانبو- دیلی -رفاه تارا دارن.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم .

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
میدونم برام مثل روز روشنه یه جاهایی حتی میخواستم بنویسم مثل شوهر ماری 💔💔💔 هیچی مادر منتظر نمون عو ...

ای خدااا من  همیشه دوست داشتم الگو باشم منو مثال بزنن ولی نه این تو مورررردا 😁😅 درس عبرت شدیم که...

ببین جیران من میگم ولش کردم ولی اونقدرا هم بیخیال نشدم. مثلا همین مغازه رو میخواست بزنه قصد داشت ماشینمون رو بفروشه و کل طلاهای منم یعنی حتی حلقه هامونم بفروشه و یه مغازه یه جای دیگه بگیره با وسایلش! که اصلا وسایلش هم اونقدر نمی ارزید و خیلیاشو شبیهشو خودش داشت! اصلا یه چیز عجیبی.  جلوشو گرفتم گفتم حالا شروع کن ببین اصلا علاقه داری یا نه‌. بعدشم همه چیو بفروشی ماهی ۳۰ تومن قسط و اجاره و ... اومدیم و ماه اول درامد نداشت دیگه باید کلیه هامونو بفروشیم قسطامونو بدیم. خلاصه اینقدر تو گوشش خوندم که منصرف شد خداروشکر

حالا ایشالا این مغازه ش به درامد برسه دیگه میگم بچسب به همین کار و بقیه چیزارو بیخیال شو وگرنه که با یه خدافظی خوشحالم کن چون دیگه نمیکشم 😁

من اصلا ادم ازدواجی نبودم بعدشم همیشه از خدا یه زندگی آروم و بی دغدغه میخواستم. این چی چی بود دیگه نصیبمون شد. امتحان الهیه یا جزای گناهام نمیدونم. استغفرالله...

بله عزیزم، خوش اومدی خیلی منتظرت بودیم جدید ترین چالشی که گذاشتیم این بود اولین تازه واردی که اومد گ ...

ای خدااا😂😅 چه مهمون نواز 🥲

بفرمایین اینم بستنی 🍦🍨 هم اسکوپی هم قیفی 😄

میشه بگین چالش ۵۲ روزه چیه؟ چالش دوماه خرید طلا چقد ازش مونده؟ ببینم میرسم برای این ماه یا نه 

سلام عزیزمبرنامه تارا رو از بازار دانلود کن بعد ثبت نام کن داخل اپلیکیشن که همش اینترنتی هست .بهت اع ...

سلام بچه ها،ازتون مشورت میخوام،لطفا لطفا لطفا نظرتون رو بگید و انشالله خیر بیاد تو زندگیتون

بچه ها ما میخوام با امید خدا حدود ۶ماه دیگه خونمون رو بازسازی کنیم،چون یه بچه کوچیک دارم و دست تنهام میگم هر ماه  پیشاپیش یه وسیله بگیرم تا ۶ ماه دیگه عجله عجله نرم خرید هم خسته بشم هم خرید درستی انجام نداده باشم،میگم مثلا از همین فردا شروع کنم یه بار ست سرویس بهداشتی بخرم،یبار روشویی و شیر الات بخرم،یه بار فرش و پادری بخرم یه بار پرده  یه بار درب اتاق ها و یبار لوستر وسینک و هود وگاز ،دکوری هاو خلاصه همه کم و کسری هام ......

دوستان نظرتون چیه چی میگید شما؟من منتظر پیاماتون هستم

سلام عزیزم ممنونم از تگ 😍 وای چقد خوشحال شدم من داضتم با چالش ۱۴۰۰ شما پیش میرفتم هرروز دارم نزدیک ...

خوش اومدی عزیزززم 

خدارو شکر پیدامون کردی تگت آبی نمیشد 🥴

چالش دوماهه ی طلامون همچنان پابرجاست 

درثانی معصومه جون بانوی فعال و یجورایی همه کاره ی تاپیک اومدن با کلی چالش جدید

@masumehjoon    

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ای خدااا😂😅 چه مهمون نواز 🥲بفرمایین اینم بستنی 🍦🍨 هم اسکوپی هم قیفی 😄میشه بگین چالش ۵۲ روزه چیه ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

چاش دوماهه طلا اینه ک هر دوماه یا هرماه هر مقدار تونسی طالای مصرغی یا سکه پارسیان بخریم و عکسش جهت انگیزه بزاریم تو گروه 

چالش 52 هفته هم سال 52 هفته هست ما از هفته تخر اسفند شروع کردیم هفته اول 10 تومان هفته دوم بیست تومن والی اخر  میزاریم کنار حالا یا پول یا بشکل طلا 

الان نمیدونم هفته چندمیم میتونی خودت حساب کنی  و بیای تو چالش

خوش اومدی عزیزززم خدارو شکر پیدامون کردی تگت آبی نمیشد 🥴چالش دوماهه ی طلامون همچنان پابرجاست درثانی ...

ممنون عزیزم خیلی واقعا خوشحالم فک میکردم تاپیک درواقع یه جورایی مرده است الان قشنگ یه جون به جونام اضافه شده 😭😂  میتونم منم حرف بزنم و تبادل اطلاعات کنیم 😍

2810