2777
2789
تدریس خصوصی مقطع ابتدایی؟توخونه؟یابا اموزشگاه قرارداددارین؟

یکی ازدوستانم بااموزشگاه کارمیکنه وشاگردخصوصی مقطع دبیرستان میگره ایشونم لیسانس ریاضی دارن وماشالله تا25هم درماه درمیارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر که تا حالا ضرر نکردین ایشلله ضرر هم نکنین ولی خب گذشت و ما یاد گرفتیم هر جایی محض رضای خدا ...

می‌فهمم عزیزم حس خیلی بدیه امیدوارم هیچکس ضرر نکنه❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
طرح مهربانی براگرفتن وام معادل سپرده ات بایدچندماه پول بخوابه وبازپرداختش چندماهه است الان حدودن چقد ...

بستگی به میزان سپرده شما داره برای هرکس متفاوت توی اینترنت بزنید جدول بانک مهربانی براتون همه چیزش میاد

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بستگی به میزان سپرده شما داره برای هرکس متفاوت توی اینترنت بزنید جدول بانک مهربانی براتون همه چیزش م ...

بله عزیزم تازه زدم جدولش نگاه کردم 

برامن نمیصرفه اگه بخوام معادل سپردم وام بگیرم یابایدسه ماه بمونه بابازپرداخت  6یا12ماهه که اینجوربرام سنگین میشه..باید9ماه سپرده توحساب باشه تابازپرداختش 36ماهه بشه که برامن مدت طولانیه وخودپول ازارزش میفته من بانک سپه ترجیح میدم 

درسته سودش 23٪ولی بازپرداختش 36ماهه است

خواب سپرده هم 4ماهه است تامعادل سپرده وام بدن

بازم ممنونم ازپاسخگویت عزیزم

2810