2777
2789
ممنون عزیزم،معصومه جون من دیگه اینقد سوال پرسیدم خجالت میکشم ببخشید توروخدامن یه بار درصد بندی کردم ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

این چه حرفیه راحت باش ♥️هر سوالی داشتی بپرس 

در مورد سوالت ...اگه اندازه ی پول باکس هات کم 

اونوقت پول هدیه و پاداش گرفته اتون رو 👌 بین باکس هات تقسیم کن تا شارژ بشه باکس هات ...یا همون پاکت هات 

اگه پول خوبی داری و حداقل اندازه ی دوماه حقوقتون 

موجودی تمام باکس هات ....اونوقت یا.بنداز رو قسمت پس انداز یا حتما تبدیل کن به طلا 

گزینه ی دوم اگه یه باکسی کم اومد چیکار کنی ؟

نه دست به بقیه باکس ها نزن 👌 اینطوری برنامه ریزی هات بهم خواهد خورد ....میتونی یا از پس انداز ت برداری ...یا از قبوض هات ...که یه ماه هم ندی زیاد نگران کننده نیست  ...اگه از باکس خرج های پیش آمده پولی داشتی از اون بردار .....به بقیه ی باکس ها دست نزن 👌 

من اگه به هر دلیلی مجبور بشم از باکس مثلا پوشاک بردارم ...موقع برداشتن از باکس پوشاک یه شات میگیرم تو گالری ام سیو میکنم ...اولین پولی که همسرم آورد ....اول قرض باکس پوشاک رو میدم ....بعدش رو مابقی درصد بندی میکنم 

سومین گزینه ....اگه باکس مثلا خوراک دو ماه اضافه اومده ...اصلا دست نزن بذار حسابت هم کار کنه ...و خیالت هم راحت باشه که اکه یه وقتی همسرتون دیر پول آورد ...یا حقوق ها رو اینو. اونور دادن نگران ...نداری نداشته باشی 

بذار هر کدوم مخصوص تو پاکت خودش بمونه .که به شدت روحیه ی آدم می‌ره بالا 😍وقتی میبینه باکس هاش شارژ 

..من الان خودم از بیمه ی همسرم دو ماه جلو هستم ...اصلا هم دست نمی‌زنم 

چون معلوم نیست کار و بار همسرم چطور پیش خواهد رفت ...به خاطر بیمه هم هیچ وقت نمیام طلا بفروشم 

پس بودنش تو حسابم هیچ ضرری نداره 

باکس هایی که تبدیل میکنم...باکس مسافرت که حتما تبدیل هر ماه 

و یه دونه باکس پس انداز هستش ...و یه دونه جهاز برای دخترم 

در غیر اینصورت به باکس های دیگه دست نمی‌زنم ....هیچ وقت ریسک نمیکنم...

تو کارت مخفی خودم هم همیشه ی همیشه پنج تومن دارم برای مواقع خیلی اضطراری....

اینطوری عزیزم ♥️ 

خانمایی که طلا مخفی میخرید قصد دارید تا آخر همینطورمخفی نگه دارید یا یه روز میگید به همسرتون؟

من بهش گفتم که طلا خریدم ، از حقوق خودم بود کنار گذاشته بودم یکمی هم خودم صرفه کرده بودم مثلا پول آرایشگاه و لباس رو جمع کرده بودم ، ۴ سال بود ک مخفی میخریدم ، دوسال پیش بهش گفتم بیا ماشین ثبت نام کنیم ،، ماشین که ثبت نام نکرد بماند همش دعوا داریم یا میگه بده لازم دارم ، چک دارم ، درحالیکه لازم هم نداره یا همش میگه تو دروغگویی . کلا اشتباهه ک بگی یک روزی هم خواستی بگی باید نقدش کنی تحت عنوان قرض از کسی یا قرعه کشی یا یک چیز دیگه عنوان کنی ،من امیدوار بودم تشویقم کنه ولی برعکس شد ،، کلا هم از اول خیلی اهل حساب و کتاب بود ، نمیگفت چقدر حقوق میگیره یا کی پول داره یا چیکار میکنه ،، منم دلسرد شدم دیگه از پس انداز کردن و پیشرفت کردن . الان ک دیگه کار نمیکنم خیلی سختمه ،، با اینکه خیلی پیشنهادای خوبی برای وام و پیشرفتمون بهش میدم ولی قبول نمیکنه میگه حوصله قسط ندارم  ، نون خالی بخوریم ولی شب راحت بخابیم ،، منم  بیخیال شدم

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جونم عالی بود عزیزم ..باور میکنی از دیروز که اومدی گروه ،تو خونه کارامو با انگیزه بیشتری انجا ...

دقیقا منم همینطور نازبانو🤭

این چندوقت خیلی بی حوصله بودم 

از دیروز کلی کار انجام دادم خونه از تمیزی برق میزنه 

من نمیدونم این بشر تو وجودش چی داره ک اینجوری انرژی مثبت میده به بقیه توی همه زمینه ها😍

@masumehjoon    

عشقی خانمِ مدیر❤️

ممنون که انقد جامع و با حوصله برام توضیح دادی عزیز پس ازهمین امسال باید سخت برنامه ریزی کنیم براش نه ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

برای پرسش و پاسخ دوست دخترم به قلم چی شرکت کرده بود 

اونو دقیق نمی‌دونم ...

کلاس کنکور ...آموزشگاه فرهیختگان دانش 

و یکی هم که آنلاین اکه میخوای باشه کلاسینو بهترین استاد هارو دارن ...که دخترم شرکت کردن چند دوره 

سلام مرمری جون و بقیه بچه ها و مامان سبحان و معصومه جون،عزیزم من احساس میکنم که خونه هایی که خریدیم ...

منم به شوهرم گفتم یه خونه دیگه بخریم من احساس امنیت مالی میکنم حرصش گرفت خخخخخ گفت تو الان فکر میکنی تو امنیت مالی نیستی گفتم هستم ولی یه خونه دیگه باعث میشه خیالم راحت باشه 

ما اولین خونمون  شهرک ولیعصر۲۴۰خریدم فروختیم ۹۵۰ رفتیم مهراباد خریدیم الان مهراباد شده ۳۵۰۰

یه ماشین داریم 

خوشگل خانما لطفاً راهنمایی کنید ...من سی میلیون به مادر شوهرم بدهکارم که تا عید لازمش نداره ،الان یه ...

بدهی واجب تره بدهیتون پرداخت کنید بهتره خیالتون راحت میشه پیش مادرشوهرتونم اعتبارتون بیشتر میشه

عزمزمه شماهم مخفی میخرید؟من امسال اولین باره شروع کردم طلای مخفی تا الان زیادم نتونستم بخرم حدودا ۳ ...

عزیزم چقدر حرف های الانت یادآور روزهای تلخِ چهار سال پیش من هست 

به هیچ وجه اشتباه منو تکرار نکن حتی اگر بهترین همسر دنیا رو هم داری بازم از پس انداز مخفیت هیچی نگو 

مطمئن باش جوری پشیمونت می‌کنه که تا آخر عمر فراموش نمیکنی 

من این اشتباه رو کردم بعد از یکسال دعوای ادامه دار سر این قضیه نه تنها کل پول هارو به زور ازم گرفت بلکه هر بار سر کوچک ترین بحثی کلی به من تهمت میزد که آره ببین از پول های من خرج این و اون کردی 

در صورتی خدا شاهد هست که ۷۰درصد اون مبلغ رو پدرم بهم هدیه داده بود 

تا یه مدتی اصلا پولی ازش نگرفتم یواش یواش اون فراموش کرد ولی من تا روزی که زندم نه فراموش میکنم نه می‌بخشم 

اگر اون پول رو میداشتم شاید تا سه سال آینده میتونستم یه واحد نقلی برای خودم بخرم یه پشتوانه داشته باشم ولی صد حیف که همش بر باد رفت و برای خودش ماشین خرید به نام خودش 🥲

یاسی تو اگه یه دختر داشتی اسمشو چی میزاشتی؟

چه سوال عجیبی وسط تاپیک😁

دختر شبانه یا ارغوان

چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری

و فاصله تجربه ای بیهوده است

دست در کوچه و بستر حضور ملموس دست تو را میجوید

و به راه اندیشیدن یاس را رج میزند

بی نجوای انگشتانت فقط

و جهان از هر سلامی خالیست

شانه ات مجابم میکند

در بستری که عشق تشنگیست

زلال شانه هایت همچونانم عطش میدهد

در بستری که عشق مجابش کرده است...

(شعر شبانه از شاملو)

شعر معروف ارغوان از هوشنگ ابتهاج هم که اکثرا شنیدین

ارغوان شاخه ی همخون جدا مانده من

آسمان تو چه رنگ است امروز؟

من در این کوچه که از دنیا بیرون است، آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست

ارغوان، ارغوان، تو برافراشته باش

تو بخوان نغمه ناخوانده من...

پسر هم آرارات( بخاطر کوه آرارات که مال ارمنستانه ولی تو خاک ترکیه گیر کرده و نماد ایستادگی و مقاومته) یا 

سیاوش :خون در زمین نرفت، جوشید و به راه افتاد، هرکس میدید میدانست گوشه ای بی گناهی را کشته اند...

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
معصومه امشب به مامانم میگم مامان باورت میشه الان ۳۰ میلیون طلا خریدیم؟میگه نه بابا حساب کن دوبارهمیگ ...

ق بونت برم من زهرا جان 

به عنوان یه دوست به شما مجردای تاپیک افتخار میکنم .

کابر نسکاف ...کاربر مری مری ......کاربر تارا .....و خود خودت که همتون واقعا ارزشتون خیلی بالاست در نزد من ♥️

من افتخار میکنم که دخترهای سرزمینم حواسشون به همه چی هست ...در عین لذت بردن از زندگی به آینده ی خودشون نگاه میکنند 😍

در صورتی که خیلی هارو هم میشناسم که فقط خرج رو دست پدر مادر میذارند و یه زبون دارند چند متر 

ولی مجرد های گروه رو که میبینم کیف میکنم😍شاید تعدادشون زیاد ولی چون گزارش ندادند ...من نمیشناسمشون 

یادم که حساب کتاب رو سپردند دست خودت ...باریکلا که سربلندمون کردی دختر 👌همین فرمون ادامه بده 

خرج امروز من ۳۴۰۰۰توومن تنقلات 

دو عدد سنگک ۲۰تومن ...

برای شام ..خوراک لوبیا چیتی بار گذاشته بودم که پول نداشتیم رفتم سنگک گرفتم ..

ناهار از دیشب آش داشتیم همون رو خوردیم 

صبحانه هم گوجه و خیار و ماست 

2810