خواهش میکنم عزیزم ❤️
این چه حرفیه راحت باش ♥️هر سوالی داشتی بپرس
در مورد سوالت ...اگه اندازه ی پول باکس هات کم
اونوقت پول هدیه و پاداش گرفته اتون رو 👌 بین باکس هات تقسیم کن تا شارژ بشه باکس هات ...یا همون پاکت هات
اگه پول خوبی داری و حداقل اندازه ی دوماه حقوقتون
موجودی تمام باکس هات ....اونوقت یا.بنداز رو قسمت پس انداز یا حتما تبدیل کن به طلا
گزینه ی دوم اگه یه باکسی کم اومد چیکار کنی ؟
نه دست به بقیه باکس ها نزن 👌 اینطوری برنامه ریزی هات بهم خواهد خورد ....میتونی یا از پس انداز ت برداری ...یا از قبوض هات ...که یه ماه هم ندی زیاد نگران کننده نیست ...اگه از باکس خرج های پیش آمده پولی داشتی از اون بردار .....به بقیه ی باکس ها دست نزن 👌
من اگه به هر دلیلی مجبور بشم از باکس مثلا پوشاک بردارم ...موقع برداشتن از باکس پوشاک یه شات میگیرم تو گالری ام سیو میکنم ...اولین پولی که همسرم آورد ....اول قرض باکس پوشاک رو میدم ....بعدش رو مابقی درصد بندی میکنم
سومین گزینه ....اگه باکس مثلا خوراک دو ماه اضافه اومده ...اصلا دست نزن بذار حسابت هم کار کنه ...و خیالت هم راحت باشه که اکه یه وقتی همسرتون دیر پول آورد ...یا حقوق ها رو اینو. اونور دادن نگران ...نداری نداشته باشی
بذار هر کدوم مخصوص تو پاکت خودش بمونه .که به شدت روحیه ی آدم میره بالا 😍وقتی میبینه باکس هاش شارژ
..من الان خودم از بیمه ی همسرم دو ماه جلو هستم ...اصلا هم دست نمیزنم
چون معلوم نیست کار و بار همسرم چطور پیش خواهد رفت ...به خاطر بیمه هم هیچ وقت نمیام طلا بفروشم
پس بودنش تو حسابم هیچ ضرری نداره
باکس هایی که تبدیل میکنم...باکس مسافرت که حتما تبدیل هر ماه
و یه دونه باکس پس انداز هستش ...و یه دونه جهاز برای دخترم
در غیر اینصورت به باکس های دیگه دست نمیزنم ....هیچ وقت ریسک نمیکنم...
تو کارت مخفی خودم هم همیشه ی همیشه پنج تومن دارم برای مواقع خیلی اضطراری....
اینطوری عزیزم ♥️