2777
2789
قربونت برم من عزیزم ❤️ فعلا که فقط رتبه ها اومده نتایج دانشگاه ها اواسط مهرماه میاد برای همه ی دانشگ ...

معصومه جان به حقوق تمایلی ندارین؟

واسه سراسری شبانه هم بزنید حتما

ادبیات تاریخ جغرافیا عربی فلسفه جامعه اینا هیچ بازار کاری نداره عزیزم

رشته های مترجمی زبان و ... هم عین مور و ملخ تو غیرانتفاعی و پیام نور ریخته

ببخشید نظر دادما چون میدونم هم خودتون هم دخترتون خیلی زحمت کشیدین همیشه تو پست هاتون میگفتین واسع دانشگاه فرستادن دخترام جمع میکنم گفتم که ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
قربونتون برم بچه ها ♥️من خواهر کوچیکه همتون هستم دوستایی که پیامم رو ریپ زدین...اینو بدونین که دل به ...

قربونت برم معصومه جون چقدر پیامت دلگرم کننده بود  حس و حال کسیو دارم که واقعیت زندگی رو بپذیرم که بچه ها مهمون چند ساله مون هستن این روزا دلم تنگ به این فکر کردم اگه خدا بخواد و دخترم صددرصد پذیرش شه بیاد تبریز دیگه  بعد چهار سال که لیسانس گرفت یهو میبینی تو همین جهار سال ازدواج کرد و تخت و کمد و اتاقش تبدیل شد به تخت و کمد و اتاق دوران مجردیش   ،ایشالا هم خودت هم دخترات به مراد دل برسین عزیز دلم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر بازم پستت رو دیدم دوست خوبم تبریک میگم به خاطر موفقیت دخترت دختر منم دقیقا امسال کنکور ...

عزیزم تبریک میگم

فقط حواستون باشه که شهر تبریز بین شهر های ترک نشین حالت خاصی داره و مردمش متعصب هستن به زبانشون و اصلا تمایلی به فارسی صحبت کردن ندارن 

فقط در صورتی تبریز جز گزینه هاشون باشه که به زبان ترکی مسلط باشن وگرنه روزهای سختی خواهند داشت (چون خودم دانشگاهم رو این شهر بودم از تجربه ی خودم و دوستان غیر بوممیم گفتم که در انتخابتون در نظر بگیرین )

انشاالله بهترین تصمیم ممکن رو میگیرین😍♥️

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام معصومه جوون

من یه گزارش دو ساله بدم 

دو سال پیش مادرم فوت شد به خودم که اومدم دیدم سوای روحیه داغون هیچی ندارم نه پولی نه پس‌اندازی

یکسال خواهرم بهم لطف کرد باهاش زندگی کردم تا به خودم بیام بعد برای خودم خونه اجاره کردم کامل یه جهیزیه لوکس خریدم و یه ماشین سبک خیلی خیلی زیر بار قرض و قسط رفتم تو این دو سال خیلی سخت گذشت بهم اما از ثمره‌اش راضیم تو این ۶ ماه سال برنامه‌ام اینکه یه وانت بخرم بدم برام کار کنن خودمم حسابداریم رو کامل کنم تا درآمدم و پرستیژ شغلیم بره بالا🥰🥰🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم تبریک میگمفقط حواستون باشه که شهر تبریز بین شهر های ترک نشین حالت خاصی داره و مردمش متعصب هستن ...

اره عزیزم من همه اینا رو براش شفاف سازی کردم وبه کمک مشاور و دکترش  صلاح براین شد ایشالا اگه پذیرش شد بره شهر دیکه  ما شهر خودمون دانشگاه تاپ داره ولی تصمیمی که خودش گرفته و منم از گارد اومدم بیرون تا ببینیم خدا چی میخواد ،از بابت تبریک هم فدات   

سلام عزیزدلم ،چشممون به جمال زیباتون روشن خانوم خانوما ،الان ده روزه میام که یه خبر خوشحال کننده بهت ...

مبارکت باشه خانم

ماعم یه خونه سه میلیاردی داریم آرزومه نزدیک محل کارم باشه خونه ام ازین رفت و آمد راحت بشیم ولی لااقل آپارتمان اونجا هفت میلیارده دعام کن گلم خیلی برات خوشحال شدم

به به❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خانومای زندگی 🥰چقدر حال وهوای تاپیک خوب شد انگاری همون تاپیک همیشگی شد واقعا برای تک تکتون خوشحالم😘خداروشکر که دارمتون عزیزای دلم

نام نمیبرم که خدای نکرده کسی از قلم نیفته ولی بدونید بهترین گروه و خوش قلبترینای منید قربونت برم🌷🧿

گرارش این ماه من کمی پر هزینه بود

برای ترم تابستان ۳/۵ت م هزینه دادم

قسط بلو هم که۱/۷۰۰م ت هزینه دادم

دوتا مهمونی دخترونه هم داشتم که دیروز یکی وامروزم یکی رو جبران کردم که حدود پونصد ت هزینه کنار گذاشتم

حدود سه ونیم م ت اگر خرجی پیش نیاد پساندازه که  احتمالا طلا بگیرم تا چالشم رو رعایت کرده باشم

برای ترم اینده واحد کم برداشتم چون غروبا تدریس گرفتم

میخوام همینطوری که درس میخونم کارودرامد هرچند کم رو داشته باشم.

راستی برای ترم جدیدم کتوشلوار گرفتم یه مقنعه هم نیاز دارم

دخترا خیلی خوشحالم که تاپیک امروز مثل قبل شد❤️

معصومه جان خیلی نازی تبریک میگم دخترتو

هلن برای منم دعا کن خونه دار بشم تبریک میگم خونه تو

آفق جان تبریک میگم هم رشته هم دانشگاه تبریزو

شاپرکیم. یاس بیوتی. مامان سبحان جان. همه دخترایی که نامشون بخاطرم نیست اما در قلبم جا دارن

راستی زبان دوم دارم یاد میگیرم

این دوهفته فقط میخوام خوش بگذرونیم با سینما پارک 

پاییز رو عالی شروع کنم

سلام شیدای عزیز امیدوارم پر روزی باشین من خیلی کم پست میزارم وبیشتر خواننده خاموش هستم واز تجربیاتتو ...

سلام عزیزم قربونت برم

من همسرم تو رفع انباشتگیه خونمون خییلی همراهمه

اتفاقا همین امروز میگفت چقدر خوبه خوبه خلوته چشمام ارامش میگیره😊

عزیزم برای تارا میتونی زودتر هم تسویه کنی وقتی تسویه کردی همون پایین صفحه یه گزینه داره گرفتن اعتبار،اونو بزن اعتبار بیشتر بهت میده مثلا اگه اعتبار قبلی ۱تومن بوده الان ۱۵۰۰ یا ۲تومن میده

اگه خوش حساب باشی و زود به زود تسویه کنی اعتبارت بیشتر میشه و سریعتر به سقف اعتبار که ۵تومنه میرسی❤

قربونت برم من عزیزم ❤️ فعلا که فقط رتبه ها اومده نتایج دانشگاه ها اواسط مهرماه میاد برای همه ی دانشگ ...

چقدر عالی😍

به قول دوستمون حتما رشته هایی رو بخونه که بعدا بتونه استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنه.به نظرم بهترین شغل برای خانما معلمی هست.اینو از تجربه حداقل ۶ نفر که اطرافیان نزدیکم معلمن میگم.

و اینکه اصلا شهر خیلی خیلی دور نزار بره اونم تو این دوره زمونه،غیر از سختی و خستگی و آسیب های روحی روانیش کلیم هزینه مالی داره.غذای افتضاح خوابگاه و فرهنگ های مختلف و...

راجب طلا هم حتمااا🌷🌷 ایده پارسیان عالی بود چون شهر ما شکسته پیدا نکردم ولی همین ۱ ماه نزدیک ۸۰۰ سوت پارسیان خریدم.حالا اینا رو قبلا هله و هوله و غذای بیرون و چیپس و پفک میخوردم.واقعا ایده اینکه هر چی داری تبدیل کن به طلا عالی بود ممنون از شما و بقیه بچه های تاپیک🌹❤

طلام تا ۵ درصدم خریدم چند روز قبل شوهرم گفت یه جا ۴ درصد پیدا کرده👌بنده خدا مثل من افتاده تو خط طلا😄😄

هدفمم خرید خونس انشالا...

منتظرم شب بیای برامون بگی...

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام عزیز دلم ❤️ سلام قربونت برم ❤️😍واقعا ؟؟؟🤩🤩🤩به به 😍چه کردی تو دخترررراکه میدونستم خبر توپ د ...

معصومه جون من دو سه ماهه باهاتون آشنا شدم یهو تو این تاپیک بود ک فهمیدم عععع من 38 سالم شد چرا پس انداز ندارم یهو استرس همه وجودمو گرفت شروع کردم دنبال وام و اینا که نشد، وام خونگی هم نمیخاستم چون عجله داشتم، انگار همه هم سن و سالام رسیدن و من جا موندم خیلی واسه حماقتم ناراحت بودم من شاغلم ماهی 11 حقوقمه

از قبل ویپاد داشتم خلاصه هفت تومن وام ویپاد فعال شد سی تومن از دی جی پی گرفتم و دو تا ربع سکه ی دستنبد دو گرمی و ی پارسیان نیم گرمی از اسنپ گرفتم هشت تومن ماهانه قسط دارم 

شوهرمم خونه تو روستا میسازه و بدهکاره خیلی خرجی خوبی نمیده ولی دارم همه سعی مو میکنم ک همه چیز واسه بچه ها و خودمون فراهم باشه

آخر شهریور بعد پونزده سال میخایم بریم مشهد

خرید مدرسه بچه ها مونده 

من دخترم هشتمه میخام واسع دبیرستان و کنکورش پس انداز کنم

بعدا راجع به اخلاق های شوهرم اشتباهاتی ک ضربه های اقتصادی  بهمون زده و حرف گوش نکردناش براتون میگم

تو. پست بعدی عکس دستاوردهامو براتون میذارم

اره اصلا شوک شدم رویا بد رکبی بهمون زد 😂😂😂راستی خانوما صرافی گفت بود فردا واسم پول میزنه ولی الان ...

یاسی میخواستم ازن بپرسم یادم رفت

این همه پول رو میری عیار میخری؟

واقعا نگهداری از این حجم دلار و سکه خیلی کار سخت و پر استرسی هست

من ۱۰ گرم طلا دارم همش میگم دزد نیاد 😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
فداتشم عزیز دلم،فقط بدون که این موفقیت رو مدیون وجودت هستم که اگر نبودی هیچوقت اتفاق تکی افتاد.کاش م ...

عزیزم اون لحظه ک شوهرت تو جمع خانوادش گفته خونه خریدیم من بغض کردم مبارکتون باشه

لطف داری فدات شم ♥️ ♥️😍😘

معصومه نمیدونم حس ششم دارم یا چی؟

اما امروز صبح که اومدم توی سایت میدونستم پست میذاری

خلاصه که نرو که شمعدونی ها دق میکنن😁

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم عزیزای دلم ❤️ظهر قشنگ همگی بخیر و نیکی باشه ثحالتون خوبه دیگه انشالله ...

سلام معصومه جان ، بانوی دلسوز و محترم .

باور کنید با اینکه مجازی هستیم ولی دلم براتون تنگ شده بود و الان که پیامتون رو خوندم خیلی خوشحال شدم انگار که یه عزیزی رو بعد مدتها دیدم 😍🥰.

خوشحال شدم که پست گذاشتید و بشخصه از خوندن پست های بلندبالایی خیلی انرژی میگیرم .

ان شاالله در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید 👌👌

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
2810