2777
2789

سلام @مامان_سبحان7   شرمنده اینقد تگت میکنم اصلا این بانک رسالتو نمیفهمم

من برج ۲ اعتبارسنجی کردم متناسب بود الان ضامن من هفته پیش اعتبارسنجی کرد بعدم من سفته زدم اونم تایید کرد خودشم سفته خرید از مرات.

وام من سی تومنه و ۴۰ سفته خریدیم 

توی قسمت سفته ها مال خودمو نشون میده اما فقط ضامنو مشخصاتشو میاره ولی اون سفته صادر کرده و عکسشم برام فرستاده

بعد من از همراه بانک رسالت درخواست وام دادم الان نتیجه اومده عدم وجود اعتبار سنجی 

الان چیکار کنم به نظرت ؟

سلام دوستان روزتون بخیرو خوشی

من بالاخره بعد از ۱۷روز دیشب از سفر برگشتم خونمون😁

همون دیشب اول بسم الله گوشیم از دست پسرم افتاد تو راه پله ها و LCD شکست🤕

صبحم که بیدار شدم حس کردم یه چیزی داره دستمو گاز میگیره نگاه کردم دیدم یکی از النگوهام شکسته قشنگ جدا شده 

خدا بخیر بگذرونه سومی رو😅

خدا خیر بده همسرمو خونه رو کاملا تمیز کرده بود جارو و گردگیری کرده بودو حتی پرده های اشپزخونه و پذیرایی هم شسته بود

گفت حس کردم باد کولر سیاهش کرده و شستم🥰

رفتم درب یخچالو باز کردم دیدم هیچی نیس😅همرو کاملا پاکسازی کرده 

فقط پنیرو ابلیمو رب و سس و داروها تو یخچالمونه

از اکالا ماست کره مایونز سس چیلی تای روغن و ماکارونی و مایع لباسشویی سفارش دادمو با تارا پرداخت کردم

یه میوه فروشیه منصف هم سر کوچمونه که پیک هم داره

زنگ زدم پیازو سیب زمینی و گوجه فرنگی هویج کاهو بادمجون هندوانه خیار و شلیل سفارش دادم

گفت سیب زمینی کیلویی ۱۸ تومن سواکرده هست اما یه سری درهم ریختم تو پلاستیک که خراب نداره اما ریزو درشت قاطیه کیلویی ۹تومن 

من همون ۹تومنی رو گرفتم

پیازو هویجم درهمشو گرفتم نصف قیمت

نیم ساعت پیش برام اوردو جابه جاشون کردم 

راستی یه سوالم داشتم 

صبح خواستم تو سولاردوم نون داغ کنم دیدم هی جرقه میزنه

دقت کردم دیدم از پایه های طبقه ی سولاردومه

محافظ پایه های سیلیکونیش سوخته بود سوالم اینه اونا سیلیکون نسوز هستن چجوری سوخته؟؟🤔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما اگه از گوشت و مرغ و میوه بزنید که بجاش پس انداز کنید بیماری و ضررش اجازه لذت بردن و استفاده ک ...

حرفتون درسته 

من این سری سه تا بسته نودل و ی بیسکوعیت و تن ماهی وسوسیس و کالباس و... اینا ب سبد خریدم اضاف کردم از اون ور هم قیمتش بالا شد نسبت ب قبل هم چون ارزش غذایی انچنانی ندارن دلم نمیاد ب بچه هام بدم وقتی میخورن عذاب وجدان میگرم. 

ولی 

هر روز هرروز گوشت و مرغ خوردن هم جالب نیس 

هم ادم میل نداره بهش 

هم واقعا ویتامینی جذب بدن نمیشه با زیاد خوردن 

بنظرم بستگی ب سن اعضای خانواده دو سه بار در هفته کافیه بازم هرکس طبق ذاعقه و سن خانوادش تصمیم بگیره

هفته ی پیش گفتم کاشی های اشپزخونمون بدرنگ و شکسته بود برچسبای بین کابینتی گرفتم و چند ساله استفاده میکنم قابل شستشو هستن و چسبشون محکمه و متری ۶۰ تومن خریدم قرار بود عکس بفرستم

این عکس آشپزخونه ی ۴متری و مینیمال من😊

سلام @مامان_سبحان7 شرمنده اینقد تگت میکنم اصلا این بانک رسالتو نمیفهمممن برج ۲ اعتبارسنجی کردم متنا ...

سلام عزیزم برای ۴۰ میلیون حداقل باید ۴۲ میلیون سفته میخریدید چون حتی یک مقدار هم کمتر باشه تایید نمیشه .

و اینکه از ام رسالت درخواست وام رو بدید بهتر هست چون اونطوری دیگه سود نداره و فقط یک کارمزد خیلی کم پرداخت میکنید .

ولی اول باید مقدار سفته رو درست کنید .

سلام عزیزم اون رو هم نشون میده ولی خود به خود وقتی دیگه قسط عقب افتاده نداشته باشید و همینطور چک برگ ...

خیلی ممنون مهربان♥️♥️♥️

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام عزیزم برای ۴۰ میلیون حداقل باید ۴۲ میلیون سفته میخریدید چون حتی یک مقدار هم کمتر باشه تایید نمی ...

عزیز من وامم ۳۰ تومنه براش ۴۰ سفته خریدم 

سفته ام درسته

اعتبارسنجی رو نوشته عدم وجود اعتبارسنجی

رویا جان شما اینسری بعد رفتن معصومه خانوم باهاش صحبت نکردین؟ من یادم نیس دقیق چی شد ک رفتن ولی حس می ...

سلام عزیزززم ایشون فعلااا درگیر کارای دخترشون پر کردن فریزرشون برا زمیتون و مهمون داری و این قبیل کارهان 

درثانی از اونجایی که خیلی وقتشون تو تاپیک صرف میشد ترجیح براین شد فعلااا به کارهاش شخصی و خودشون بپردازن و استراحت داشته باشن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزززم ایشون فعلااا درگیر کارای دخترشون پر کردن فریزرشون برا زمیتون و مهمون داری و این قبیل کا ...

در کل از اونجایی که حجم کاری و پزسش و پاسخ و نگاشتن شون تو تاپیک خیلی زیاد بود بهتر بر این بود که استراحت کنند از طرفی فعلاا خودم هم تا بکناه درگیری دارم و اون نظارت کافی و عالی رو نمیتونم داشته باشم ترجیح دادیم کنی از تاپیک فاصله بگیره  انشالله تو این مدت هم دوستانی که فکر میکنند حرفی برای گفتن و نوشتن و توصیه کردن دارند بیشتر برامون بگن تا انشالله از تجارب و دونسته های بقیه هم بتونیم بهره ببریم 🥰 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام خانومای تایپیک.

من یکی دوهفته پیش رفتم طلافروشی فی طلا ۳۶۲۰ بود یه سرویسی خریدم به وزن ۱۵.۳۴۰

مبلغ هم شد ۶۲ و ۳۴۰ سوت .

چند درصد زده ؟

طلا دست دوم در حد نو بود .تمیز تمیز 

عکسشم می فرستم براتون   

البته بعد خریدش اومدم خونه پشیمون شوم چون من یه گردنی که نمودار باشه می پسندیدم .

باید یوم دست نگه می‌داشتم تا سرویس مورد علاقم رو پیدا کنم و اون تو دلم نمیموند.

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
عزیز من وامم ۳۰ تومنه براش ۴۰ سفته خریدم سفته ام درستهاعتبارسنجی رو نوشته عدم وجود اعتبارسنجی

عزیزم تا اونجا که من میدونم سفته باید ۱۲۰ درصد مبلغ وام باشه و اگر سفته هم کم باشه این پیغام رو میزنه ولی باز با پشتیبانی تماس بگیرید ببینید داخل سیستم چرا میگه اعتبارسنجی مشکل داره . 

یا علی ی ی ی ی 

این گوی و این میدان 

فقط امیدوارم یک عده تاپیک رو تبدیل به محافل سبزی پاک کنی نکنن 🥴🥴

2810