2777
2789
کاش همون موقع یه چیز با همون وزن برمیداشتی میومدی بیرون

دست دوم طلارو ازم برمیداشت و طلای دیگه هم بخام بردارم اجرت دار میگرفت... دیگه اخرش به زور ابروش 10 درصد رو برگردوند... البته منم قرار نیست از خودش دیگه طلا بخرم، چند ماه دیگه میرم پول طلارو میگیرم ازش و میرم از یه جا دیگه طلا میگیرم

....💖!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزمنی نی روشیردادی منم دعاکن😍

چشم عزیزم محتاجیم به دعا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم جای خالیت تو تاپیک حس میشد❤قدم نو رسیده مبارک❤مواظب خودت و نی نی جون باش❤

ممنونم عزیزم چشم 

میگم باز معصومه جون رفته ؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دیدین جدیدن چقدرتواینستاواین ورواون ورتبلیغ میکنن که دیگه ملک نخرین وهمش راکده ورشدنمیکنه اندازه طلاوفقط رشدش بیشتره بچه هاباورکنیداینهاهمش حرفه هیچی ملک وخونه نمیشه دوستم مسکن مهرمستاجره میگه یبارخونش برج 3فروش رفته 950میلیون یه ماه پیشم دوباره فروختنش 1200درعرض دوماه ببینین اپارتمان چقدرسودداده بهشون درحالی که طلاغیرممکنه همچین سودی درعرض این مدت کوتاه بده

جونم آسمان جان؟؟راستشو بخوای من اینمدت فرصت سرکشی و سر زدن پیدا نکردم تا انشالله پاییز ممنون میشم ا ...

نه عزیز دل من یکی دیگه نمیام تاپیک به صلاح دید خودتون باشه 

اینایی ک انقد دل پر از معصومه داشتن وای به حال من و بقیه  

اینم برای بقیه 

فقط مخلص کلام بگم فرهنگ چیزیو نداریم زنبیل. به دست نیاین داخلش 

همونطوری ک تو اینستا هر پستی و نگاه نمیکنین اینجام چیزی  فرو میره تو چشم و‌چالتون رد شین ازش 

چقدم ماشاللا ادعاتون میشه تا میبینین طرفی ک اگر خیری بهتون نرسونده ( ک صد در صد رسونده) ضرر هم نرسونده نیست فرت و فرت تومار مینویسن 

به نظر من باید ال باشه بل باشه 

نونشو میدین یا خرج‌خونشو !!!!!

خداحافظ همگی

موفق باشین 

سلام به خانم گلای این تاپیک

کسی هست که در مورد مسکن ملی اطلاعات داشته باشه؟

ما سال ۹۸ ثبت نام کردیم ولی دیگه پیگیری نکردیم

الان رفتم تو سایت دیدم بهمون تعلق گرفته بوده ولی چون مدارک نبردیم رد شده

با توجه به اینکه هنوز منازل رو تحویل ندادن

به نظرتون میتونم برم شهرسازی پیگیری کنم؟

خانما اگه شما یه کار شخصی داشتین 

آیا باز هم طلا پس انداز میکردین یا پول طلا ها رو وارد کارتون میکردین؟

از طرفی میگم توی کار سود بیشتری داره

از یه طرفم‌ حس اینکه بدون پس انداز باشم و همه پول تو کار باشه اگه یه روزی نیاز داشته باشم نمیتونم از کارم‌برداشت کنم چون دیگه سرمایه ام‌میشه 

دست دوم طلارو ازم برمیداشت و طلای دیگه هم بخام بردارم اجرت دار میگرفت... دیگه اخرش به زور ابروش 10 د ...

من به جای شما استرس گرفتم همین فردا برو تسویه کن پولتو بگیر

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه و طلاهای جدید هم مبارکتون باشه❤️من چند روز پیش حدود 1950ت جمع کر ...

ماشالا چه زبونی داری من کاپ دعوا و درگیری رو که قبلا متعلق به خودم بود به شما واگذار میکنم😁👸👑

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810