2777
2789
مرسی عزیزم،ببینید این ضرب المثلو من خودم تجربه کردم پول پول میاره،فقط خرید خونه اولی سخته،چون شما وق ...

عزيزم ميشه منم راهنمايي كنيد

من شنيدم سود طلا بيشتره

بنظرتون منم يه زمين ٣ دانگ با كل طلاهامو بدم اپارتمان بخرم ارزش داره؟

بخاطر  اينكه  اپارتمان فرسوده ميشه دو دل هستم

بچه هاتو دیوار میبینم مثلا یه ملک ۹۰ متری زده ۳ میلیارد بعد توتوضیحات نوشته قابل معاوضه با ملک تا ۲ میلیارد 

اینا چرا این کارومیکنن؟ برای من که نگران فروش خونه هستم که موقع تعویض به موقع فروش بره این معاوضه خوبه ولی اخه دلیلش چیه ممکنه ملکشون مشکل داشته باشه؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گزارش از این هفته

دوستم واسم کلی بادمجون اورد همه رو کبابی کردم و بسته بندی کردم گذاشتم فریزر. این هفته فقط دو کیلو سیب زمینی و ده تا تخم مرغ گرفتم و کلا بدون خرج بودم. البته من خرید عمده میکنم واسه همین مدت طولانی بدون خرج میمونم. 

کارت ویپادم امروز اومد و وام یک تومنی رو گرفتم و از طریق آپ فعلا انتقالش دادم به حساب ویپاد

تا پرداخت پول گندم باید قناعت کنم و سعی کنم بیشتر با محصولات خودمون بگذرونم.

بچه هاتو دیوار میبینم مثلا یه ملک ۹۰ متری زده ۳ میلیارد بعد توتوضیحات نوشته قابل معاوضه با ملک تا ۲ ...

نقدینگی تا یک میلیارد نیاز دارن

پس خونه سه تومنیشو میده و بجاش یک خونه دو تومنی و یک تومن پول نقد‌گیرش میاد 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
مامان سبحان به نظرتون ما یه ماشینی در حد ۱۵۰۰ چی بخریم قسطی البته حدود ۵۰۰میتونیم پیش پرداخت بدیم،از ...

عزیزم ایران خودرو که ماشین قسطی نمیفروشه و من واقعا دقیق دقیق نمیدونم ولی ماشین جک اس ۵ رو میدونم در ماشین های چینی ماشین خوبی هست .

و اینکه فکر نمیکنم ماشینی باشه که از دم قسط باشه و اکثر ماشین ها پیش پرداخت میخوان تا اونجا که من میدونم . 

سلام خانوما 

حالتون چطوره🌹اینم گزارش من

من که به خاطر درامد کم و وام بلو و پنج گرم طلایی که با وام خریدم درگیر قسطم😪

یه جا سه و نیم حقوقمه هنوز ندادن بهم و 

یه یک و دویستی 

و یه نهصد و هشتاد تومن

از این سه تا منبع درامد اون سه و نیم میره برای شهریه 😪

یک و دویستم با مقداری از اون نهصد و هشتادیه میره قسط بلوو😭

نه دیگه میتونم طلای جدید بگیرم 

نه لباس و باشگاه و ….

گاهی میگم کاش یه دختر نرمال بودم 

که هر اخر هفته مهمونی دعوته و باباش کلی پول میده بهش همش😥

ولی خودمم و خودم 

حسابی کم اوردم 

با اینکه کی خواستم برم باشگاه و حسابی تپل شدم

دنبال یه شغل دیگه ام که یه چیزی برای خودم بمونه🥺

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
مچکرم عزیزم شما از زندگی در محمد شهر راضی هستید امکانات داره مثلا تره بار،کلاسهای آموزشی،.....

عزیزم من سال ها محل کارم محمدشهر بود .

محمد شهر امکانات خوبی داره و اینکه تردد از محمدشهر به کرج هم خیلی راحت هست و از میدان شاه عباسی کرج که مرکز کرج هست به محمدشهر تاکسی خطی داره .

و خود محمدشهر هم همه چیز هست اصلا جای پرتی نیست برای زندگی .

بچه ها  کمک کمک

وام پشتوانه اومدم ۱۰ میلیونی رو فعال کنم، فعال نمیشه. تراکنش بانکی نداشتم و حسابم کار نکرده... چند روز با حسابم کار کنم وام ۱۰ میلیونی فعال میشه؟  یا باید برگردم به همون ۷ میلیونی؟؟

چکار کنم   

عزیزم ایران خودرو که ماشین قسطی نمیفروشه و من واقعا دقیق دقیق نمیدونم ولی ماشین جک اس ۵ رو میدونم در ...

تیگوهم ماشین خوبیه هم اینکه قسطی هست ولی نه ازدم پیش پرداخت میخواد 

2810