2777
2789
سلام به همگی دوستان خوبم میشه اگر اطلاعات درمورد محمدشهر کرج دارید برای خرید خونه سند دار کدوم محله ...

سلام عزیزم سعی کنید خونه ای که میخرید دسترسی اش به خیابان اصلی محمدشهر خوب باشه .

یعنی خیلی داخل نرید مثلا اول محمدشهر خیابان حافظ ، دشت بهشت ، همایون ویلا اینها جاهای خوب محمدشهر هستن .

مامان سبحان جان، طلاقسطی وزیادموافق نبودی، نظرت راجع به دلار چیه؟ باپولای ماهی 2 3 تومن

عزیزم رشد طلا به نسبت دلار خیلی بیشتر هست ، با ماهی ۲ الی ۳ میلیون راحت میتونید طلای شکسته یا پارسیان بخرید .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندروز پیش هم یه مهمونی باید میدادم ،به نسبت قبل خیلی خوب  و به جا خرید کردم ،قبلنا بود خیلی اضافی هزینه میکردم ،بیشتر می‌شد، حیف میشد 

این سری اضافی میوه رو اخر وقت گذاشتم یخچال ،هرروز یه مقدار اوردم خوردیم 

شیرینی های خشک رو فریز کزدم ،هرموقع میل داشتیم میارم ..

غذا به دونفر دادم مابقی رو خودمون  دو وعده گرم کردم خوردیم..

سالاد طوری خرید کردم که چهار دیس شد ،خورده شد اضافه هم یه دیس موند ..

قبلنا خیلی میخریدم همش اسراف میشد ..

از همه دوستان عزیزم ومدیران این تاپیک معصومه جون و رویا جون مچکرم   

برکت به زندگی همه تون بباره   

سلام عزیزم سعی کنید خونه ای که میخرید دسترسی اش به خیابان اصلی محمدشهر خوب باشه .یعنی خیلی داخل نرید ...

قربونت برم خانم معلم عزیز ودلسوز بابت پاسخگوی تون برای سوالات وام هم تشکر میکنم   

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خآنم و آقا الان تقریبا ۲۸ سال از زندگیشون میگذره و هر دو در آستانه ۴۵ تا ۵۰ سالگی هستن.آقا از اول زن ...

عزیزم تو پروسه جمع کردن و اندوختن له شدن  اعتدال تاحالا به هیشکی آسیب نزده باید خیلی مراقب باشیم و بفهمیم عمر آجر و فلز و طلا و سنگ از مابیشتره

معصومه جون دورت بگردم (باشینا دولانیم)جات خیلی خالی ،برگزیده هارم خوندیم ،اما پست جدید برامون بزار ...

عزیز شماره شیرخوارگاه رو می‌ دید

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلاااام سلام دوستان عزیزم من وسط اسباب کشی دارم پیام میذارم البته ناهارم داره میپزه و دیگه به امید ...

نکات خوبی بود ایشالا با دل خوش و تن سلامت برید خونه جدید  

عزیزم رشد طلا به نسبت دلار خیلی بیشتر هست ، با ماهی ۲ الی ۳ میلیون راحت میتونید طلای شکسته یا پارسیا ...

شکسته ازکجا پیدا کنم عزیزم؟ 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
عزیزم رشد طلا به نسبت دلار خیلی بیشتر هست ، با ماهی ۲ الی ۳ میلیون راحت میتونید طلای شکسته یا پارسیا ...

مامان سبحان به نظرتون ما یه ماشینی در حد ۱۵۰۰ چی بخریم قسطی البته حدود ۵۰۰میتونیم پیش پرداخت بدیم،از این ۵۰۰تومن ،۴۰۰ تومنش طلاس که باید بفروشم

به نظرتون این کار عاقلانه هست طلا بفروشم؟یا نه کلا همشو قسطی بخریم،همون ماشینایی که ایران خودرو میزاره ۶۰ماه؟

نمیدونم چکار کنم؟البته پراید خودمونو نمیخوایم بفروشم و اینکه ماشین مثل پارس و سورن و۲۰۷و اینا نمیخوایم

سلام به همگی دوستان خوبم میشه اگر اطلاعات درمورد محمدشهر کرج دارید برای خرید خونه سند دار کدوم محله ...

من محمدشهرساکن هستم خیابان فردوسی هستیم که اکثرا سنددارهستن وباقیمت ۱۳۰۰ ۱۴۰۰ هم میتثنی اینجاخونه سنددار و ۶۰ متری بخری بقیه جاهاشم مثل همایون ویلا و خودراسته اصلی هم هست ولی گرثنتره

عزیزم چرا نشه،من با ۶۰۰-۷۰۰ تومنم بعد از عید کلی پلاک دست دوم کوچیک کوچیک خریدم الانم با همین مبالغ ...

واقعا پلاک دویست سوتی هست؟ کاش پیدا کنم یه عالمه هم طلافروشی میشناسم که طلای کارکرده دارن ولی ریزترینش دیگه حداقل نیم گرمه که اونارم اجرت خیلی بالا دارن یه پلاک ۶۰۰ سوتی خریدم بابتش ۷۰۰ هزارتومن بالای خام طلا دادم چون دوسش داشتم😀

من حتی یه لنگه گوشواره بچگونه اندازه پولمم بدن راضی ام یا یه تیکه زنجیر😀

2810