2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منظور از زدن کابینت ریلی بجای کاشی بین کابینتی چیه؟ متوجه نشدم

عزیزم بین دو کابینت بالا و پایین هست که کاشی میزنن،الان دیگه میان بین اوتا رو کابینت ریلی کشویی میزنن برا اینکه وسیله هایی که میزاریم رو کابینت مثل پلو پز چای ساز و یا سرخ کن دیگه دید نداشته باشن و معلوم نباشن

سلام گلم ممنون از اینکه جواب دادیشمام با من هم نظری درمورد دوربین مدار بسته و دزدگیر فعلا کاری نکرد ...

خواهش میکنم عزیزم،اره اگه پول داشتید همه رو بزنید،ولی حتی میرید بیرون هم حفاظ رو بزنید حتی برا چند ساعت،اگه بتونید حفاظتونم از این برقیا بزنید دیگه خیلی امن میشه،مثله کرکره مغازه ها منتها اونا حفاظن 

بعضی از طرح هاش با سفته هم میشه .

خیلی ممنونم از اینکه جواب میدین.شما بینظرید♥️♥️🎀🎀🎀😘😘😘

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام بچه ها 

خوبین؟

حلول ماه ربیع الاول رو بهتون تبریک میگم قشنگا.

الهی که هر چی خیر و خوبی و خوشی هست براتون پیش بیاد 

تازه فردا تولد خودمم هست.😉😉

خوشگلا برای خرید از میلی گلد اول باید کیف پول رو شارژ کرد و بعد خرید زد؟

تا حالا از میلی خرید نکردم.

گفتم امشبو که هم پایان صفر هست و هم شب تولدم رو به ف...ل نیک بگیرم و برای اولین بار از میلی خرید کنم.انشالله که خدا به هممون برکت بده و سلامتی

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره
سلام بچه ها خوبین؟حلول ماه ربیع الاول رو بهتون تبریک میگم قشنگا.الهی که هر چی خیر و خوبی و خوشی هست ...

عزیزای دل ممنون که لایک میکنید ولی خب سوالمم جواب بدین لطفا.😅😅

سلام بچه ها خوبین؟حلول ماه ربیع الاول رو بهتون تبریک میگم قشنگا.الهی که هر چی خیر و خوبی و خوشی هست ...

عزیزم هم عید شما مبارک و هم تولدتون . 🥰🥰🥰🥰

من خودم خرید نداشتم ولی از حرفهای دوستان متوجه شدم که بله باید کیف پول رو شارژ کنید . 🌹🌹🌹🌹

عزیزم هم عید شما مبارک و هم تولدتون . 🥰🥰🥰🥰من خودم خرید نداشتم ولی از حرفهای دوستان متوجه شدم که ...

قربون محبتتون

ممنون از پاسخگوییتون بانو

عزیزم هم عید شما مبارک و هم تولدتون . 🥰🥰🥰🥰من خودم خرید نداشتم ولی از حرفهای دوستان متوجه شدم که ...

مامان سبحان یه سوال به نظرتون ماشین قسطی، قسطش ماهی چند میفته؟خیلی گرون حساب نمیکنن؟راهکارتون چیه برا عوض کردن ماشینمون؟ما الان تا ماهی ده تومن میتونیم قسط بدیم

فدات که وقت گذاشتی از شهر کوچیک میخواد بره دانشگاه تبریز حقوق بخونه ،مشاورش میگه حقوق تبریز قابل قی ...

سلام عزیزم برای رشته‌ی حقوق دخترتون بعد از خوندن و گرفتن لیسانس باید آزمون وکالت بده و این آزمون یچیزی مثل طرح پزشکی هست که شهر بزرگ قبول بشه درآمد و کار بهتری داره قطعا تبریز بره به نفعش هست

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم برای رشته‌ی حقوق دخترتون بعد از خوندن و گرفتن لیسانس باید آزمون وکالت بده و این آزمون یچی ...

سلام عزیزم منظورت اینه تو شهر بزرگ تحصیل کنه یه جورایی آینده َشغلییش تضمین ؟حتی اگه نخواد تو اون شهر بمونه 

سلام عزیزم منظورت اینه تو شهر بزرگ تحصیل کنه یه جورایی آینده َشغلییش تضمین ؟حتی اگه نخواد تو اون شهر ...

بله خیلی تاثیر داره ببینید بعد گرفتن لیسانس باید تا دو سال کارآموزی انجام بدن و آزمون وکالت بدند که یچیزی مثل کنکور هست اما تخصصی که بعد از قبول شدن بهشون پروانه‌ی وکالت می‌دند این پروانه فقط در همون شهر اجازه‌ی کار داره مثلا تبریز خب این روی درآمد خیلی تاثیر داره هرچی شهر بزرگتر درآمد بیشتر مراجع بیشتر 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810