2777
2789
سلام عزیزم و دوستان جان،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برای منزل شخصی چه جنس و مدل کابینتی مناسب هستش ...

اگر میتونی هزینه کنید کابینت پلی اورتان یا ام دی اف های انتی فینگر بزنید که خیلی رنگهای شیک دارن 

سینک هم گرانیتی یا استیل های توکار 

گاز هم بوش خارجی یا داتیس ایرانی 

اگر میتونی هزینه کنید کابینت پلی اورتان یا ام دی اف های انتی فینگر بزنید که خیلی رنگهای شیک دارن سین ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون .

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی یه سوال داشتم پیشاپیش معذرت میخوام عزیزم من برای وام رسالت درخواست داده بودم بعد اعت ...

سلام عزیزم ، باید داخل مدارکی که در مرآت به عنوان مدارک شغلی بارگذاری کردید مدارک بیمه و سابقه بیمه تون رو هم کامل و سال به سال عکس بگیرید و یا فایل پی د ی اف رو بارگذاری کنید .

الان هم دوباره برید داخل همون قسمت مشخصات در مرآت و این مدارک رو بارگذاری کنید و به روز رسانی رو انجام بدید تا چند روز دیگه دوباره پیامک میاد که مدارکتون تایید شده .

عزیزم رهن که خیلی بهتره،ولی برا ۷تومن اجاره باید حدود ۲۳۰تومن بده،به نظر من بهش بگید که رهن بده اشکا ...

نمیدونم چرا احساس میکنم اجاره بهتره پس شما موافق رهن هستید.با پول رهن ویه مقدار که خودمون داریم میتونم ماشین بگیریم

سلام عزیزم ، راستی دیروز طلافروشی های تجریش باز بودن رفتید ؟ به سلامتی خریدتون رو انجام دادید ؟

سلام عزیزم اره باز بودن،طبقه زیرزمینش همشون دست دوم بودن،با سود ۷درصد،ولی چون مبلغ ما بالا بود با یه درصد شد،حالا جابه جایی پولش مونده برا شنبه

نمیدونم چرا احساس میکنم اجاره بهتره پس شما موافق رهن هستید.با پول رهن ویه مقدار که خودمون داریم میتو ...

عزیزم یه روزیی اجاره بهتر بود ولی الان که همه چی هر روز بالا میره درست نیست شما هی منتظر ۶تومن طلا باشید،احتمال داره طلا هی بالا بره ولی پول شما همونه بالا که نمیره،و شما با برجی ۶تومن که نمیتونید الان ماشین بخرید

ولی با این رهن و پولی که دارید همین الان میتونید ماشینو بخرید و نگران تورم نباشید چون ماشین خریدید

بچه ها میخوام یه رازی تو زندگیم هستش بهتون بگم،اون اینه که من نه خرج و مخاجمو مینویسم نه درصد بندی دارم،گاهی خسیس خسیس میشم گاهی ولخرج ولخرج،بزارید گاهی به نظرم اینجوری بشد تا روزایی که ولخرجی میکنید انرژی بگیرید برا روزایی که پس انداز میکنید،همیشه یه جور نباشید

البته یه مدت کوتاهی هم نوشتن مخارج رو انجام دادم،و همچنین درصدبندی،ولی فقط انرژیمو میگرفت

اون راز اینه که من قانون ندارم،انگار یه آشپزم که همه چی رو با چشمی و بیخیالی انجام میده

خودمو درگیر سود وام زیاده،و یا طبق برنامه خرج نکردمو ویا اینکه درصد بندی ندارم نمیکنم چون به نظر من قانون انرژی ادمارو میگیره وبهتره همه چی دلی باشه تا ادم خسته نشه

مثلا همون ماهی یه تومن که قبلا گفتم، من شاید قبل از اشنایی با تاپیک بیشترم میدادم فست فود ولی از موقعی که با تاپیک اشنا شدم همه میگن ماهانه طلا میخرن  منم میگم بهتره منم به جای این تومن فست فود، بدم طلا

چند جمله اخرت واقعا تلنگر بزرگی هست افرین ب شما با این طرز فکر صحیح خیلی وقتا خیلی چیزا رو میدونیم ا ...

واقعا همینه من بهتر بود دست نگه میداشتن بعد که وسعشون رسید تبدیل به أحسن میکردن منم تادیروز دنبال خونه چندمتربزرگتر بودم که اونم با وام مسکن تعویض کنیم‌خونه رو که مرمری جون بادلیل ومنطق گفت اشتباهه اینکار وصبر کن 

راستی خواهرمنم‌مسکن مهرمیشینن به حدی انرژی داخل خونش خوبه وخوشگله خونش که کل معایب احتمالی این قضیه رو‌میشوره میبره 

منم الان یه خونه ۵۰ متری ام دلم‌خونه ی بزرگ‌میخوا‌د ولی دست نگه داشتم و توکل کردم به خدا که برامون یه در خیرو برکت بازکنه 

راستی بنظرم خونه ی دوم رو به امید خدابخرین حست به خونت مثبته فعلا بشین و هدف بعدترت تعویض این خونه باشه

سلام عزیزم و دوستان جان،ممنون میشم راهنمایی بفرمایید برای منزل شخصی چه جنس و مدل کابینتی مناسب هستش ...

عزیزم برا برند گاز و سینک من نمی دونم چه برندی خوبه،ولی برا سینک،سینک استیل عمرش از گرانیتی بهتره،ولی من خودم باشم گرانیتی میخرم رنگ سفید،واینکه هر سینکی که خریدید توکار بخرید چون شیکتر و به روزتر،

الان سینکی که ترند هستش سینک پیانویی هستش همون چند کاره ها،من خوشم از سینک بزرگ و چند لنگه نمیاد سینک های تک لنگه خوشگلترن

برا گازم اگه هزینه اش رو دارید گاز لمسی بخرید،البته مارک خوبش

برا کابینتم هایگلاس یا ام دی اف ترک خوبه،من کابینت بدون دسته دوس دارم و یک رنگ و و کابینت یه رنگ خنثی بزنید که دیرتر از مد بیفته مثلا سفید،هیچ وقت قدیمی نمیشه

حتما به نصاب بگید که کابینتو تا سقف براتون بزنه،یعنی هیچ دیواری از بالا معلوم نباشه،بهش بگید کشو ادویه حتما براتون بزنه

به جای کاشی بین کابینتی بگید که کابینت براتون بزنه که ریلی باشه،برا اینکه مثلا چای ساز یا سرخ کن و چیزای دیگه تو اشپزخونه دید نداشته باشن

اها حتما حتما حتما اگه لباس شوییتون تو آشپزخونه(به خاطر این میگم بعضیا لباس شویی میزارن لاندری روم)،حتما بگید برا لباسشویی و ظرف شوییتون درب ریلی درست کنه،چون وقتی لباس شویی و ظرف شویی دید نداشته باشن تو آشپزخونه شیک تره

البته عزیزم همه اینا سلیقه ای هستش ولی معمولا الان اینا ترند هستش و اکثرا استفاده میکنن،بازم نظر بقیه هم بپرسید

سلام عزیزم ، باید داخل مدارکی که در مرآت به عنوان مدارک شغلی بارگذاری کردید مدارک بیمه و سابقه بیمه ...

سلام عزیزدلم خوبی؟

وام دی جی پی میاد به کیف پول؟ نقده؟

میشه به حساب بورسی یا کارت دیگه منتقل کرد؟

یا اعتباری هست فقط باید از دی جی کالا خرید بزنیم؟

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

سلام عزیزدلم خوبی؟وام دی جی پی میاد به کیف پول؟ نقده؟میشه به حساب بورسی یا کارت دیگه منتقل کرد؟یا اع ...

سلام عزیزم ، ممنونم خدا رو شکر .

نه عزیزم نقد نیست و باید فقط از خود د ی ج ی کالا خرید کرد ولی میتونید سکه بخرید و بیرون بفروشید و نقدش کنید البته خوب کمی ازش کم میشه . 

سلام عزیزم ، باید داخل مدارکی که در مرآت به عنوان مدارک شغلی بارگذاری کردید مدارک بیمه و سابقه بیمه ...

من زیر پوشش پدرم بیمه تامین اجتمائی بودم بعدش سلامت 

الانم دوماهیی میشه بیمه تکمیلی گلم کدومو باید بفرستم؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
2810