2777
2789
سلام خانما شما این وام‌های پشتوانه ۲ یا ۳ تومنی ویپاد رو که میگیرید باهاش چکار مکنید ؟برای خریدهای ر ...

یه چیزی بزار روش طلای کوچیک یا پارسیان بخر  آخه وام باید پس انداز شه 

خانوما خسته نباشید

ما ی خونه داریم شهرستان حدود ۱ تومن ک دسته مستاجره

خودمون تهران مستاجریم ی ماشین داریم حدود ۵۰۰ تومن ۱۵۰ هم طلا داریم حدودا ب نظر شما منطقیه ماشین و طلاهارو بفروشیم با پول رهن ی خونه دیگ‌تو شهرستانمون بخریم حدود ۸۰۰ تومن یا یکم بالاتر میشه ی سوئیت خرید؟

یکم بدون ماشین اذیت میشیم فقط فکر کنم بعد یکسال بتونیم ی پراید بخریم 

سختیمون یکساله نظرتون چیه؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مثلا این وام که میگی چقدر از حقوق تون رو شامل میشه بیشتر از حقوق اتون دارید قسط میدید و اینکه ...

عزیزم ما قبلا خیلی خیلی کم از حقوقمون میموند و فشار زیادی رومون بود و زیاد قرض میکردیم ولی دیگه زندگیمون خداروشکر رو روال افتاده چون ما هر سال کلی پول رهن خونه ها یا ماهانه اجاره داریم

وخیلی وقتا ما این کارومیکردیم یه مقدار از اون وامی که میگرفتیم همون اول میذاشتیم تو حساب و اگه کم میاوردیم از اون برمیداشتیم و خوبیش اینم بود دوباره امتیاز جمع میشد برا وام دیگه

ما بجز دو سال اول دیگه قرض نگرفتیم،همون داستان پول پول میاره

ما بیشتر وامامون حضوری گرفتیم قبلا الان اینترنتی شده راحت تر شده وام گرفتن

ببین وام گرفتن و هر روز حساب کردن خیلی خیلی دردسر داره ولی چی باعث میشد که من تحمل میکردم علاقه داشتم که دارایی هامو بیشتر کنیم تا جوونیم ،تا در اینده با اجاره دادن ملک های بیشتری رفاه بیشتری داشته باشیم 

سلام خانوما یه واحد داریم الان گفتم اجاره بشین ماهی 6یا 7میگه نه من ندارم ولی 150میتونم رهن اضافه کن ...

عزیزم رهن که خیلی بهتره،ولی برا ۷تومن اجاره باید حدود ۲۳۰تومن بده،به نظر من بهش بگید که رهن بده اشکال نداره ولی مبلغ رهن دیگه کمتر از ۲۰۰تومن نده،اگه خواست ۱۵۰بده قبول نکنید،بگو همون ۷تومن بده

عزیزم ما قبلا خیلی خیلی کم از حقوقمون میموند و فشار زیادی رومون بود و زیاد قرض میکردیم ولی دیگه زندگ ...

پول اجاره براتون برکت داره؟ من هم شاید بتونم با مدیریت یه واحد بخرم بدم اجاره ولی یه چی ته ذهنم مانع میشه.

آخه شوهرم هم یه ملکی را اجاره داد چند سال قبل که ذره ای پولش برکت نداشت و وارد زندگی مون نشد. تازه نصف اجاره عرف رو هم می گرفت.

سلام به عزیران

باور میکنید چند ماهه که دارم این تاپیک رو دنبال میکنم و تونستم دو تا پارسیان ۵۰۰ و ۳۵۰ سوتی بخرم 

مرسی از همگی که من رو به راه راست هدایت کردین 

پارسیان ۵۰۰ سوتی رو با گرمی ۳۶۴۹۰۰۰ خریدم ۱۹۷۰۰۰۰فکر کنم که گرون خریدم ولی بازم خوشحالم ببینم تا پایان سال چقدر پارسیان میخرم میام گزارش میدم 

بازم مرسی از همگی

پول اجاره براتون برکت داره؟ من هم شاید بتونم با مدیریت یه واحد بخرم بدم اجاره ولی یه چی ته ذهنم مانع ...

عزیزم بله خداروشکر،شما به خودتون تلقین کردید دیگه وگرنه عزیزم مگه پول اجاره دزدیه گلم

مگه شما میرید خرید مجانی به شما میدن و پول نمیدید

ما درسته الان برا اجاره دادن زحمت نمیکشیم ولی عزیزم اینقد سختی هارو کشیدیم و استرس ها که تونستیم اون وام هارو پرداخت کنیم

منم دوس دارم یه خونه شیک خیلی بزرگ سه خواب داشته باشم و دوس دارم که ماشین شاسی سوار شم ولی از خواسته هام گذشتم حالا به دلایلی که برا آیندمون دارم و اومدم از اون دارایی های که با زحمت خریدیم با استرس کشیدن خریدیم یه مقدارشو اجاره دارم و حق خودمه اون پول چون من از زحماتم دارم به شکل دیگه ای استفاده میکنم

شما باید ذهنیتتون رو تغییر بدید و به خوتون تلقین نکنید

هر کسی دوس داره یه جوری از زحماتو داراییاش استفاده کنه یکی دوس داره همش رو بده یه ماشین و یه خونه شیک لذت ببره،یکی مثله منم دوس داره این کارو بکنه ولی من اینجوری فکر میکنم که همسرم کارمند رسمی نیست یه شغل قراردادی داره که اصلا امنیت شغلی نداره و خودمم خانه دارم و درامدی ندارم و در اینده نه من نه همسرم خانوادهامون پولدار نیستن که بخواد به ما ارث برسه،پس منطق میگه که نرم هر چی دارم رو بدم یه خونه بشینم و لذت ببرم تا یه پولی جمع کنم امید خدا بعدا 

سلام صبح همگی بخیروشادی...خانما شمااگر حدود ۲۰تومن داشته باشید طلای بدون اجرت میخرید یا ربع سکه؟؟ممن ...

مستعمل میخرم بدون هیچ نگینی

ربع سکه رو از من ۵۰۰ زیر قیمت خریدن

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
سلام عزیزم تاپیک اصلی بله پاک شده داخل یکی دیگه از تاپیکهای دورهمی هستیم فعلا

سلام عزیزم خوبی 

یه سوال داشتم پیشاپیش معذرت میخوام عزیزم 

من برای وام رسالت درخواست داده بودم بعد اعتبار سنجی زدم حالا این جوابش اومده میدونید باید چیکار کنم 

ممنون گلم

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
خانوما خسته نباشیدما ی خونه داریم شهرستان حدود ۱ تومن ک دسته مستاجرهخودمون تهران مستاجریم ی ماشین دا ...

اونوقت رهن روبذاری رو خرید خونه کجا میخوای بشینی ؟ منظورت رهن خونه ی شهرستانه؟

خانوما خسته نباشیدما ی خونه داریم شهرستان حدود ۱ تومن ک دسته مستاجرهخودمون تهران مستاجریم ی ماشین دا ...

چند سالتونه بچه دارید یا نه اینا مهمه

برای جوونا اول زندگی با بچه کوچیک چرا که نه 

عزیزم منم دقیقا همین کار شمارو انجام میدم،مثلا میخوام یه خرجی بکنم از خودم میپرسم راهی هست که این خر ...

چرا عزیزم چرا باید کمتر خرج کنید؟

شما که تو جای خوبی هستین 

فقط یه ماشین باید ارتقا بدین

عزیزم ماهیانه هم از همسرتون میگیرید برای خودتون؟؟

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡
اونوقت رهن روبذاری رو خرید خونه کجا میخوای بشینی ؟ منظورت رهن خونه ی شهرستانه؟

همون خونه ای ک بخریو رهن بدی 

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
چند سالتونه بچه دارید یا نه اینا مهمهبرای جوونا اول زندگی با بچه کوچیک چرا که نه

ن عزیزم بچه نداریم من ۲۶ شوهرم ۳۰

2810