2777
2789
عزیزم ولی نقد شوندگی خونه خیلی خیلی سختهبخوای نقد کنی باید قیمتم بیاری پایین میگم نقد شوندگی طلا خوب ...

بنظر من اگه بتونی اپارتمان بخری بهتره

از طلا امن تره 

فرسوده ک کم کم میشه 

میتونی نوساز بخری ک دیر فرسوده بشه خب

بجاش رهن و اجاره بگیر دوباره طلا بخر

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
منم ۱۰ تومن پول دارم، نمیدونم ۳ تا یک‌گرمی بخرم،‌ یا اینکه ۳ گرم طلای اجرت افتاده بخرم؟

100% طلاي دسته دوم با اجرت ٤يا نهايت ٧بخر 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما،من پسرم ۱۰ سالشه میخوام،به نظرتون الن براش پی اس فور بگیرم خوبه یا گوشی موبایل،یا هیچکدوم بدم یه ربع سکه بگیرم براش با یه هدیه معمولی واسه روزه تولدش،

تقریبا ۱۵ تومک میتونم هزینه کنم،

درسشم خوبه،اونجور بچه ای نیست که با وجود گوشی یا پی اس درسش رو بی خیال شه

سلام دوستان نادیده من.عزیزان😍💗فکر نمیکردم حالا حالاها بتونم دوباره گزارش بدم ولی یه تلنگری دیشب خو ...

عزیز نرم افزارها (طلاسی میلی )برای پس انداز مخفی عالی هستن و کم اجرت 

عیار رومن پیشنهاد میدم بهت عزیزم بی اجرت و مخفی 

من پول توکارتم که میاد عیار میخرم بعد ایزی تریدرمو پاک میکنم نه دیگه خرج میشه نه اجرت میخوره نه کسی میفهمه 

مثلا الان من ۲۰۰ هزارتومن دارم بخوام تا بازار طلامون برم ۶۰ تومن کرایه بایدبدم برم وبیام اجرت وپول وکیوم ودرصد سود جدا 

ولی الان راحت شنبه که بازار بورس باز بشه با دوتا کلیک عبارمیخرم سهمی۱۰ هزارتومنه مخفی ترین چیز 

وسوال خودمم

اینکه با مامانم  وام ویپاد برداشتیم ۴۵تومن  ده تومن من برداشتم ۳۵ مادرم الان سهم من هرماه چقدر میشه باتوجه به متغییر بودن اقساط که  هرماهش هم کاهشی میشه؟

من چطور باید محاسبه کنم

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
سلام خانوما،من پسرم ۱۰ سالشه میخوام،به نظرتون الن براش پی اس فور بگیرم خوبه یا گوشی موبایل،یا هیچکدو ...

عزیزم به نظر من پی اس فور باز بهتر از گوشیه

نمیگم حواسش پرت میشه درس نمیخونه چون اول باید برای ما سلامت روان بچه ها مهم باشه. گوشی عدم تمرکز و نقص توجه میاره. گوشی ADHD  میاره. من روانشناس نیستم ولی خیلی مطالعات روانشناسی داشتم. گوشی رو تا میتونی عقب بندازید. و اگر هم دیگخ خریدی تایم محدود در روز براش بزار. کلا گوشی خریدن براشون درد سره. خودم بچه ندارم ولی برادرزاده خواهرزاده. یعنی واقعا تا میتونی از زیر گوشی دار کردن بچه در رو. همون پی اس فور که حالا تابستون آزاد تر بزارش تو طول سال تحصیلی جمعش کن آخر هفته ها بده بهش عالیه.

عزیزم بیشتز توضیح میدیچ وسایلی خریدی چ نوع رنگیبعد رفتی بالای نردبون ؟سخت نبود ؟

رنگ پلاستیکی سفید الوان جنس درجه یک

با آب قاطی کردم.غلطک و سینی غلطک داشتیم تو خونه ،دسته ی غلطک انداختم و رنگ زدم.اون قسمت های گوشه رو هم با فرچه ی کوچولو رفتم روی چهارپایه رنگ زدم

یبار زدم خشک شد دوباره تمدید کردم

یکی از اتاقا برا پسرم بود رنگ آبی زده بودیم اونم سفید کردم،

نه سخت نیست زیاد،عجله نکنی و اروم اروم کار کنی بو هم نداره،خیلی خوش بو و زود خشک میشه کثیف کاری ام نداره با آب پاک میشه.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلااام سلااام چطورییین؟پس اندازاتون در چه حاله؟

متاسفانه متاسفانه معصومه تو تایپیک نباشه من فاتحه پولامو میخونم😅هرچقد میشینم حساب میکنم تو چیزی لازم نداری تو زیاد پول خرج کردی امااا اصلا نمیتونم…  بگید ببینم کیا مث منن؟

خلاصه امیدوارم هرچه زودتر برگردن به تایپیک 

اینماه (شهریور)هدف گذاشتم ۲۰ گرم طلا بخرم فعلا هیچی نخریدم آخر ماه میام اعلام میکنم چندگرم تونستم بخرم✅✌🏻

یه کار اقتصادی که کردم: دخترمو میبرم کلاس اونجا بوفه داره همه بچه ها آبمیوه و شیرکاکائو میگیرن دختر منم ۳ سالشه عاشق شیر کاکائو که خودش نی بزنه و بخوره هر بار میخریدم ۱۴ تومن

دیروز از اوکالا با کدتخفیف سفارش دادم برام افتاد دونه ۷ تومن

قایم کردم تو یخچال(به هرحال مواد نگهدارنده دارن برای استفاده روزانه توی خونه نمیدم شیر از لبنیاتی میگیرم همیشه هست تو یخچال با یکم شیره انگور شیرینش میکنم میگم بفرمایید شیر کاکائو «رفیق بی کلک مادر»»😅)خلاصه قبل رفتن به کلاس یواشکی میزارم تو کیفم اونجا بعد کلاس میدم بهش و کلی خوشحال و خندان میاییم خونه🥰

بیایین گزارش بدین انگیزه تایپیک بره بالا بالاهاااا،…..

عزیز نرم افزارها (طلاسی میلی )برای پس انداز مخفی عالی هستن و کم اجرت عیار رومن پیشنهاد میدم بهت عزیز ...

عزیزم قسط هر ماه رو تقسیم بر ۴۵ کن و بعد هر چی شد برای خودتون رو ضربدر ۱۰ و برای مادرتون رو ضربدر ۳۵ کن .

عزیزم به نظر من پی اس فور باز بهتر از گوشیهنمیگم حواسش پرت میشه درس نمیخونه چون اول باید برای ما سلا ...

خودش بچه گیری نیست،

ولی چون تک فرزند هم هست گاهی تو خونه حوصله اش سر میره،البته اینجا تو کوچه و پارک هم خیلی بادوستاش میرن،ولی وقتی خونه است گوشیه منو میگیره،

وگرنه اونقدرررر هم عشق پی اس و اینا نیست 

ولی گوشب و چرا میگه همه دارن،منم دوست دارم داشته باشم،

اما براش نخرمم اونجور نیست که قبول نکنه،درس و تکالیفش براش مهمتره

سلام به همه دوستان روزتون بخیر.

گروه یکم سوت و کر شده کاش دوستان بیان و از تجربیات و پس اندازهاشون بگن تا دوباره گروه پرشور بشه.

من خودم واقعا خوندن گزارش های پس اندازی دوستان بهم انگیزه میده

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤

یه گزارش هم از خودم بدم که ماه پیش قرعه کشی ۲۵ تومنی به اسمم دراومد و یه نیم ست خریدم ،طلا گرمی ۳۳۴۰ بود و من با ۱۳ درصد ۷ گرم رو خریدم ۲۶۶۰۰.

و یه کار مفیدی که در این هفته کردم این بود که فریزر رو ریختم بیرون و آمارش رو دراوردم تا کم و کسری هاش رو آخر ماه جبران کنم.

و آخر این ماه هم عروسی داریم و خداروشکر به لطف خدا و باکس بندی ها  پول هدیه و پول آرایشگاه و ... هم گذاشتم کنار.

راستی یه سوال .من مدتی حضورم کمرنگ تر بود 

چرا معصومه جان دیگه تو گروه حضور ندارن ؟ 

نوشته هاشون و تجربیاتشون شیرین و کارآمد بود ، هم تجربیات خودشون هم خانوم همسایه شون که خودم چند وقت یکبار میرم تو گزیده مطالب ها برای چندمین بار میخونمشون

2810