2777
2789
پیجش چیه آیدی میدی لطفا

عزیزم اینو اشناتیون بمن داد   

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه‌ها 

درجریانید که همسرم  بعد از تقریباً ۷ ماه بیکاری مغازه زده ولی جواز نداریم

قبلا کارش شرکتی بود و ما با وام تونستیم خیلی پیشرفت کنیم 

اما الان نمیدونم باید چه کنیم برای پیشرفت 

تموم پیشرفت زندگی ما گرفتن وام بود حالا چجوری وام بگیریم بچه ها با توجه به اینکه کارش ازده

و اینکه اهل صندوق خونگی هم نیست 

این مدت بیکاریش هم یه مقدار بدحساب شده  برای پرداخت اقساط بچه ها اما الان داریم کم کم پرداخت می‌کنیم 

سلام عزیزم ، بعید میدونم چون صندوق های محلی در اعتبارسنجی ثبت نمیشن .ولی برای اطمینان وام پشتوانه رو ...

ببخشید عزیزم زیاد وقتتون گرفتم اگه وام پشتوانه رو مراحل‌ برم و بگیرم بعد برایند رو هم میتونم بگیرم؟ 

چون گفتید رو پشتوانه امتحان کنم

سلام دوستان چرابانک مهرپشتیبانی نداره؟تلفن هاشون اصلاپاسخگو نیستنوضع اپلیکیشن هم افتضاح تر🥲دو سه ما ...

من زمانی که بانک مهر حساب داشتم ساعت دو شب زنگ میزدم چون بقیه مواقع کلی باید پشت خط میموندم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستان نادیده من.عزیزان😍💗فکر نمیکردم حالا حالاها بتونم دوباره گزارش بدم ولی یه تلنگری دیشب خو ...

اگر تو خونه میذاری جایی باشه غیر قابل دسترس،یکی از اقوان نزدیک من یه مقدار پس اندازشو تو کیف لباسهایی که شاید مواقع خاص میپوشید پنهان کرده بود.یه روز برمیگرده خونه میبینه همسرش کل خونه و زندگی رو زیر رو رو کرده وقتی خانوم ازش پرسیده دنبال چی بودی؟میگه میخواستم ببینم تو زندگیم چ خبره😐😐

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

سلان دوستان،بچه ها ما الان تو مسیریم داریم میریم طلافروشی،شما برا یک میلیارد ،بین سکه تمام و طلای شکسته کدومو میگید؟درباره سکه هیچ اطلاعاتی ندارم که تقلبی و اینا نباشه،برا سرمایه گذاری حدود یک ساله،ممنون میشم دوستانی که میدونن و مامان سبحان عزیز راهنماییم کنن

منم پارسال این موقع خودم اتاقارو رنگ پلاستیکی زدم با غلتک به راحتی البته خسته شدماهمسرم نه وقت داشت ...

عزیزم بیشتز توضیح میدی

چ وسایلی خریدی 

چ نوع رنگی

بعد رفتی بالای نردبون ؟

سخت نبود ؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلان دوستان،بچه ها ما الان تو مسیریم داریم میریم طلافروشی،شما برا یک میلیارد ،بین سکه تمام و طلای شک ...

من بودم مقداری سکه، مقداری طلای شکسته می‌خریدم به شرطی که جای آنکه داری مطمئن هم داشته باشم 

البته جای معتبر طلایی آب شده هم بخرید خوبه 

سلام بچه هااااا،میخوام امروز ربع سکه بخرم.ولی بدجور ترس و دودلی اوفتاده بجونم،ترس از اینکه موقع فروش نتونم راحت بفروشم ،ترس از اینکه سکه مورد دار بهم بدن.😟😫،،سردرگم شدم خیلی

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

باید بپرسی از بانک مسکن کورد نظرببینی بودجه دارن یا ناگه بودجه باشه سریع میدنوام من ۵۶۰ میلیوناوراق ...

عزیزم ولی نقد شوندگی خونه خیلی خیلی سخته

بخوای نقد کنی باید قیمتم بیاری پایین 

میگم نقد شوندگی طلا خوبه و بهترین سرمایه طلاهست

حالا منم سردرگمم

یه زمین 100 متری ارث رسیده بهم(زمین 3 دانگه و ساختنش سخته باید بری شهرداری و....)

150 گرم طلاهم دارم(اینم مامامم سرعقد داد)

خیلی دوس دارم اپارتمان برای خودم بخرم (ولی شوهر من ی اخلاقای بدی ‌داره نمیتونم بدون اجازش برم بنگاه و.....)

کاش یکی بیاد منم راهنمایی کنه

زمین و طلا رو بدم مسکن بخرم یعنی؟؟؟

(از به طرفم دلم ب طلاها خوشه ک پول نقده و ارزشش بیشتر از اپارتمانه حس میکنم اپارتمان فرسوده میشه بدم مستاجر

درود بر شما مامان سبحان خوبین ایشالله ی سوال داشتم آیا بانک سپه چطور امتیازی میده برای وام حساب داشت ...

سلام عزیزم ، ممنونم .

بانک سپه طرح های جدیدش رو من واقعا دقیق نمیدونم امتیازدهیش چطور هست چون یک طرح نگین آتیه داشت که دیگه نیست اون طرح .

بانک مهر هم امتیاز دهی اش خیلی لاک پشتی هست فکر میکنم مثلا ۱۰۰ میلیون ۶ ماه بمونه میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام بگیرید .

2810