2777
2789
بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

احساس خوبی به خودت داشته باش. و اینو به چشم جایزه نگاه کن. چه اشکال داره قربونت این آقایون واسه حال خوبشون چه کارا که نمیکنن فقط ما خانوما هستیم که میگیم نه.به این فکر کن من قبل از اینکه با اینجا آشنا شم چند سال ناهارمو تو بهترین هتل شهرمون میخوردم لذتش هم میبردم😁وسط کارم میرفتم خیلی هم خوب بود. بعضی وقتا آدم نیاز داره به انرژی ثروت. به اینکه ازش پذیرایی کنن. اعتماد به نفس رو بالا میبره. حتی معصومه هم ماهی یه بار رستوران میره و گفته قشنگ تو برنامش گذاشته. بدون عذاب وجدان لذت ببر

حالا که بعد عمری یه کوچولو پس انداز مخفی دارمنگرانم بمیرم و طلاهام رو کسی که نباید پیدا کنهچون مرگ ک ...

اول که دور از جونتون انشاا... صد و بیست سال به شادی زندگی کنید ولی خواهر نگو. سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.

یه وصیت بنویس روش هم بنویس فلانی باز کند کنار مدارکت بزار.دور از جون اتفاقی برات افتاد اونو میبینن میدن خواهرت طلاهات رو برمیداره. دیگه حالا بعد خودمون هرچی شد شد قربونت😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان،ازتون راهنمایی میخوام ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بهم بگهمن چون خونم تهرانه دیروز خوا ...

سلام عزیزم پیشنهاد میکنم تشریف ببرید فلکه دوم صادقیه جواهری امین 

داخل یه پاساژه متاسفانه اسم پاساژ رو یادم نیست هم قیمت خام طلاش مناسب تره هم اجرتاش پایینه فاکتور هم میده 

طلاهاش از دودرصد تا هفت درصده 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بچه ها من قبلا هم بهتون گفتم که همه چی مواد غذایی از رب و فلافل و مربا وترشی و سبزیجات و خیارشور و ا ...

یه آیه تو قرآن هست میگه نه اونقدر دست و دلباز شین که چیزی براتون نمونه ، نه اونقدر خسیس شین که جیبتون تار عنکبوت بزنه. همه چی به اندازه واعتدال، بخورید و بیاشامید اما اسراف نکنید، شما شکر نعمتت بکن، همراه هم بخور وخوش بگذرون نوش جونت انشالله بیشتر و بهتر نصیبت بشه 

جواب منو نمیدین 😢😢😢😢

عزیزم کی تا حالا طلافروشی ها به حرف اتحادیه گوش کردن؟؟ من مشهد هستم همه طلا فروشیها مستعمل دارن ، تازه یکی هست من ازش خرید میکنم هم مستعمل داره ، هم نو ویترینی ک قدیمی شده به قیمت مستعمل میده!! پیج هم داره از همه شهرها ازش خرید میکنن . نگران نباش عاقبت جوینده یابندست

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

خانما وامم رو از طریق افزایش موجودی خواستم نقد کنم زد تراکنش ناموفق اما از وامم کم کرد ولی به حسابم ...

عزیزم دقیقا برا منم همین شد ،، بعد از نیم ساعت دوباره برگشت خورد به حسابم ،، اگ برنگشت زنگ بزن پشتیبانی . برای نقد کردنش من از برنام آپ استفاده کردم ،، زدم شارژ کیف پول ، مراحلش رو رفتم ، وقتی کیف پول آپ شارژ شد ، انتقال دادم همشو به کارت دیگه 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

سلام دوست عزیز ، خدا رو شکر که تونستم کمکی کرده باشم ، اتفاقا من خودم هم اتفاقی متوجه شدم و خودم چون ...

سلام عزیزم من وام دی جی پی رو درخواست دادم و تا 72 ساعت دیگه پیامک میاد ولی تو دی جی کالا روی کالای مورد نظر میزنم میگه باید کاربری تو کامل کنی تا تایید هویت بشی کاملش کردم ولی بازم همون خطا رو میده

مامان سبحان من امتیاز وام مهرم رو انتقال دادم به حساب همسرم و نوشت با موفقیت انجام شد

ولی چرا وقتی با حساب همسرم معدل حساب میگیرم فقط امتیاز خودش رو نشون میده ؟

پس امتیاز حساب من چی میشه؟ 

@مامان_سبحان7    

سلام عزیزم میشه بگید چقدر شده سکه ها مثلا اسکرین دارید بفرستید؟؟

سلام...ببین عزیزم تو برنامه ویپاد برید قسمت تسهیلات ..بعد ۳نوع تسهیلات هست ..تسهیلات برآیند رو انتخاب کنید .بعد برید بخش سوالات متداول .اونجا هرسوالی داشته باشید جواب دادن...

واینکه اوایل برای وام ۱۰ملیونی ۴۵۰۰سکه برای مدت ۶ماهش بود ولی الان یکساله کردن وسکهای دو برابر یعنی برای ۱۰ملیون ۹هزارتاسکه...

این مراحلی که گفتم رو انجام بدین تعدادسکه هارو هم نشون داده..

متاسفانه هر کاری میکنم نمیشه عکس گذاشت.

سلام به همگی 

اگر یادتون باشه ما پارسال یک واحد نقلی تو یکی از شهرهای شمالی خریدیم 

با اینکه تمام مبلغ رو خودمون دادیم اطرافیان خیلی متوقع شدند 

همش توقع پول قرض گرفتن دارند 

یا اینکه سر از کار در بیارن 

تو روی خودمون همش در حال چرتکه انداختن هستند 

تجربه ی من اینه که اگر قرار باشه چیز دیگه ای بخرم تا جای ممکن اصلا به کسی نمی گیم مگر اینکه ماشینی چیزی باشه که دیگه نشه قایم کرد 

در مورد خرج کردن من هر وقت بخوام چیزی بخرم 

از خودم سوال می پرسم آیا واقعا من این وسیله یا لباس رو لازم دارم؟؟( این رو بگم که من وسیله زیاد دارم یعنی جوری نیستم که از اون ور بخوام به خودم سختی بدم و بگم دارم مانتو ده سال پیش رو می پوشم/ آرایشگاه می رم/ به پوستم میرسم و ....) 

تو پرانتز رو برای دوستای نوشتم که فکر می کنن پس انداز یعنی اصلا نباید خرج کرد 

سلام دوستان صبحتون بخیر باشه

گفته بودم که سالن میرم هنوز هنوز مشتری رنگ ولایت بهم نخورده سالن تازه تاسیسه ولی بزرگ ولاکچری وجای پیشرفت داره

فعلا فقط مشتری ابرو دارم اونم شرط گذاشتم حضور نداشته باشم روزی یکی دوبار زنگ میزنن میرم فعلا حدودا سه تومن میشه ولی تارگت نزدیک بعدی تا ده تومن راحت میره چون مشتریا هی دارن معرفی میکنن ومشتری میفرستن سالن پرمشتری جایی که هستیم پرسنل داشتن دیگه رفتم اینجا بقیه ش سپردم به خدا 

از ابتدای شهریور ماه چندتا خرید اشتباه داشتم که ده جا نوشتمشون که دیگه خریدای مسخره وبدون فکرنداشته باشم

از اسنپ پی آجیل قسطی خریدم عالی بود خریدم منتها بادام زمینی روکش دار خیلی زیاد خریدم باید ازهرکدوم ۲۵۰گرم میگرفتم،کافی بود!

یه صندل لژ دار برای سالن گرفتم ۶۰۰ که اشتباه محض بود ‌غیرقابل استفاده

یه وسیله کار هم گرفتم ۲۰۰ که ۲۰ تومنیش هم همون کار رومیکرد خلاصه خیلی حالم گرفته شد دیگه تکرار نمیکنم ان شالله 

راستی گفته بودم برای اولین بار خرید ماهانه فروشگاهی انجام دادیم اصلا بهترین تجربه ی دنیاس خیلی عالیه امروز ۱۲شهریوره وما گذرمون به سوپرمارکت نیفتاده ، آهان دیشبم یه میوه فروشی بود ازاین وانتیا جنساشو چیده بود رو زمین رفتم انگور ،سیب، شلیل، الو شابلون ازهرکدوم یه نایلون پرگرفتم شد۱۲۵هزارتومن اصلا باورم نمیشد اگه همیشه اونجا باشه عالی میشه چون من هربار رفتم سوپرمیوه زیر ۵۰۰ کارت نکشیدم

طولانی شد فدای چشمای قشنگتون😘

2810