2777
2789
یاس بیوتی ساکن سعادت آبادی؟ واقعا خوش بحالت.احساس خوبی داری از اینکه ساکن اونجایی؟من دیروز سعادت ابا ...

عشقم منم ساکن سعادت‌آبادم، خوبه همه چی اما قیمتش کلا بالاست من ماهی ٢٢ اجاره میدم واقعا زور داره😂🤦🏼‍♀️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم ، به نظرم طلای شکسته بخره بهتره مگر اینکه با کسی برید که به طلای آب شده وارد باشه .

مامان سبحان به نظرتون یک میلیارد طلا شکسته با چند درصد سود بدن خوبه؟و اینکه باید فاکتور بدن یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم،طلای شکسته فاکتور میدن؟به نظرتون چند درصد سود بدن خوبه؟

عزیزم سلام من طلای آبشده سررشته ندارم نمیتونم راهنمایی کنم اما خود طلاهام رو از آریاشهر، مابین فلکه اول و دوم پاساژ کیمیا طبقه بالا و ۵۴ جواهری علی میخرم سه درصد

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

خانما وام ویپاد ی میلیونی قسطش ماهی چقدره؟خوبه بگیرم ؟خیلی وقته فهال شده دو دل هستم،،بعدبنظر شما کارگزاری مفید با چقدر پول چه سهمی بگیرم ک سود کنم ماهانه ؟چه صندوقی ،هر کسی میدونع ممنون میشم جواب بده ،خدا خیرتون بده 

فقط خدا 
سلام عزیزم داخل اعتبارسنجی اگر سطح کاملا متناسب باشید فقط خودتون باید سفته بخرید ولی اگر متناسب باشه ...

سلام عزیزم امتیاز وام رسالت رو از کجا میشه خرید؟ بعد برا ۱۰۰ تومن وام باید چقدر به طرف بدیم؟ و قسطش ماهانه چقدر میشه؟

تیکر تولد 
یاس بیوتی ساکن سعادت آبادی؟ واقعا خوش بحالت.احساس خوبی داری از اینکه ساکن اونجایی؟من دیروز سعادت ابا ...

اره متاسفانه کیفیت زندگی تو تهران از یه محله به محله دیگه خیلی فرق میکنه

اینجا راحت تر میشه تا ۱۱ شب بیرون بود

یا ۵ صبح زد بیرون

کسی با رفت و آمد و پوششت هیچ کاری نداره

حالا من که ۱۰ روز دیگه دارم میرم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
قیمت رو درست گفته من ماه پیش ماشینم رو بیمه مردم ٧ تومن😁 کوییک دارم

کوییک چه لاکچری شده😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم امتیاز وام رسالت رو از کجا میشه خرید؟ بعد برا ۱۰۰ تومن وام باید چقدر به طرف بدیم؟ و قسطش ...

سلام عزیزم از کافی نت ها بپرسید و اینکه من یک کانال داخل ایتا میشناسم به نام کانال اعتماد .

یک آدرس هم دارم اون کرج هست .

امتیاز وام بین ۱۸ تا ۲۰ میلیون برای ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه هست که قسطش میشه ماهی ۱۰ میلیون .

2810