2777
2789
عزیزم از صبح دوبار بهش زنگ زدم و پیام دادم جواب نداده عصری فرصت نمیکنم اگه خبری نشد فردا میرم در مغا ...

اگه تهران بودی خودم باهات میومدم بریم مغازش مرتیکه حرومخور

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانوما❤️

من یه سوعیت دیدم قیمتش مناسبه 

وای نوشته کنتور برق و‌گاز نداره و‌تا موقع اقدام‌میتونید با همسایه بالا مشترک استقاده کنیند . 

نظرتون چیه ؟ هزینه کنتور هارو کسی خبر داره چنده ؟ 

بدون‌کنتور بخری خوبه ؟ 

کمکم کنید ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان سبحان جان مهربان عذرمیخوام میخواستم ازتون راجب به وام مسکن ذوجین سوال کنم،اینکه چند ضامن ...

سلام عزیزم ما سال 97 گرفتیم 

ضامن نخواست 

من و همسرم دوتامون کارمندیم

من نامه کسر از حقوق بردم 

همه چی حل شد

دخترم عاشقتم
دورهمی که دیگه نداریم هروقتم اونجا یچیزی میگم هی بهم میگن دروغگو و کاربریت دست دونفره و عقده ای و حق ...

عزیزم همسر من نمیذاره تنها کافه برم😢😢

ولی با مامانم زیاد میرم

دوس‌دارم برای خودم باشم

ولی متاسفانه....

سلام دوستان نادیده من.عزیزان😍💗فکر نمیکردم حالا حالاها بتونم دوباره گزارش بدم ولی یه تلنگری دیشب خو ...

من از حقانی سکه پارسیان میگیرم آدرس شرکتم رو میدم میاره میذارم تو کشو یا گاو صندوق اینجا 

و خونه هم می ذارم لابلای کتاب های حافظ و سعدی   بالای کمد دیواری 

در کل همسرم اهل کنکاش نیست

دخترم عاشقتم

سلام عزبزان من میخوام از طریق برنامه بام افتتاح حساب کنم برای طرح مهربانی تهران که میزنم شعبه رو برام بومهن میاره میخوام شعبه دیگه انتخاب کنم نمیاره ممنون میشم راهنماییم کنین 

سلام عزبزان من میخوام از طریق برنامه بام افتتاح حساب کنم برای طرح مهربانی تهران که میزنم شعبه رو برا ...

رو همون بومهن کلیک کن استان تهرانو انتخاب کن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستان

من امروز بانک مهر بودم از رییس بانک در مورد وام فوری پرسیدم گفت چون برج یک وام فوری گرفتی دیگه نمیتونی، باید وام امتیازی بگیری..

الان یه سوال برام پیش اومده 

من میتونم امتیازم رو انتقال بدم ب حساب همسرم و وام فوری بگیرم؟

@مامان_سبحان7    

سلام دوستان من امروز رفتم بانک کارگشایی برای طلا، خیلی شرایطش رو سخت کردن ۶ صبح رفتم یک ساعت پیش تموم شد، می‌خواین بریم حتما حساب بانک ملی از همون شعبه میخواین. در ازای ١١٠ گرم هم ٢٠ تومن میدن که سال بعد حدودا ٢۶ باید پس بدین 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام خانوما❤️من یه سوعیت دیدم قیمتش مناسبه وای نوشته کنتور برق و‌گاز نداره و‌تا موقع اقدام‌میتونید ب ...

نه عزیزم  روزه شک دار نگیر حوصله داری بدون کنتور به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟

2810