2777
2789

خانمهاکسی وام دیج ی کالاروگرفته راهنماییم کنه 

من چک صیادی ندارم باسفته هم فقط وام 30میلیونی رومیتونم بگیرم میتونم باهاش هرسکه ایی روبگیرم مثلن خودم 13تومن بزارم روش وامامی بگیرم؟یافقط بایدازیه سری فروشگاه های خاصش خریدکنم؟

واینکه تکمیل مرتحلش تاپرداخت وام چقدرطول میکشه؟

سلام به همگی 

ممنون از دوستانی که جویا احوال شدند 

تو این مدتی که نبودم همچنان سعی کردم که درست خرج کنم 

به چند تا جوراب نیاز داشتم( قبلا هم گفتم من سعی می کنم رنگ جورابم با رنگ کتونی و اگر مهمونی می رم با رنگ لباس همخوانی داشته باشه) امروز اتفاقی با یک مغازه محلی آشنا شدم که قیمت جوراب هاش نصف قیمت بقیه مغازه ها بود( هنوز نپوشیدن نمی دونم کیفیتی چطور هستند ظاهرشون خوبه) که حدود ۲۰۰ ت شد 

یک مغازه تو پاساژی که همیشه ازش خرید می کنم 

حراج زده بود چند تا شال خریدم که دونه ای ۲۰۰ گذاشته بود 

از یک مغازه که خیلی معروف هست شکلات خریدم که وقتی آوردم خونه دیدم حشره زده بود 🧸 

تو هدیه دادن سعی می کنم جو گیر نشم و معقول هدیه بدم 

اصلا اجازه نمی دم دیگران ( حتی خواهرهام) از زندگیم سر در بیارن 

مثل اینکه کی می رم رستوران/ کی لباس می خرم و غیره 

حتی با اینکه باشگاه خصوصی میرم بهشون گفتم باشگاه عمومی ثبت نام کردم) چون همیشه توقع دارند که بهشون گزارش بدم و بهشون پول قرض بدم 

تو این مدت هم پس انداز کردم هم به ظاهرم رسیدم( مثل باشگاه رفتن/ لباس خریدن) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه گزارشی هم بدم ازاین چندروز

پنجشنبه همسرم زنگ زدکه وام ودیعه که قراربودبگیرم پیامکش اومده که درخواست شماردشده به علت نبوداعتبار😐همه بانکهای شهرمون هم رفتیم گفتن مااعتبارنداریم ونمیدیم واقعن کلافه شدم تواخبارکه بانک مرکزی میگه اولویت باوام ازدواج وودیعه است ولی چون بانکهااین وامهاروبدون سپرده بایدبدن اززیرش درمیرن 

خلاصه شوهرمم هم گفت دیگه نمیتونیم بیشترمنتظربمونیم بروطلابفروش سپرده کنیم براوام بلاخره ماهم طلاروبخاطرخریدماشین گرفتیم منم بردم طلا فروشی به قیمت 60تومن فروختم بچه هاخیلی سخت بودفروش طلابااینکه کلی تاحالاطلافروختم ولی بازم خیلی سخته برام منم دیگه صفرصفرشدم هیچ طلایی برام نموند😢انشالله بتونم جبرانشون کنم بعدخریدماشین 

خلاصه یه 70تومن سپرده کرده بودم ویپاداین 60تومنم گزاشتم روش که انشالله زودتر50تومنش بگیرم 

یه گزارشی هم بدم ازاین چندروزپنجشنبه همسرم زنگ زدکه وام ودیعه که قراربودبگیرم پیامکش اومده که درخواس ...

برادخترم هم بایدلوازم تحریربگیرم قسط وام مسکن وبقیه اقساطم گزاشتم لحظه اخری پرداخت کنم که زودترسکه های ویپادموبگیرم تاحالا13هزارسکه دارم فکنم تااوایل برج 7برام بازبشه 50تومنیش 

عزیزم اون شناسه قبلی رو چطوری بهت داد؟ پیامک کرده بود؟ مدرکی نشونه ای چیزی داری؟همینو بهش بگو که من ...

زورم میاد دوباره پرداخت کردم 

دقیقا داداشم گفت این دیگه خیلی مراعاتش می‌کنی 

بلاکش کن و همین کارو کردم 

خانمهاکسی وام دیج ی کالاروگرفته راهنماییم کنه من چک صیادی ندارم باسفته هم فقط وام 30میلیونی رومیتونم ...

بله عزیزم میتونید هر سکه ای بگیرید و اضافه اش رو نقدی بدید . مراحلش هم خیلی طول نمیکشه نهایت ۳ روز کاری . 

بله عزیزم میتونید هر سکه ای بگیرید و اضافه اش رو نقدی بدید . مراحلش هم خیلی طول نمیکشه نهایت ۳ روز ک ...

عزیزم کسی که چک صیادی نداشته باشه تا چه مبلغی میتونه سکه قسطی  بخره از دی جی کالا البته با سفته منظورمه میشه یا نه؟

این دومین ماهیه که من دارم پس انداز میکنم

۱۱ ساله شاغلم ولی از بس دهن لق بودم شوهرم هر پس اندازی داشتم ازم گرفت

ماه گذشته یه پلاک دست دو کارتیر گرفتم ۱.۳۸ با قیمت ۵۱۰۰

این ماهم که اسنپ شاپ خدا بده برکت هم تخفیف هم کد تخ فیف هم ارسال رایگان😁

۳ بار سکه پارسیان سفارش دادم

دوتا یک گرمی و یک ۶۰۰ سوتی

واقعا روحیه ام خیلی خوب شده

و عزت نفس گرفتم

ولی تا اقساط‌ اسنپ تمام نشه فکر نکنم بتونم دوباره خرید کنم

خدا کریمه هرچقدر دستم رسید میخرم حتی اگه شد ۱۰۰ سوت

خانمایی که اینجا راهنمایی میکنن قدر خودتونو بدونین

اینکاری که میکنین باقیات الصالحاته

فکر کن من با این پس اندازم در آینده خونه بخرم یا برای آینده بچه هام کاری کنم اینا همش براتون ثوابه 

مرسی از همگی تون ماچ به لپتون😘

من دی ماه پردهای خونمون خریدم برای پنجره آشپزخونه و درب تراس مطبخ مدل رومن گرفتم هزینه دوختش خیلی گر ...

میشه عکسش رو برام بفرستید؟من امروز رفتم پتینه دیدم متری ۳۰۰ . میخوام همین رو بدون والان بدم ساده برام بدوزه.خونه خودمه.دوتا پنجره بزرگ داریم وسطش در حد جای تلویزیون خالیه که خود خانمه گفت بهتره یه تیکه سرتاسری بدوزی .قشنگتره 

حالا نمیدونم هزینه کنم یه تیکه بدوزم یا هر پنجره جدا

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
2810