2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 چرا همش تاپیک دورهمی همین استاتر هی تعطیل میشه؟ از ...

سلام تاپیک باز هست

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
اول یه نکته اقتصادی بگم،دوستان با توجه به شرایط زندگیتون حتما در حد 5تا10 میلیون پس انداز برای روز م ...

سلام عزیزم ممنونم از نظرت درسته یکی از دلشوره هایی که داشتم همین صفر شدنم بود،چون همیشه میگم یه مقدار پول  داشته باشم،ولی شکر خدا من واریزی هام کم کم اومد حسابم و همسرم با اسنپ کار کرد الان یه ۳ ۴ تومنی داریم حالا تا سر ماه بازم بیکار نمیشینیم،حتی چند شب پیش مهموت یهویی اومد برام همه جی تو خونه داشتیم فقط نوشیدنی و سبزی از بیرون گرفتیم،خداروشکر خوبو ابرومندانه راه انداختیم مهمونیو

حتی یه چک یه میلیونی داشتیم برای دهم که فراموش کرده بودیم اونم یهویی یادمون افتاد کارت یارانه داره زدیم به حساب چک

ا

انشاالله هرچی زودتر در شمام آروم بشه و خوشحالترین باشی حق داری ادم وابستگی پیدا میکنه به داشته هاش اما از جنبه ی خوب نگا کن به قضیه با پول بقیه ماشین طلا بخر،طلا سرمایه ی بهتری نسبت به ماشینه

تازه خیلی ام جمع کردی و هم قرضتو دادی هم طلا خریدی مطمئن باش از هدفت دور نشدی منم خیلی دوست داشتم ماشینمونو ارتقا بدیم اما پشیمون شدم گفتم فعلا یسال هم با اسنپ کار کنه همسرم تا به نقطه ی امنتری برسیم بعدش ماشینم ارتقا میدیم تا دلمون هم خوشتر باشه،توام اینطوری به قضیه نگا کن،ماشین مدل بالا برای اسنپو اژانس نمیصرفه اصلا

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
واقعا عاطفه جون باز تاپیک دورهمی تعطیل شده ؟چند دقیقه پیش که بود تاپیک ؟

مامان سبحان جان من میخوام وام پدیده مسکن بگیرم ولی به اسم مادر بزرگم که حقوق بازنشستگی پدربزرگم و میگیره داییم هم باهاش زندگی میکنه مادربزرگم ۶۷ سال سنشه بنظرتون سن ملاکی؟ 

عزیزم بعضی از بانکها سن براشون مهم هست ولی بعضی ها خیر باید بپرسید .

به نظرت قولنامه رو به اسم داییم بنویسم ؟ داییم شغلش آزاده 

گفتم چون مادربزرگم بازنشستگی میگیره شاید راحت تر وام و بدن 

به نظرت قولنامه رو به اسم داییم بنویسم ؟ داییم شغلش آزاده گفتم چون مادربزرگم بازنشستگی میگیره شاید ر ...

اول بپرسید تا اونجا که من میدونم تا ۷۰ سال رو معمولا میدن اگر گفتن نمیشه بعد اون کار رو انجام بدید .

میخوام ماشین بگیرم خیلی به این وام نیاز دارم ولی بانکا که پارتی نداریم خیلی سخت میگیرن 😭

حالا اگه آشنا داشته باشی با ی کارمند غیر رسمی و با ی برگه چک وام میدم به راحتی 😔💔

سلام تاپیک باز هست

سلام نه باز نیست تعطیل شده ، کاش وقتی گزارش میزنند قبل از تعطیل کردن به محتوای تاپیک و علت گزارش دقت بیشتری بکنید ، واقعأ چند وقته این تاپیکا الکی تعطیل میشند ، خیلیا دلخوشیشون همین تاپیکاست و به دوستان عادت کردند .

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام نه باز نیست تعطیل شده ، کاش وقتی گزارش میزنند قبل از تعطیل کردن به محتوای تاپیک و علت گزارش دقت ...

دو سه تا از تاپیکای قدیمی دورهمی الان باز شدن ولی تاپیک جدیده هنوز تعطیله!!!!

2810