سلام خانما
گزارش این ۳ روز
یکشنبه ناهار که از قبل داشتم،شامم از نذری و کاملا بدون خرج بودیم
دوشنبه ظهر غذا نداشتم نودل خوردم و همسرمم بخاطر کاری خارج شهر بود نمیشد غذا ببره که اون پیتزا خورده بود از پول خودش نمیدونم چند.و نون گرفته بود که فریز کردم بازم خودش گرفته بود)ما نون خریدن با شوهرمه،کلا بقیه خریدا هم با خودش میرم چون بچه کوچیک داریم تنها نمیرم خرید)،شیر هم بهمون نذری یه پاکت داده بودن گذاشتم کنار و دیروز برای بچم باز کردم برای ۲ ۳ روزش کافیه خرج شیرم ندادیم.
برای چالش طلا مرداد و شهریور عصر با شوهرم حقوق و حسابامونو تکوندیم بعد دادن قسطا که شد ۱۶ تومن. ۱ تومن وام ویپاد که میشد ۱۵.با خودم گفتم طلا داره میره بالا همینجور چیکار کنم؟
باید ۸ تومن یه قسط دیگه میدادیم گذاشته بودیم کنار.یهو معصومه درونم بیدار شد به شوهرم گفتم اگر قسط ۸ تومنی ندیم چی میشه؟گفت تا دو قسط ایرادی نداره حالا یه ۵۰۰ بریزیم هم مشکلی نداره فعلا.
گفتیم پس ۸ بزاریم رو ۱۵ میشه ۲۳.دو نیم خرجی میوه و پوشک و شیر و سبزی و...
۵۰۰ هم میزنیم قسط
با ۲۰ راهی بازار شدیم.مامانمم اومد که طلا بخره.
تو راه ماشینمون خراب شد🤐 دیگه رفتیم بازار دیدیم طلاهاشو ۷ درصد میده.به شوهرم گفتم زنگ بزن به آشنامون گفته بود ۵ درصد میدم ببین چیزی داره زنگ زد گفت آره.دیگه مامانم یه گردنبند خرید بعد برگشتیم سمت طلافروشی آشنا...
طلاهاشو دیدم النگو بود که خیلی خوشم نیومد دیگه گشتم یه مدال گرفتم.خیلی تمیز بود.نگین داشت که بهم گفت اونا رو کم میکنم.نشست شمرد و کم کرد چجوری نمیدونم🙄🙄گفتم پس وزن نگین تو فاکتور بنویس
با یه گوشواره.
۵.۵ گرم با کسر نگین که شد ۲۱۰۵۰ که ۵۰ تومن انداخت گفت ۲۱.من گفتم زیاده که شوهرمو مادرم همزمان گفتن بخخرررررر.مامانم میخواست ۱ بده که قبول نکردم.
دیگه ۲۱ کشیدیم و با ۲ موجودی اومدیم خونه.
شب مامانم بخاطر طلای جدیدش بابامو فرستاد میکس گرفت برامون😍
دیروزم بدون خرج خونه بودیم بجز خرابی ماشین که امروز شوهرم وسایل گرفت خودش درست کرد ۹۰۰ خرجش شد.
ناهار هم مادر شوهرم برام آورد فعلا تا الان بدون خرج ببینم تا شب چی میشه.
حالا باید با ۱۱۰۰ تا آخر ماه سر کنم،شوهرمم بیاد ببینم چقدر برای قسط بزنیم.البته صبحانه و حبوبات و... از افق خریدم با تارا قسطی.۱۷۰ هم اعتبار تارا دارم.
خودم خواستم این ماه یه چالش داشته باشم نمیدونم درست بود کارم که طلا خریدم یا نه الان یه حس استرس دو اینکه پولمو کولباش کردم دارم به قول معصومه😭😭 @masumehjoon   انقدر تگت میکنم بیای دلداری بدی بخاطر تاثیر شما بود اینجوری خریدم وگرنه اهل ریسک نبودم.
وام ویپادمم منتظرم تسویه بزنم و جدید رو بردارم یه کمکی بشه تا آخر ماه امیدوارم دو تومنی بم بده
عکس طلاهامم پست بعد میزارم.