2777
2789
ببخشید بانک کارگشایی همون اسمش کارگشایی هست یا یه قسمت از بانک ملی هست بعد من قبلا شنیده بودم با ۵۰ ...

تو شهر ما یکی از بانک ملی ها طبقه زیرزمین داره که جدا از بانک هست

اسمش شعبه کارگشایی هست بقیه شهرها رو خبر ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم هیچ فشار روانی بالاتر از ازدواج بد نیستآدم وقتی شاغل باشه و از نظر مالی مشکل نداشته باشه دیگه ...

عزیزم شما ک پرستاری راحت میتونی بری سر کار

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نیازی نیست عزیزم به پشتیبانی ویپاد زنگ بزنید ولی تا اونجا که من میدونم خودش غیرفعال میشه .

عزیزم یه سوال داشتم 

من اگر بخوام ۲۰۰ م  بذارم حساب ویپالم بعد از چند روز وام ۵۰ م فعال میشه ؟

بعد اگر بخوام این ۲۰۰ رو به حساب مالکش بریزم ( چون می‌خوام از کسی قرض بگیرم) میتونم با ویپاد براش ساتنا کنم ؟ مشکلی ندارع؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
چون آلبرنادو اجرتش بالاستحتما نو بودهاگه برای،استفاده خریدی توفکر نباشگوشواره های دختر من ۶ ساله گوش ...

نه عزیزم شما بد متوجه شدین..من میگم البردونا اجرتش بالاست تقریبا۲۰درصده ومن اصلا بابت خریدم ناراحت نیستم..من میگم اگردوستمون وزنی که برای زنجیرشون گفتن باشه گرون خریدن.

عزیزم یه سوال داشتم من اگر بخوام ۲۰۰ م بذارم حساب ویپالم بعد از چند روز وام ۵۰ م فعال میشه ؟بعد اگر ...

عزیزم ۲۰۰ میلیون رو حدود ۲۳ روز بگذارید داخل ویپاد وام ۵۰ میلیونی فعال میشه و اینکه بله ساتنا میتونید انجام بدید ولی فکر کنم سقفش ۱۰۰ میلیون روزانه هست که باید در ۲ روز واریز کنید الیته مطمئن نیستم میتونید اون موقع امتحان کنید اگر شد یکجا که چه بهتر اگر نه که در ۲ روز انجام میدید . 

عزیزم ۲۰۰ میلیون رو حدود ۲۳ روز بگذارید داخل ویپاد وام ۵۰ میلیونی فعال میشه و اینکه بله ساتنا میتونی ...

درسته 

خیلی ممنونم ازت عزیزم ❤️

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
عزیزم شما ک پرستاری راحت میتونی بری سر کار

آره ولی زندگی الانمو نمیتونم داشته باشم نه وقتش نه پولش نه امکاناتش

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم طرزتهیه پنیر رو می گی

بله گلم

مثلا ۱کیلوشیرمحلی رو میجوشونم خاموش میکنم همون روی گازهست ولی زیرش خاموش شده سریع یه کیسه نخی تمیز میزارم داخل آبکش استیل زیرشم یه لگن استیل تمیز 

اینهاآماده کناردستت باشه هول نشی

حالا داخل شیر مثلا ۳ق سرکه میریزم دودقیقه هم میزنم شروع میکنه بریده شدن اگردیدی نمیبره سرکه بازهم بزن

من نمک نمیزنم میتونی کمی نمک هم بزنی

حالا شیربریده شده رو میریزی داخل کیسه وبایه وسیله سنگین فشار میدی وجمعش میکنی میزاری دوساعت بمونه همون حالت

پنیرت ازداخل کیسه بیرون بیاربرش بزن بزارتوظرف

آبی که ازپنیرگرفته شده داخل لگن استیل هم نمک بزن بریز روی پنیرها 

هرچی نمکش بیشتر دیرتر خراب میشه امابدون نمک روزودتربخورید چون نگه دارنده نداره خراب میشه

درب ظرف روببند وبزاریخچال

نوش جان

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزیزم مبارکتون باشه...فقط یه سوال .وزنش ۱گرمو ۸۸سوته؟یا۱گرمو۸۸۰سوت؟آخه من گوشواره نو البردونابچگونه ...

مممنونم نازنینم، گوشواره دختر گل تون هم مبارک باشه ...

وزن زنجیر من 

یک گرم و ۸۸۰ سوت هست، 

الان باز برا اطمینان فاکتور رو چک کردم، صبح که زنگ زدم ۷و۳۰۰ میشد، اون تایمی که رفتم برا خرید طلا ی کم اومده بود پایین تر ۷و۲۰۰ برام حساب کرد، با ۷درصد اجرت  

2810