2777
2789
ببخشید ویپاد برای هر ۱۰ میلیون روزانه چند تا سکه میده؟و اینکه برای وام ۵۰ میلیونی چند تا سکه میخواد؟ ...

سلام دوست عزیز 🌺  برنامه ی ویپاد کاملا معتبر هست و  متعلق به بانک پاسارگاد هست ، به ازای هر ۱۰۰ هزار تومان که از ۱۲ شب تا ۱۲ شب آینده در حسابتون باشه یک سکه بهتون تعلق میگیره ، یعنی یک میلیون در هر ۲۴ ساعت میشه ۱۰ سکه و ده میلیون میشه ۱۰۰ سکه و هر وقت تعداد سکه هاتون به مقدار مورد نیاز برای مبلغ وام مورد نظرتون برسه بعد از یک اعتبارسنجی که زمانی هم نمیگیره وام براتون فعال میشه و میتونید کارت بکشید یا از طریق کیف پول دی جی پی نقدش کنید .

دوستانی که تازه میخوان افتتاح حساب کنن ممنون میشم کد دعوت منو استفاده کنید ، پرروزی و پربرکت باشه براتون ان شاءالله🍃     5FVB14

بدای وام ۵۰ میلیونی ۱۲ ماهه ۴۵۰۰۰ سکه میخواد و اقساطش حدود ۵ میلیون هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه وام 100تومنی درست نشدطلابفرشم درحد60تومن فقط دارم تنهاپس اندازمه وباوام ویپاد50تومن وپس اندازپول ...

عزیزم ناامید نشو برو یه بانک دیگه نیاز به پارتی نیس چند بار برو هی بگو که واسه رهن خونه خیلی بهش نیاز داری انشالله درست میشه

سلام @مامان_سبحان7    عزیز من از رسالت میخوام وام بگیرم اعتبارسنجی کردم فقط خواهرم که میخواد ضامن من بشه هر چقد توی آی کاپ میزنم اعتبار سنجیش نمیشه یعنی وارد نمیشه چیکار کنم ؟

بعد اینکه اعتبار سنجی کردم من باید سفته بخرم یا ضامن؟

مبلغ وامم میخوام سی تومن درخواست بدم چقد سفته بخرم ازش سر در نمیارم اصلا

سلام دوستان ینی کسی از شیراز نیست ؟ ک بدونه چرا منطقه جنوب شیراز خونه هاش سند نداره؟ مثل سهل آباد .ش ...

عزیزم خونه هاشون قدیمین روستا بودن شدن جز شهر 

سند ندارن ولی میتونید از کد رهگیریشون استعلام بگیرید 

سلام عزیزم اینجایی ما زندگی میکنیم تو محله ما خونه ها سند ندارن چون ی محله پرته

مشکلی پیش نیومده 

چرا نمیرن سند بگیرن 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم خونه هاشون قدیمین روستا بودن شدن جز شهر سند ندارن ولی میتونید از کد رهگیریشون استعلام بگیرید

اینو میخام بدونم ک چرا نمیرن سند بگیرن خونه سال ۷۰هنوز سند نداره واقعا عجیب نیست 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
اینو میخام بدونم ک چرا نمیرن سند بگیرن خونه سال ۷۰هنوز سند نداره واقعا عجیب نیست

خوب براشون مهم نیست به هر حال واسه سند گرفتن کلی باید پیگیری کنی وقت بذاری 

براشون فرقی نمیکنه سند داشته باشن یا نه

مشکلی پیش نیومده چرا نمیرن سند بگیرن

ن گلم سند نمی‌دن فعلا ....فدات شهر هرت ک نیست کد رهگیری میدن تازه ب نفعشونم هست مسکن ملی ثبت نام کردن.....ن گلم هرجا باشه خودش ی اصولی داره بنظرم شهرداری اون منطقه سوال بپرسید

بدون سپرده گذاری وام میگیرین؟ شرایط شو میگین؟

نه عزیز بانک رسالت یه ساله باهاش کار کردم هر وقت پولی داشتم واریز کردم یا رسالت یا مهر که امتیاز بده. رسالت امتیاز دهیش بهتره البته

2810