2777
2789
دوستان یه همفکری میخواستمیه دوره ای هست که من میتونم با اموزشش درامد کسب کنم البته الان هم کاراموز و ...

عزیزم نگفتی چه رشته‌ای. یکسری از رشته‌ها رو میشه خودآموز یاد گرفت یسری‌ها حتما نیاز به کلاس داره و در آخر حتما نیاز به کار کردن هست حتی کارآموزی رایگان

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگفتی چه رشته‌ای. یکسری از رشته‌ها رو میشه خودآموز یاد گرفت یسری‌ها حتما نیاز به کلاس داره و د ...

من مربی خصوصی هستم. تو اموزشگاه برنامه نویسی درس میدم

رشته هم تخصصی خودمه اما باید اپدیت بشم

واسه همین میگم ۵۰ درصد رو بلدم

چون قبلا درس دادم

اما این یه زبان جدید هست

عزیزم اینکار حتی با داشتن گواهینامه هم ممنوعه تا یسال بعد گواهینامه فقط داخل شهر خودتون میتونه رانند ...

دوست عزیز کاملا توضیح دادم که غیر قانونی یه 

ولی ظهر تابستون جاده خیییلی خلوت،با احتیاط کااامل که پدرش کنار دستش بود 

هدف این بود ترس از رانندگی نداشته باشه  

همینجا هستن خانومایی که تازه دارن دوچرخه سواری یاد میگیرن 

هستن آدمایی که گواهینامه دارن ولی به شدت از رانندگی میترسن ،چه فایده داره این گواهی نامه  

تو مسافرت مردا خسته و خواب آلود میشن حالا دیر وقت هم باشه باید چکار کرد ؟همه جا امنیت نداره که پارک کنیم بخوابیم 

باید من و دخترم رانندگی تو جاده رو بلد باشیم 

شاید راننده بد حال بشه و....خیلی ضروری یه افراد خانواده بتونن رانندگی کنن 

یکی از دوستای من شوهرش ارشد هم داره ولی رانندگی نمیکنه 

خانوم تا موقع زایمان پشت ماشین بود خیییلی مشکل بود براشون 

ترس بزرگترین دشمن آدمه ،بعضی کارا رو به خاطر ترس انجام نمی‌دیم ،وگرنه اونقدر سخت نیستن 

خود شما رانندگی بلدی،زبانت خوبه ،داری مهاجرت می‌کنی  

بعضی یا از همه اینا میترسن  ،میگن اگه یکی یو با ماشین بزنم چی؟ 

اگه تو این سن برم زبان جدید یاد بگیرم نههه نمیتونم 

اگه مهاجرت کنم و فلان مشکلات واسم پیش بیاد چکار کنم ؟ 

بعد کلا منصرف میشه  

سمت هیچ کدوم نمیره 

من و همسرم تا جایی که امکان داره و توانایی شو داشته باشیم. 

خیلی مهارتها رو سعی میکنیم بچه هامون یاد بگیرن  

من دخترم و می‌بردم اسکیت یه مادر همراه پسرش داشت تمرین میکرد ،روزای اول قدم از قدم نمی‌تونست برداره ،همش زمین میخورد ،بلاخره یاد گرفت 

من مربی خصوصی هستم. تو اموزشگاه برنامه نویسی درس میدمرشته هم تخصصی خودمه اما باید اپدیت بشمواسه همین ...

من جای شما باشم خودم میخونم اما حتما یه ورکشاپ تکمیلی شرکت میکنم 

دوست عزیز کاملا توضیح دادم که غیر قانونی یه ولی ظهر تابستون جاده خیییلی خلوت،با احتیاط کااامل که پدر ...

عزیزم حرفتون کاملا درسته اما یاسی جون قانون رو گفتن، بعد از گرفتن گواهینامه تا یکسال فرد حق رانندگی در جایی خارج از شهر رو نداره چه ١٨ سالش باشه چه ۵٠ سال.

بذارین من تجربه‌ی خودم رو بگم خانواده‌ی منم بهم رانندگی یاد دادند بنده فقط از سر تنبلی گواهینامه نگرفتم حتی ١٨ سالگی ثبت‌نام هم کردم اما امتحان با کلاس دانشگاه تداخل داشت نرفتم گفتم ولش کن من که رانندگی بلدم😅😅😅

دوست عزیز کاملا توضیح دادم که غیر قانونی یه ولی ظهر تابستون جاده خیییلی خلوت،با احتیاط کااامل که پدر ...

درناجون اینایی که میگی خیلی با هم فرق دارن

منم مخالف رانندگی یاد دادن به بچه ها نیستم ولی تو جاده و جای شلوغ نه

خدای نکرده تصادف که همش از سمت شما نیست، یکی هم بزنه چون گواهینامه نداره ماشین شما مقصر میشه

نمیشه که هرکس چون پدر و مادرش بهش اطمینان دارن بدون گواهینامه بره تو خیابون

محض احتیاط واسه خودتون گفتم وگرنه از صحبتاتون مشخصه مادر با درک و فهمیده ای هستین خیلیم عالی به بچتون بال و پر میدین❤

من به واسط شغلم خیلی دیدم که یه اشتباه کوچیک میتونه چه فاجعه بزرگی به بار بیاره

اصلا خودم حتی تو کوچه هم محاله بدون کمربند رانندگی کنم

یا دیشب پمپ بنزین بودم اقاهه در باکمو بست همونجا خودم پیاده شدم چک کردم

راستی منم ترکی استانبولی بلدم😍ولی دوچرخه نه😂

ولی کلا خیلی نذار پشت اتومات بشینه چون موقع گواهینامه گرفتن سر کلاج تیبا و پراید اذیت میشه😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم کجا میرین لیزر اگ جای معتبر تو تهران سراغ دارین بمنم بگین خیر ببینید

عزیزم همین لیزر الی که ریحانه جان هم گفتن شنیدم خوبه دستگاهشم جدیده

تهران تو پاسداران و دادمان شعبه داره من شعبه دادمان رو میرم البته واسه شارژ

لیزر اصلیم رو چندسال پیش کلینیک بیمارستان عرفان رفتم اونم همین سعادت اباده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم حرفتون کاملا درسته اما یاسی جون قانون رو گفتن، بعد از گرفتن گواهینامه تا یکسال فرد حق رانندگی ...

خداروشکر من تا دوسال بعد گواهینامه ماشین نداشتم این قانون واسم مشکلی ایجاد نکرد😂

منم خانوادم اجازه گواهینامه گرفتن نمیدادن میگفتن دحتر تنها پشت ماشین تو خیابون دنبال هرزه بازیه

یبار دوران نامزدی با شوهرم بیرون بودیم سوییچو بهم داد گفت جابهجا کن گفتم بلد نیستم خیلی خجالت کشیدم😖

خداروشکر من تا دوسال بعد گواهینامه ماشین نداشتم این قانون واسم مشکلی ایجاد نکرد😂منم خانوادم اجازه گ ...

خوشبحالت منو هول بدین برم گواهینامه بگیرم😂😅

عزیزم خودتون شیراز هستید یا واسه سرمایه گذاری میخواید؟شهرک سعدی قیمتش نسبت به خونه هاش که خیلی قدیمی ...

خودمون شیرازیم تازه یه سال اومدیم یه خونه کامل رهن کردیم ولی دیدم مثلا با ۷۰۰ یا ۸۰۰‌میشه یه سوییت نقلی خرید اونجا من شناختی ندارم‌خواستم بدونم برای زندگی محله خوبیه

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
[QUOTE=351129520]سلام عزیزان متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم هیچ ربطی نداره این تجربه خودمه. یک بار م ...

یعنی دیگه خوب نیست پول بزاریم برای امتیاز وام؟من امروز ۲۰ تومن از دو تا کارتم انتقال دادم تو ویپادم گفتم ۱۰۰ تومن دو ماه بزارم که بتونم وام بگیرم 

خودمون شیرازیم تازه یه سال اومدیم یه خونه کامل رهن کردیم ولی دیدم مثلا با ۷۰۰ یا ۸۰۰‌میشه یه سوییت ن ...

سلام دوست عزیز اگه منظورتون شهرک سعدی نزدیک آرامگاه سعدی هست نه جای جولی برای زندگی نیست 

سلام دوست عزیز اگه منظورتون شهرک سعدی نزدیک آرامگاه سعدی هست نه جای جولی برای زندگی نیست

آره همونجاها مدنظرم بود ممنون عزیزم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
2810