2777
2789
سلاااام عزیزای دل ما هم یه مسافرت ۴ روزه رفتیم جاتون سبز خیییلی خوش گذشت دخترم تازه رفته تو ۱۷ سال ...

عزیزم چ  زبانایی بلدا از چ سنی فرستادی کلاس زبان؟

ب امید رسیدن ب هدفم.  
بله خیلیا هنوز نمیدونن در صورتی که حقمونه خبهر چقدر دوس داریشما هر ماه رزرو کن👍فقط باید سر تاریخ و ...

شیدا جان بازنشسته های تامین هم میتونن استفاده کنن؟ و اینکه فقط شخص و همسرش میتونن استفاده کنن یا بقیه هم میتونن همراهشون برن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای توروخدا به تیبا هیچ عیبی نذار گلم. تیبا عشق منه. یک علاقه خاصی به این تیبا هاچ بک پیدا کرده ام. ...

ماهم داریم تیبا هاچ بک خیلی دوسش دارم،خیلی ام نرمو و تند و تیزه عاشقشم ،ولی فکرکنم باید بفروشیمش اصلا دلم نمیاد 😢😢😢😢😢😢😢

دوستان درمورد سکه پارسیانم ب من توضیح بدین 😅

سکه سوت بالا بخرم بهتره یا پایین؟  

یا فرقی نداره؟؟ هم. موقع فروش هم خرید؟؟ 

مثــــلا 5تا 100 سوتی بهتره یا یه 500سوتی؟ 

من چون پول کم کم دستم میاد دوستدارم کم کم خرید کنم ولی اطلاعی ندارم میترسم ضرر شه

حالا که صحبت از فروشگاه بگم من همیشه تاریخ انقضا و قیمت روی بسته هارو چک میکنم بارها شدا بسته ی دم د ...

سلام عزیزان

متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم هیچ ربطی نداره این تجربه خودمه. یک بار من رفتم هایپر فامیلی خرید و کارت بلو کشیدم اما قبول نکرددبااینکه در حسابم پول داشتم.

سریع رفتم بانک س.م. ا.ن و از کارمند بانک پرسیدم چنین مشکلی برام بوجود اومده و ابشون گفتن بلو مجازیه و ربطی به ما نداره

فقط از عابر بانک برداشت بزنید

حالا نمیدونم تا چ حد درسته خودتونم ازبانک بپرسید

این تجربه من بود ومن اصولا پول زیادی در این کارتها سپرده نکردم

سلام عزیزان متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم هیچ ربطی نداره این تجربه خودمه. یک بار من رفتم هایپر فامی ...

آره اصلا به حساب های بلو دسترسی ندارن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان درمورد سکه پارسیانم ب من توضیح بدین 😅سکه سوت بالا بخرم بهتره یا پایین؟ یا فرقی نداره؟؟ هم. ...

قطعا یه ۵۰۰ سوتی بهتره چون دیگه لازم نیست پول ۵ تا وکیوم پرداخت کنی.. 

سلام دوستای گلم 🥰

دیروز نشسته بودم همسایه امون اومد پیشمون 

از 

خریدای ماه قبل هنوز داشتم و خرید جدید نرفته بودم و اینم ک این ماه از حقوق هیچی نموند و همش رفت جای قسط بی تاثیر نبود 

ی نصفه هندونه داشتم و ی نصف خربزه 🥲

برا زن همسایه دو تا برش خربزه گذاشتم و بقیشم بچه هام نوش جان کردن 🤩

همین ک همسایه ام رفت دختر خواهرم ک ازدواج کرده زنگ زد گف ب پاس تشکر برا کاری ک براشون کرده بودم چن وقت پیش با همسر و مامان و باباش میخان ی سر بیان 😍

منم تعارف کردم برا شام بیاید ک قبول نکرد 😊

سریع خونه رو جارو زدم و مرتب کردم و لباسامو عوض کردم زنگ زدن 🥰 با روی باز استقبال کردم 

همین ک نشستن برق رفت😢 سریع در و پنجره ها رو باز کردم ک گرمشون نشه 

هندونه رو اوردم و برش زدم یکم کم بود ولی خب چیز دیگه ای نداشتم پس تو ظرف برش زدم و اوردم 

کنارش هم تخمه داشتم اوردم 

عذر خواهی کردم گفتم کا تفریح بودیم تمروزم همسرم سرکاره و هنوز خرید نرفتم اونا هم گفتن ماهم بی موقع اومدیم و اومدیم خودتون رو ببینیم 🤩 

کلی خندوندمشون با تعریفام و تو این حسین شربت ابلیمو هم درس کردم ک گرمشون نشه 

یکم نشستن و رفتن 🥰

خودم جریان انرژی مثبت رو حس میکردم و اگر پذیراییم مثل همیشه نبو اما عشق توش بود و شادی😍

البته چون کم بود هندونه اضاف هم اومد اما من براشون گذاشتم 6 نفر بودن 12 تا تکه متوسط بود اما نفری ی دونه برداشتن من دوباره براشون گذاشتم و همشون نخوردن دیگه 💁 دومی رو شربت رو خوردن

بنده خدا داماد خواهرم 

ی سبد انگور 

سه کیلو حدودا بادمجون 

ی کیلو فلفل سبز تند 

دو کیلو گوجه 

دو کیلو الوسیاه  

از محصولات ارگانیک خودشون برام اورده بودن ک تشکر کردم  

گوجه ها رو ریختم تو جای مخصوص خودش ک این ماه ک دستمون خالیه نیاز ب خرید گوجه ندارم 

انگور و الو سیاه هم برا میوه این هفته گذاشتم 

یکم فلفل سبز رو ب همسایه دادم چون برام ترشی اورده بود با ی ظرف انگور دادم بهش.

بادمجونا رو امروز برا تنوری  سرخ کردن برا خورشت و برا یتیمچه میخام پوست بکنم و آماده کنم 

و بقیه فلفل ها رو چون خیلی تند هستن و من بخاطر بچه ها غذای تند درست نمیکنم میخام ترشی کنم چن روز دیگه چون فعلا پر ی و دم . 🤩

سلام عزیزان متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم هیچ ربطی نداره این تجربه خودمه. یک بار من رفتم هایپر فامی ...

عزیزم من خودم رفتم بان ک سامان  با مدیر شعبه صحبت کردم خودش هم کارتش رو داشت 

اما گف اگر پول زیادی میخاید تو حساب بزارید بهتره تو بانک مجازی نباشه 

اما اعتبار داره 

و اینکه بعضی کارتها رو بعضی دستگاه ها قبول نمیکنه یا اون موقع اتصال نداره برا بقیه کارتها هم ویش میاد 

در کل ویپاد اعتبارش بیشتره چون متصله ب پاسارگاد و مفید کارت و ..

عزیزم چ زبانایی بلدا از چ سنی فرستادی کلاس زبان؟

ترکی ،فارسی،انگلیسی، 

من از ۴ سال گذاشتم زبان همون فرهنگسرای نزدیک خونه. 

اجبار نکردم دیدم علاقه داره ادامه داد تا رسید به سنی که کانون زبان ایران قبولش کرد،دیپلم کانون داره خوب با فضای مجازی الان و فیلم و ...هم مکالمه اش خوبه واسه مدرسه اش هم عالی  

امسال امتحان نهایی داشتن دخترم گفت ما که کانونی بودیم عالی دادیم بقیه نه خیلی براشون سخت بوده 

ترکی هم که زبون مادری یه همون اول باهاش حرف زدیم بعد فارسی یاد گرفت قبل از سه سالگی خیلی روان هر دو زبان رو حرف میزد ،استانبولی هم کاملا متوجه میشه  

اینکه میگن قاطی می‌کنه و زوده ،از فلان سن بره زبان ،من اصلا و ابدا قبول ندارم ،خودم خیلی افسوس میخورم که کااااش دو تا زبان بلد بودم البته دارم تلاش میکنم در حد اینکه گلیم خودمو از آب بیرون بکشم یاد بگیرم ،سریال فرندز رو نگاه میکنم ،اخبار خارجی هم خوبه که گوشمون آشنا بشه 

استانبولی هم تا حدودی بلدم  

واقعا افسوس میخورم که چرا زودتر نرفتم دنبال یادگیری زبان  

البته همسرم با یه اپلیکیشن استانبولی یاد گرفته اسمشو نمی‌دونم 

موقع رانندگی ،کلا اوقات فراغت گوش میده  

خیییلی از اوقاتمون که به بطالت میگذره میتونیم استفاده مفید کنیم 

هر زبان یک قدرته

نازدانه از ممسنی یادته

نه عزیزم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خب گزارش ماه هم ک با مبالغ کم باکس هامو شارژ کردم 🌷

پول 52 هفته این ماه  رو از صندوق طلا خرید زدم 🌷

برنامه غذایی هفته رو نوشتم 🌷

قسطارو پرداخت کردم  🌷

و با مایحتاج خانه باید بگذرونم و البته اسنپ رفتن همسرم😍 

همین ک رو نظم باشه همه چی نصف مدیریت انجام شده❤️ 

برا فردا نوبت لیزر دارم 🌷

قرعه های وام خونگی ک نوشتم بحسابم واریز شده ک گذاشتم تو ویپا. ده میلیونه وهماهنگ کردم برا اینکه باهاش در کمدددیواری بزنم. 🌷 

امروز جشن کلاسه پسرم هس و باید 200 نومن میدادیم ک اینم از باکس پیش امد واریز کردم ک ب بچم خوش بگذره🤩 

اها دیشبم همسرم گف بریم یکم مراسم 

منم سریع چن تا ناگت داشتم سرخ کردم با گوجه و سس و کاهو ک همشو داشتم و نون اماده کردم ک بچه ها و خودمون شام بخوریم مجبور نشیم دست تو بقیه باکس ها کنیم  برا شام بیرون. یکم موندیم و شام خوردیم اونجا دمنوش و چای و حلوا 

سویق پفکی برا بچه ها و شله زرد هم میدادن گرفتیم و یکم موندیم و بعد اومدیم خونه 🥰 

میدونید ک شام بیرون چقدر هزینه بر هس و بعضا هم بی کیفیت 

خیارشور هم نداشتم ولی نخریدم و همونجور خوردیم و ازشکمم فرار نکرد 😊 

بعضی وقتا ادم مجبوره یکم قناعت کنه ولی وقتی هدف داشته باشی ناامید نمیشی🤩 

میتونسم این ماه پول 52 هفته رو بزارم براخرجی و پس انداز نکنم اما از هدفم جا میموندم یکم قناعت یکم اسنپ رفتن همسر این ماه هم میگذره انشالله ❤️

ولی جشن کلاس پسرمو واجب دونستم چون وقتی پسرم خوشحاله خودمو همسرمم خوشحال میشیم 😍 

در کنارش یخچال گوشت و مرغ و پیاز و سیب زمینی و این چیزایی ک داماد خواهرم اورد تو خونه هست برنج چ روغن و... هم هست پس میگذره انشالله🌷 

اینجا ی ایراد ب من هست ماه قبل نزدیک شش تومن برا خرج ماه گذاشتم و کم اومد هی رفتیم بیرون غذا خوردیم و اسباب بازی زیاد گرفتم برا بچمو و... 

من ک میدونسم این ماه تو مضیقه میافتم باید یکم برا این ماه کنار میذاشتم تو باکسش اما نتونسم 

پس الان باید جبران کنم 😑 و صبر کنم. این عادت نتونستن پول نقد نگه بدارم و باید بذارم کنار.

ی ساله تو این تایپیکم و باگ هامو زود پیدا میکنم اما رفع کردنش زمانبر هس 

انشالله ک بشه انچه باید بشه🤲🥳

ببخشید یه سوال دارم به نظرتون خرید خونه نقلی تو شیراز تو شهرک‌های قدیمی برای زندگی خوبه یا نه جاهایی مثل شهرک سعدی و .... 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
2810