2777
2789
سلام عزیزم یعنی ۳۰ تا ۴۰ میلیون پول دارید الان ؟بله خوب میشه وام گرفت میتونید داخل ویپاد یا رسالت یا ...

بله گلم این مبلغ پول رو میتونم جور کنم و دوست دارم یه وام بگیرم که بتونم قسط بدم که اینطور پولام الکی خرج نکنم و بره جای قسط . ماهی ۲ میلیون میتونم قسط بدم  و اینایی که گفتید رو هیچکدوم رو اطلاعاتی در موردشون ندارم عزیزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم این مبلغ پول رو میتونم جور کنم و دوست دارم یه وام بگیرم که بتونم قسط بدم که اینطور پولام الک ...

عزیزم اگر تا ۲ میلیون میتونید قسط بدید ۳۰ میلیون بگذارید ۲ ماه داخل ویپاد یا همون اپلیکیشن بانک پاسارگاد بگذارید میتونید ۲۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید که قسطش همون حدود ماهی ۲ میلیون هست . 

صفحه ۱۳۱۶ در مورد ویپاد توضیح کامل داده شده .

حالا که صحبت از فروشگاه بگم من همیشه تاریخ انقضا و قیمت روی بسته هارو چک میکنم بارها شدا بسته ی دم دستی تاریخ انقضای نزدیک داشته نخریدم و از بسته های عقبتر برداشتم.تونستین حتما قیمت فاکتور رو هم چک کنید که من چندباری بعد از خرید جانبو چک کردم مشکلی نداشتم.

یه سری چیزا تو فروشگاه گرونتره اما خیلی چیزام قیمت مناسب پیدا میشه مثلا سوپر مارکتای محلی ما چون در دسترس هستن خیلی گرون میدن بعضی اقلام و.....

و اینکه دوستمون درباره بل،و و ویپاد گفتن ربطی به بانکها ندارن مگه میشه؟من حقیقتش نگران شدم تازه وام گرفتیم زدم به کارت ویپادم

مگه میشه اسم بانکش بیاد ولی بانک هیچ اعتراضی نکنه یا ممانعت از کارشون نکنه.ما به اعتبار سامانو پارسارگاد پول میزنیم تو این کارتا

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

مامان سبحان جون عزیزم ممنونم بخاطر همه ی راهنمایی هاتون🌹  یه سوال دارم  به نظر شما توی سامانه ی بام هم مثل ویپاد راحت و دقیق و به موقع همه ی مراحل دریافت وام انجام میشه؟ یا اینکه ممکنه اذیت کنه مثلا بگه کاربر معتبر نیست یا چه میدونم از این پیامهای اینجوری ، چون تا حالا باهاش کار نکردم نمیدونم مراحل دریافت وام و امتیاز دهی و ضامن و ایناش چطوره  ،   توی یک سایت دیدم خیلی ها نوشته بودن مثلا چند ماه قبل پول گذاشتیم برای طرح مهربانی و امتیازمون رسیده و هنوز موفق نشدیم وام بگیریم و از این حرفا  ، خواستم نظرتون رو بپرسم🍃

عزیزم سه سال پیش این اتفاق برای ما هم افتاد ۶ تومن پول از حسابمون برداشت بعد دیگه رفتیم فتا گفت که ...

اینجا فتا نداره باید برم یه شهر دیگه واینکه خودم گوشی رو بازگشت به کارخونه زدم ولی دیدم اینترنتی هم میشه شکایت کرد

بنظرتون خوبه؟ میصرفه؟ حداقل چقدطلا باید بزاریم؟ چند ماهس؟

خوبه جدیدا باید تو خود کارگشایی حساب باز کنید و پول بزارید امتیاز بگیرید جدولش و بالاتر فرستاده بودم من با ۴۰ گرم ۲۰ میلیون گرفتم ولی پولم بیشتر می موند می‌تونستم با ۲۰ گرم ۲۰ میلیون بگیرم بعد از یکسال یکجا تسویه میشه

اگر این طور بشه که خوبه .من خودم دستگاه پوز دارم .‌وای واقعا ممنونم ازتون از همتون دیشب زدیم به حساب ...

عزیزم این وامی که الان تو بانک ملی هست و تو برنامه بام به عنوان میانگین کارت اعتباری به این صورت هست که اگه وامی گرفته باشی و به صورت کارت اعتباری بوده  و تمام شده باشه و کامل پرداخت کرده باشی طبق میانگین بهت وام میدن من هر چی تلاش کردم وامو بگیرم نشد زنگ زدم پشتیبانی بانک ملی گفت چون هنوز اقساط وام تموم نشده امکان گرفتن وام ندارید الان.   هر زمانی که اقساطتون کامل پرداخت شد میتونید اقدام کنید برای وام میانگین کارت اعتباری

مامان سبحان جون عزیزم ممنونم بخاطر همه ی راهنمایی هاتون🌹 یه سوال دارم به نظر شما توی سامانه ی بام ...

عزیزم اگر خودتون و ضامنتون مشکلی نداشته باشید و رتبه اعتباری تون a یا b باشه و اقساط معوق و چک برگشتی نداشته باشید خیلی راحت هست مراحلش و به راحتی میتونید وامتون رو بگیرید ، اونها احتمالا مشکل اعتبارسنجی داشتن . 

2810