2777
2789
من رفتم سایت شو دیدم. یک شهرهایی داره. مسکن ملی واقعا راسته آبجی؟ توی این چندساله جایی تحویل دادن؟

اهان منم تو سایت دیدم استان ما نداره ولی نمی‌دونم فامیلامون چجوری تونستن ثبت نام کنند..راستی آره اون دوره های قبلی رو که تحویل دادند ولی از این جدیدا خبر ندارم

عزیزم من باشم اینکارو انجام نمیدم چون ملک تفریحی و شریکی،نمیشه واسه فروش روش حساب کرد یعنی شما یه پو ...

ممنون گلم از نظرت بله اون ملک میشه تفریحی و وراثتی نمیشه هیچ وقت روش واسه سرمایه گذاری حساب کرد ولی خوب خوبیش این بود بقول دوستان من با ۱۲۰ تومن صاحب یه دونگ ملک میشدم سالیان سال بعنوان سرمایه باقی میموند روش میرفت 

همسرم متاسفانه حساب و کتاب خودش رو داره اینجوری نیست بگم باهم طلا جمع میکنیم پس انداز میکنیم بر آیندمون

یا هدفامون 

با خرید ملک تفریحی مطلقا مخالفه میگه هر وقت خواستم مسافرت برم سه چهار روز سوییت اجاره میکنم

بمنم میگه طلای خودته دوست داری جمع کن بیشتر کن بر خودت ماشین بخر دوست نداری با اینا شریک شو  

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم و خیلی دوس دارم راه پس انداز کردنتون بدونم اما صفحات بالاست نمیشه کامل خوند میشه یکیتون لطف کنه خلاصه وار بگه باید چیکارکنیم دقیقا؟؟ 

مثلا ماهی پنج تومن میتونم کنار بذارم بنظرتون باهاش چیکارکنم ؟

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
یکسالو نیمه سرکارم‌با حقوق میانگین ۱۵تومنو الان لنگ هزارتومنمچون هروقت پولی دارم واسه اطرافیانم خرج ...

ببخشید یکم رک صحبت میکنم چون نیاز به تَشَر داری

شما همیشه توان‌کار‌کردن داری ؟ قرار تا صد سالگی کار کنی ؟!

اطرافیانم خودشونو به صفر میرسونن برای شما ؟!؟

درسته همیشه ادم دندون و بدن استیک خوردن نداره 

ولی هر ماه لازمه ؟!

پونزده تومن میدونی ینی چی  ینی روزی پونصد هزار  

خرج  هفتگی من و همسرم در هفته یک میلیون بسته میشه ک باز از اون من بتونم نصفشو پس انداز میکنم

چرا باید کسی ک پونزده میلیون ماهی در میاره از خواااااب نازش میزنه از استراحت و لم دادن بزنه لنگ هزار‌تومن بمونه 

ببخشید مگه گردن گیر مردمی !!!؟؟؟؟

ک چی بشه 

ک بگن فلانی و چ لاکچری میگرده

لارج خرج میکنه 

به قولی بیرونت بقیه رو بکشه  تو زندگیت خودتو ؟؟

اشتباهه 

تو الان باید همه این پونزده تومنو قرون به قرونشو برنامه ریزی بکنی و از تورم جا نمونی 

خرداد  ۱۴۰۱ربع سکه خریدن ۵۵۵۰ هشت ماه بعد فروختم ۱۱۳۰۰ 

خاله خودم هفت میلیون داد یه کفش چرم خرید یا یه کیف پول 

پارسال گفت نمیتونم بپوشمش دیکه   

هنر پول در اوردن داری هنر نگه داشتن و استفادشم بدست بیار 

من  دوساله و نیمه کار میکنم ماهی دو میلیون حقوقم بود از اول تبدیل کردم 

الانم‌ک بیشتر شده  بازم همرو تبدیل میکنم 

میدونی چرا چون فردا روزی بخوام ماشین عوض کنم کسی تو‌این‌دوره زمونه ده میلیونم بهم قرض نمیده‌

خونه بخوام بخرم کابینت بخوام عوض کنم کسی کمک نمیکنه 

کَس نخارد پشت من جز 💅🏻ای خوشگل انگشت من 

ببین من رو همسرمم حساب نمیکنم چه برسه اقوام و فامیل 

برو تا ته ماجرا 

به‌خودت بیا

درسته دنیا دو روزه ولی همین دو روز گاهی هزار سال میکذره اگر نتونی گلیمتو از اب بکشی بیرون 

سلام دوستان من تازه با این تاپیک آشنا شدم و خیلی دوس دارم راه پس انداز کردنتون بدونم اما صفحات بالاس ...

سلام عزیزم 

برو توی تاپیک های استاتر و شروع کن به خوندن تاپیک خلاصه که مطالب مهم اینجا را منتقل کردن به اون تاپیک

یعتی عاشق سیاستتم هم با شوهر هم مادر شوهر😆😆منم اینقد سرش غر زدم دعوا کردم که خرجو داد دستم حالت و ...

😂😂😂چه کنم 

در مقابل فهمیدن مقاومت میکردن 

ببین هیچ کسی شبیه سال قبلش نیست همه در حال تغییرن عمر هزار سالع و صد ساله هم نداریم ک بگیم عیبی نداره پنجاه سال بخوریم بخوالیم بعدش جم میکنیم به ارزوهانون برسیم 

یا برعکس هی حم کنیم ک پنحاه سال بعدی قراره از پس اندازمون لذت ببریم همه چی تعادلش خوبه 

شما روزی دو لیتر شیر بخور مطمین باش از یه جات ضرر میشه میزنه بیرون 

من وقتی وسایل خونم جهیزیم سالمن نمیرم هی وسیله بخرم پس جهیزیه یه نوع کمکه برای شروع زندگی پس ازش منفعت میبینم و جم میکنم برای آینده تا راحت تر بتونم وسایل ارامشمو تهیه کنم 

ممنون گلم از نظرت بله اون ملک میشه تفریحی و وراثتی نمیشه هیچ وقت روش واسه سرمایه گذاری حساب کرد ولی ...

عزیزم نترس الان با ۱۲۰ تومن هیچ ملکی به شما نمی دن و اگر خانواده اروم و امنی هستیددو از جانب خواهر او بردارها مطمینی انجام بده .

از،طرفی شاید دوباره جمع کردید و ۱ردونگ دیگه از پدر یا خواهرت خریدی و سهمت بیستر شد . 

بقیه برن تفریح شما هم می رید...

مثلا من ابن کار رو با خانواده همسرم انجام نمی دم چون فردای خرید بهدجون هم می افتن و جتی تعداد دستشویی رفتن ها و مصرف اب و برق رو هم حساب می کنن !،

الان برادر منم یه ملکی دارهدمی خره ۱۰۰ تومن کم داره من به انداره همونو۱۰۰ تومن سهم دنگ به اسمم می زنم . که هم کار اون راه بیوفته هم من پولم یه جا جمع بشه . 

متاسفانه بلد نیستم پول نگه دارم و زود خرجشون میکنم

سلام خوش اومدی . عزیزم ماهی ۵تومن رو میتونی طلا بخری پس انداز کنی . طلا آینده داره .... هر زمانی هم که خدایی نکرده برا دندون یا دکتری جایی نیاز داشتی اولویت خودت بعد دوباره پس انداز 

سلام دوستان من تازه وترد این تاپیک شدم

خیلی دوس دارم پس انداز کنم.ولی متاسفانه هم خودم هم شوهرم اصلا اهل پس انداز نیستیم.

من تقریبا ماهی ۳ تومن دارم.هی الکی میدم لباس برا خودم و بچه ها اصلا بعضی وقتا نمیفهمم چکارش کردم

میشه لطفا راهنماییم کنید این ۳ تومن و چطور پس انداز کنم

حداقل ۲ تومنشو پسانداز کنم

طلافروشام همه دولاپهنا حساب میکنن و آدم پشیمون میشه

اینا همش بهانس عزیزم باید بری بگردی یه طلا فروش با انصاف هست ک سرمایس کمه و دوست داره با کارمزد کمتر بفروشه 

دست دوم بخر شکسته بخر 

پارسیان بخر 

کاچی به از هیچیه ک 

2810