2777
2789
من پارسیان میگیرم یعنی ضرر؟

باید موقع خرید بپرسی از طلافروش که وقتی بخایی بفروشی چقدش کم میشه دیگه حساب کتاب کنن ببین بصرفس من شنیدم پارسیان هم بخری بعد همه رو بفروشی تبدیل به سکه بزرگتر کنی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممم

چه تاپیک جذاب و خوبی   

ولی پیدا کردن پست های نکات بین این همه پست سخته.

تاپیکی که پست‌های برگزیده توش درج شده باشه نداریم؟

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
چقدر خوب گفتییی،منم همش میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چی از کجا😭😭خیلی دوست دارم یه خانم شاغل باشم من ...

گل قشنگم

بزرگترین مرحله و سخت ترین مرحله پذیرش هست

حتی اگر امکان از خونه بیرون رفتن نداری یا پارتی نداری یا آزمون استخدامی قبول نمیشی

میتونی معلم خصوصی بشی. از فیلمو مدرسه شروع کن. یک درس رو یاد بگیر و تراکت توی خونه های همسایه ها پخش کن. بچه ها بیان خونت و جلسه ای ۸۰ تا ۱۰۰ تومن بگیر.

مثلا ریاضی رو شروع کن به یاد گرفتن. بعد که راه افتادی علوم و فارسی هم یاد بگیر. اتاق خونتون رو تمیز کن. بچه ها میان بیان توی اتاق یک ساعت آموزش بده

یا

میتونی فرش ببافی

نگو سنم کمه. اونقدر بزرگ هستی که حق رای داری

پدر بزرگ منم خیلی بداخلاق بود. حتی خالم اجازه نداشت کنکور شرکت کنه. نامادری مادرم (پدر بزرگم بعد فوت مادربزرگم با خانم دیگه ای ازدواج کرد) تو خونه قالی بافی می‌کرد. ۵ تا پسر و ۳ تا دختر هم داشت.

با همون دختراش قالی می‌بافت. خاله هام از بچگی قالی بافتن.

البته اونها اوستا کار داشتن. خودشون نمی‌فروختن.

یک دوره فتی حرفه ای رایگان برو حتی فوت کوزه گری ها رو هم یاد میگیری. کل دوره اش دو سه هفته بیشتر نیست.

دستت تند بشه و روزی ۵ ۶ ساعت کار کنی برات ماهی ۱۰ ۱۵ تومن درآمد داره. تو خونه هم هستی.

پیدا کردن اوستا کار هم سخت نیست. توی دیوار جستجو کنی یا از خانم های روستایی اطراف شهرتون بپرسی بهت میگن.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
انشالله همینطور باشهمن وام گرفتم خوشحال رفتم سکه خریدمحالا طلا با 2 درصد سود هم داشتن

شما وام اسنپ پی گرفتین؟

بعد  از همون اسنپ پی خرید کردین  اگه اره میشه بگین کدوم فروشگاه )یا  کارت اعتباری بود از بیرون خرید کردین؟

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

بعضی پستا واقعا حیرت انگیزه 

بابا دنیا دو روزه این همه دودوتا چارتا نکنید لذت ببرید

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

سلام اینم از چالش تیر و مرداد 

فقط دوستان بنظرتون این تقلبی نیست؟از جایی ک قبلا طلا خریده بودم خریدم 

اخه سری پیش گفت بعضی برندا معتبر نیست خیلی، مثلا کسری داشت نداد پایتخت داد گفت تقلبی نیست گفتم خب من دارم پول میدم میخوای تقلبی هم بده توروخدااا

یکم دو دل شدم 

اینسری ۲۰۰ سوت فقط ماربر داشت قیمت طلا ۳۵۷۶

ک ۸۵۰ حس میکنم منصف نیست!

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

دقیقااا

فک کن نخوری نپوشی اون چیزی ک دوس داری رو خرید نکنی که پسنداز کنی خونه بخری برا بچه ای ک چن سال دیگ میزارتت خونه سالمندان

نمیگم مدیریت بده ولی بعضیا ازونور بوم افتادن

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️

سلام به همه خانم خوش قلبا💛

به همه مهربونا❤

امیدوارم حال دل همه اتون کوک باشه

یه گزارش کوچولو بدم

هفته از اسنپ‌ میوه سفارش زدم،ولی متاسفانه خیاراش درشت بودن،اما خب محلی بود

منم شستم و نصفشو برا مصرفی گذاشتم یخچال

نصفشم گفتم خیارشور میندازم،حالا برا الویه و سالاد ماکارونی که باید نگینی خرد کنم،چه اشکال داره درشت باشه

اتفاقا امروز بازش کردم،کمی داخلش پوچ شده بود،اما مزه عالی

دوم:با سرخ کن بدون روغن فیلیپس میوه خشک درست کردم

تقریبا یه ساعت اماده شد و خیلی هم مزه خوبی داشت،بسیار هم باز به صرفه

اما سعی کنیم وسایل برقی این چنینی رو همون اول صبح روشن کنیم!!

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
فک کن نخوری نپوشی اون چیزی ک دوس داری رو خرید نکنی که پسنداز کنی خونه بخری برا بچه ای ک چن سال دیگ م ...

آره واقعا حرفت درسته

مگه چی قراره از این دنیا ببریم فوقش جمع کنیم وقتی خودمون نمیتونیم ازش استفاده ای کنیم به چه درد میخوره

برا دخترامم تولد بدون مهمونی گرفتم(خودشون دیگه مهمونی و شلوغی رو انگار دوس نداشتن)

کیک هم به سلیقه خودشون

فقط رفتن پارک و عکس گرفتن و شامم بیرون خوردیم مهمون همسر جان

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
2810