2777
2789
سلام خانم ها دقت کردین ویپاد چقد دزد شده؟ تبلیغ میکنه دو برابر سکه بعدا بعد اون چن روز سکه نمیده الا ...

منم میخواسم ۲۰ تومن بگیرم روش حساب کرده بودم دیدم ۶ ماهه رو برداشته و ۱۰ میتونم برداشت کنم ۱۲ ماهه‌

فعلا که موند ک حسابی تو ذوقم خورد

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید یه سوال تو خرید سکه امامی سال ضرب سکه مهمه؟همینطوری بریم تو طلا فروشی بگیم سکه تمام امامی میخ ...

از طلا فروش هییچ وقت سکه نخریدد

فقط از،سکه فروشی های معتبر یا صرافی ها بخریدد

حتی پارسبان هم از این ها بگیرید معتبر هست 

موقع فروش هم فقط به خودشون بفروشید !! 

سکه برای حداقل یکی دوسال هم شده بخرید اصلااا ضرر نمب کنید !!! 

سلام ارمغان جون ، ظهر به بعد همیشه چک کنید حالا شاید هم بعضی روزها زودتر بشه .

سلام عزیزم😍

یعنی ساعت مشخصی نداره؟  آخه چند روزه که چک میکنم بنظرم یه ساعت دقیقی واریز میشه ولی نتونستم کشف کنم

اگر کسی از دوستان میدونه  ممنون میشم که بگن

سلام عزیزان

امید وارم صندوقچه تون پر طلا و جیباتون پر پول و یخچالتون پر موادغذایی باشه.

منم انشالله از هفته ی بعد شروع میکنم به خونه تکونی چون دم عید هیچوقت خونه تکونی اساسی نمیکنم و وقت ندارم

و هرسال مهرماه خونه رو تمیز میکنم چون پاییز زمستون فصل تمیزی هستش و درپنجره ها بستست و خونه تمیز میمونه و گردوخاک کمتره.

خورد و خورد و کم کم تمیز کاری میکنم که خسته نشم

دوستان من سنم کمه اما خیلی بیشتر از توانم کار کردم خودمو خیلی خسته کردم برای اینکه به چشم خانواده شوهر بیام یا دوستم داشته باشن بعدا فهمیدم اشتباه محضه هیچ کس بهم مدال نمیده و خانواده شوهر هیچوقت قلبا از ادم احساس رضایت نمیکنن چون همه آدما اخلاق و رفتار مختلف دارن که به مزاج همه خوش نمیاد و این ناخوش ها همیشه برای مادرشوهر و بقیه اشون پررنگ تره...

پس قدر خودمو بیشتر دونستمو مراقب سلامتیم هستم.

اینکه وام مارو واریز کردن ماشین که نتونستیم ثبت نام کنیم میگیم طلای مستعمل یا آب شده بخریم سکه تا حالا نخریدیم و حقیقتش میترسم از حبابش و این چیزاش...دعا کنید مام بعد چند سال زندگی یه حرکت مثبت و رو به جلویی داشته باشیم.البته تو این چند سال حداقل های زندگیو داریم اما من یه نارضایتی هایی هم دارم که امید وارم خدا بهم نظر کنه بتونم از ته دل خوشحال باشم ولی باز هم شکر بخاطر سلامتی خودمو و خانواده هامون

و اینکه نمیدونم چطور شده همسرم خیلی ببشتر قدر دان پول شده چون اصلا اینطور نبود ولی الان میگه پس انداز کنیم بتونیم حرکتی بزنیم باهاش

خداروشکر🤲

اگر تونستین منو برای ۱۵۰ الی ۱۸۰ تومن نقدینگیم راهنمایی کنید

خیلی دوست داشتم طلای مستعمل قابل استفاده بخرم ولی اونم چیز خوب بدون درصد به پستم نمیخوره.همسرمم میگه آب شده بهتره

سلام عزیزم😍یعنی ساعت مشخصی نداره؟ آخه چند روزه که چک میکنم بنظرم یه ساعت دقیقی واریز میشه ولی نتون ...

من معمولا نه صبح به بعد که چک میکنم واریز شده 

قبلش نه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلیلی داره که سکه تمام نمیخرید؟گفتید فقط ربع میخرم سوال پرسیدم،سال ضرب این سکه ها آدمو گیج میکنه ،می ...

عزیزم من به عنوان کسی که خیلی سکه خریدم 

ربع بخر سودش عالی هست 

برای دوره حداقل ۵ ساله بگیر 

تاریخ ۸۶ حتما باشه 

پرس باشه 

اصلا سکه باز و بدون پلمپ نخر که موقع فروش نصف قیمت ازت برمی دارن !!!

از خود سکه فروش بخر که خریدت ثبت میشه . و به خودش هم بفروش . خود سکه فروش ها از همه بهتر قیمت می دن و بالاتر می خرن . طلا فروشی ها سکه رو کمتر برمی دارن . 

سلام عزیزم😍یعنی ساعت مشخصی نداره؟ آخه چند روزه که چک میکنم بنظرم یه ساعت دقیقی واریز میشه ولی نتون ...

برای منکه ۸ صبح  برای روز قبل واریز میشه.

یعنی به مقدار کمترین موجودی روز قبل سکه میاد برام

تو قوی ترین هستیافرین بهتبچه هات خیلی بهت افتخار میکننمن ارشد که بودم سال آخرم، دوستی که بعدا بیشتر ...

من که ۴۰ رو رد کردم ( چند ساله که دیگه تقویم رو دقیق دنبال نمیکنم و دقیق نمیدونم چندم. ) و دیگه آخرای ارشدم. 😅

ازین نظر که هنوزم تو درسای پسرم که هفتمه میتونم کمکش باشم. و زبان بلدم و زبان دوم شرو کردم و اینکه میگه مامان من مهندسه و ... خوبه. خودش هم تعجب میکنه گاهی اوقات وقتی منو با مامانای دوستاش مقایشه میکنه.

ولی از وقتی درس رو شروع کردم نتونستم درست حسابی برا بچهام مادری کنم. بارها گفته چرا تو درس میخونی. من چرا باید تو کار خونه کمک کنم. تو چرا مثل مامانای دیگه به کارای خونه نمیرسی. هیچ کدوم از دوستام تو خونه کمک نمیکنن. تو چرا به ما توجه نمیکنی. 

من واقعا خسته شدم. فرسوده شدم.

هر چیزی زمان خاص خودش رو داره. وقتی زمانش بگذره و تو تلاش کنی برا انجامش، باید هزینه بدی. من فکر میکردم که فقط خودم دارم فدا میشم. ولی خانوادم هم فدا کردم. از خودم گذشتم تفریحم خواسته ام سلامتیم. که به خانوادم سخت نگذره. ولی خیلی بهشون سخت گذشت.

جالب اینجاست که دست بردار هم نیستم. هنوز این تموم نشده دنبال یه برنامه جدیدم. 🤦🏻‍♀️

میتونم بگم کلا نرو فروشگاه😅سوپر مارکت اینا سعی کن نری یه مدت هی رفتی سبدتو پر کردی باز خالی کن.عجله ...

خخخخ . عزیزم منم برا لباس و چیزای دیگه اصلا برام مهم نبست حتی اگه خیلی شیک باشه پیش خودم میگم ولش کن لباس دارم دیگه نمیخرم ولی برا مواد غذایی تند تند یخچالم و فریزرم پر میکنم . از امروز دیگه تصمیم گرفتم لیست داشته باشم و هیچی اضاف نخرم و هر دفعه کشوهای فریز و یخچال و کابینت هام نگاه کنم هرچی دارم الکی بهشون اضاف نکنم . خیلی باید رو خودم کار کنم واقعا پول به سختی داره در میاد . انشاءالله از این ماه دیگه مدیریت میکنم حتما .

2810