2777
2789
سلام خانمهای عزیز و حسابگررو مدیر و مدبر ❤️👍👍من خیلی وقته این تایپ رو تیکه تیکه می خونم و الحق که ...

آفرین به تو زن‌شجاع وقاطع بهترین کارو کردی عزیزم...به حرف مردم هم اصلا اهمیت نده همین راهو برو انشالله موفق باشی

یاد خدا آرام بخش دلهاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ریزه خواری راهکاربهمون بده بانو😔

راستش خیلی اقتصادی نیست ولی دلیل اصلی ریزه خواری کم مصرف کردن پروتئینه اگه اندازه مصرف بشه میل برای ریزه خواری نمیمونه 

(یعنی مصرف حداقل نصف سینه مرغ تو هر وعده )

اقتصادی تر اینکه کلا تنقلات و شیرینی و شکلات نخرین و سعی کنین  بیشتر از سفیده تخم مرغ ،سبزیجات و تنقلات کم کالری استفاده کنین

جای شیرینی از خرما استفاده کنین

میوه بیشتر از ۲واحد مصرف نشه

لبنیات حتما کم چرب باشه

غذاها هم بدون روغن و یا کم روغن درست کنین

هنوز نخریدیم عزیزم چون شوهرم قراره چک ببره تحویل بده ولی امروز و فردا می‌کنه امروز این ستاره یک رو ...

عزیزم بد که نیست فقط طلای اجرت پایین نمیتونی بگیری .

اسنپ هم چنین وامی داره و داخل اسنپ میشه پارسیان با گرم بالا یا شمش هم خرید البته همه اینها برای بلندمدت خوب هست چون سود هم دارن به هر حال . 

راستش خیلی اقتصادی نیست ولی دلیل اصلی ریزه خواری کم مصرف کردن پروتئینه اگه اندازه مصرف بشه میل برای ...

خیلی ممنون برام نوشتی عزیزم من دقیقا مشکلم باخودپروتیینه

ازمرغ وبوقلمون متنفرم

گوشت قرمزهم کم

اماتخم مرغ روزی یکی میخورم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
خیلی ممنون برام نوشتی عزیزم من دقیقا مشکلم باخودپروتیینهازمرغ وبوقلمون متنفرمگوشت قرمزهم کماماتخم مر ...

برای میان وعده بین ناهار و شام ۳تا سفیده تخم مرغ بخور عزیزم 

جلوی اشتها شام هم میگیره

اگه باز سوالی داشتین تو دورهمی برام بنویسین❤️

۱۲۰ سال سالم و سلامت باشنصلح عمری هم همینه که ماک به اسم همسرت هست اما بعد فوت وارد ارثیه نمیشه و به ...

عزیزم ولی وکالت بلاعزل بعد از دور ازجون مرگ باطل میشه همون صلح عمری بهتر هست .

مادربزرگ من اموالشون رو بین بچه هاشون صلح عمری کردن چون میخواستن بین دخترها و پسرها مساوی تقسیم بشه پارسال این کار رو انجام دادن که البته ان شا الله ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشن . 

دخترا من 20سال پیش ب اسم خودم ی وام گرفتم برا یکی از اعضای خانواده اقساطشو نمیداده من بدحساب تلقی شد ...

عزیزم طول میکشه تا ۶ ماه الی یک سال باید صبر کنید و توی این مدت هم دیگه اصلا اقساط عقب مانده نداشته باشید .

ادامهدیگه از امروز کل خرجا با من شد و بسی خوشحالم.قبلااصلا دوست نداشتم خرجی با من باشه ولی الان هدف ...

عزیزم موفق باشی فقط یه نکته اینکه بین شیرهای پاستوریزه بهترینش مدت دارا هستن

اصلا نگهدارنده ندارن و توسط یه دستگاه خاص تموم اکسیژن داخل بسته بندی خارج میشه و پاکتاشم ۳لایه هستن و به همین دلیل تا مدت ها انقضا دارن

دقیقا مثل کنسروا و تن ماهی ها که نگهدارنده ندارن

دوستان یه سوال داشتم کسی میدونه جواب بده لطفا ما حدود چهارساله خودمونوبیمه عمر کردیم الان تقریبا۶،۷م ...

برید نمایندگی فرم سلامت پر میکنبد که تو این مدت خدایی نکرده مشکل سلامتی پیدا نکرده باشید اگه بیمه هنوز اندوخته داشته باشه قسط ها رو پرداخت میکنید و ادامه می‌ دید 

اگه اندوخته بابت قسط ها تمام شده بازم میشه ادامه داد ولی خب دیکه اندوخته تمام شده و انگار از اول دارید بیمه رو شروع میکنید

امشب اسنپ گرفته بودم وسط راه دخترش بهش زنگ زد با یه لحن خیلی نازدار میپرسید بابایی کی میای

بعدش که رفتم سوپرماکت متوجه شدم جای ۲ هزارتومنی، بهش تراول ۱۰۰ تومنی دادم(اونم اصلا به رو خودش نیاورد😅).

اولش ناراحت شدم

ولی بعد حلال کردم و گفتم حتما این روزیش بوده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810