2777
2789
چقدر بدم اومد از سرزنش کردن دیگران.اصن خوشم نیومد ازین حرکت.اینکه در سختی بیایم تقصیر بندازیم گردن ف ...

به نظر من حرف بدی نزدن شاید این تلنگر برای خیلی از ماها باشه 

خود من تمام حقوقمو توی خونه خرج کردم و میدونم نمیتونم اینکارو نکنن الانم از کارم میخوام بیرون بیام کلا اگر بتونم و واقعا پشیمونم چرا ی مقدار پس انداز ندارم بعد این همه سال

همتا اسم خـودمه♥

معصومه جان بیا یدونه از اون پستای انگیزشی صبح زود بیدار شدن و کار کردن بذار بشوره ببره چایی دم کردن هم توش باشه لطفا😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب بستگی به مدتی داره که میگذارید .مثلا ۵۰ میلیون کمی بیشتر از ۴ ماه بمونه میتونید ۵۵ میلیون ...

عزیزم میشه منم راهنمایی کنید

بین صد تا صدو پنجاه تومن پول دارم کدوم بانک بزارم که وام بهتری سه چهار ماه بعد بهم بده؟ 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
۴۰۰ برا سوسیس خوب دلت اومده دادی خواهر اون موقع بگو با خودت ۴۰۰ چن کیلو مرغ میشع مثلاً ۶۰۰ گرم گوسف ...

اره حیفه واقعا اما اصلا نمیدونم چرا یه وقتایی همینجور فقط میخرم یخچال پر میکنم بعد میشینم همونجا حرص میخورم از بی پولی .چند روز پیشم ۳۰۰هزار دادم شیرینی خامه شوهرمم گفت اینقدر خریدی چرا 

اره حیفه واقعا اما اصلا نمیدونم چرا یه وقتایی همینجور فقط میخرم یخچال پر میکنم بعد میشینم همونجا حرص ...

من شیرینی رو دونه ای میخرم معمولا 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم میشه منم راهنمایی کنیدبین صد تا صدو پنجاه تومن پول دارم کدوم بانک بزارم که وام بهتری سه چهار م ...

عزیزم بهم بگید سقف قسطی که میتونید بدید چه قدر هست بهتر میتونم راهنماییتون کنم .

اگر هم دوست داشتید درخواست دوستی بدید خصوصی بهتر راهنماییتون کنم . 🌹🌹🌹🌹🌹

سلام کاربر کاموا صورتی که در مورد خودرو اطلاعات دارن داخل تاپیک خودرو گفتن احتمالا ثبت نام هست .

سلام عزیزم لطف می کنید نام کامل تاپیک خودرو رو بهم بگید یا نام استارترش رو.

بسیار سپاسگزارم

معصومه جون و بقیه خانما نظراتتون برام مهمه و توی تصمیم گیریمون میتونه کمک کننده باشه برامون. پارسال ...

عزیزم من بودم هیچ وقت این کار رو نمیکردم خوب پراید مدل پایین قطعا خرج بیشتری هم داره تازه اگر بتونید تمیزش رو پیدا کنید . 

من شیرینی رو دونه ای میخرم معمولا

اره دو تا دونه هم بگیم میدن ولی اینقدر بدم میاد از اینکارای خودم که بعضی وقتها وسواس میشم تو خرید کردن دو مدل پنیر برمیدارم بعد از پنیر فله ایی صبحانه هم جدا میگیرم یه قالب میگم ببینم اینم چطوره .امروز شوهرم گفت چقدر هزینه کردی برا ازمایشات گفتم یک و صد اونم یک و پنصد بهم داد بعد رفتم یعنی دو تا دونه سوسبس بگیرم برا روی پیتزا .یهو ۲مدل سوسیس گرفتم شد ۴۰۰ چون اقاهه گفت این مدل هم عالیه برا روی پیتزارو منم گفتم بگیرم امتحان کنم ببینم چطوره .بعد که اومدم خونه پشیمون شدم که چرا اینکارو کردم من که قارچ داشتم تو یخچال تازه هم بودن گوشترچرخی هم داشتم الکی اینهمه سوسیس هم گرفتم . نمیدونم چیکار کنم برا همیشه این اخلاقم کنار بزارم 

اره حیفه واقعا اما اصلا نمیدونم چرا یه وقتایی همینجور فقط میخرم یخچال پر میکنم بعد میشینم همونجا حرص ...

من بیسکویت  ویفر  میشیکا  فله ای میخرم  خیلی به صرفه میشه پلاستیکی پرررر بیسکویت شکلاتی میشه ۵۰ 

سلام عزیزمممنون از پیام پر از انرژیت❤برای حساب مهربانی باید تو بانک ملی حساب داشته باشی ، بعد نرم اف ...

عزیز جان فرمودین رو گردش حساب حساب اصلی ،‌اینو از کجا ببینیم؟ کدوم‌قسمت اپلیکیشن؟؟؟

۳۰۰ دیگه میزاشتی روش میشد یه کیسه برنج پاکستانی

عزیزم میدونم ولی متاسفانه بعد از اینکه خرید کردم بعد پیش خودم میگم چه کاری بود خب همینو میدادم پسته یا برنج یا مرغ یا میوه ... به نظرتون چیکار کنم یعنی کارت با خودم نبرم فروشگاه؟خودم فکرم اینه یه مقدار کم پول ببرم فقط که نتونم چیز اضافی بخرم . شما هم اگه راهکار دارید بگید ممنون

عزیزم میدونم ولی متاسفانه بعد از اینکه خرید کردم بعد پیش خودم میگم چه کاری بود خب همینو میدادم پسته ...

راهکار بنظرم  لیست کن تو گوشیت فقط  همونا بخر 

خیلی تو فروشگاه نمون نچرخ  مستقیم لیست نگا کن بخر بیا بیرون 

2810